Tarih: 20.11.2022 14:33

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk, “İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN İLK ADRESİYİZ”

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk,

“İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN İLK ADRESİYİZ”  

Gölcük’te her zaman ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya devam eden Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk, 2022 yılı içinde vakıf olarak gerçekleştirdikleri çalışmalar hakkında bilgi verdi.  Başkan Öztürk, açıklamasında “Gölcük’te ihtiyaç sahibi ailelerin ilk başvurdukları adresiz” dedi.

Çalışmaları hakkında bilgi verdi

 Başkan Öztürk, 2022 yılı içinde vakıf olarak yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi başkan Öztürk yaptığı açıklamada, “Biz HASENE Derneği Kocaeli Temsilciliğini yapmaktayız ve her ay HASENE tarafından gönderilen erzak kolilerini ihtiyaç sahibi ailelerimize ulaştırıyoruz. 2022 yılı genelinde de ihtiyaç sahibi ailelerimize   erzak kolisi dağıtmaya devam ettik. Aşevimizde Pazar günü hariç haftanın 6 günü 500 kişilik yemek dağıtımı yapmaktayız. Bunun için daha fazla talep var ama servisimiz yetişemediği için sayıyı arttıramıyoruz.  Yine hayırseverler tarafından Vakfımıza bağışlanan temizlik ürünü, eşya ve kömürleri yine ihtiyaç sahiplerine dağıttık. Yine hayırseverlerimizi desteği ile Ramazan ve Kurban Bayramı’nda çocuklarımızı tepeden tırnağa giydirdik. Eğitime de büyük önem veriyoruz ve üniversite öğrencilerine burs imkanı sağlıyoruz.  Ayrıca Kurban Bayramı’nda yine HASENE Derneği tarafından Vakfımıza gönderilen  büyükbaş hayvanları kendi kasaplarımız tarafından hisselere ayrılarak kurban kesemeyen ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi. Önümüzdeki süreçte, tüm yardımlarımızı ihtiyaç sahibi ailelerimize sunmaya devam edeceğiz. Yardımlarımızı halkımıza ulaştırmada Kaymakamlığımız ve Belediye Başkanlığımız bizlere destek veriyor” dedi.

“Güneş enerjisi sistemine geçiş yaptık”

Başkan Öztürk sözlerinin devamında, “Vakıf olarak yüksek elektrik faturasını çözme adına Vakıf binamızın çatısına güneş enerji sistemi ile döşettik. Hayırseverlerimizin desteğiyle gerçekleştirdiğimiz projemiz ile hem vakıf binamızın elektrik ihtiyacını buradan karşılayacağız hem de fazla elektriği satarak vakıfımıza gelir elde etmiş olacağız. Geçtiğimiz ay güneş enerji sistemine geçtik ve kış aylarında olmamıza rağmen günlük elektrik ihtiyacımızı karşılayacak enerji elde ediyoruz. Özellikle yaz aylarında Güneş enerjisi vakfımızın kullanımımızın fazlasını SEDAŞ’la yaptığımız antlaşma gereği satarak vakfımıza katkı sağlayacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —