Tarih: 26.07.2021 12:51

Gölcük Ziyaretliler Derneği Bayram süresince 400 AİLEYE KURBAN ETİ DAĞITTI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’te gerçekleştirdiği yardımlar ile büyük takdir toplayan Gölcük Ziyaretliler Derneği bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. HASENE Derneği’nin desteğiyle derneğe bağışlanan 15 büyük baş hayvanın 12 tanesi  4’er kiloluk poşetler halinde 400 aileye dağıtıldı.

4’er kiloluk poşetler halinde kurban eti dağıtıldı

İlçemizin en aktif derneklerinden biri olan ve gerçekleştirdiği yardım kampanyaları ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldüren Ziyaretliler Derneği bu Kurban Bayramı’nda da ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürdü. Ziyaretliler Derneği Kurban Bayramı’nda HASENE Derneği’nin desteğiyle tam 400 aileye 4’er kiloluk poşetler halinde  kurban eti dağıttı.

15 Büyükbaş hayvan soğuk hava depolu Tır ile ilçemize geldi.

Ziyaretliler Derneği Başkanı Seyfettin Öztürk Kurban Eti dağıtımı konusunda yaptığı açıklamada, “ Bu sene de hamd olsun ki Kurban Bayramı’nda ihtiyaç sahibi ailelerimizin yüzlerini güldürebildik. HASENE Derneğimizin desteği ile bu Kurban Bayramı’nda ilçemize Amasya’da kesilen 15 Büyükbaş hayvan soğuk hava depolu Tır ile ilçemize geldi. Bu 15 Büyükbaş Kurban etinin 3 tanesini yurtlara bağışladık. Geri kalan ve Karkas et olarak gelen Kurban etlerimizi uzman kasap ekiplerimiz tarafından parçalandı ve hisselere ayrıldı. Yine soğuk hava depomuzda muhafaza ettiğimiz kurban etlerimizi ihtiyaç sahibi ailelerimize hiçbir sıkıntı yaşamadan ulaştırdık.  Bu Kurban Bayramı’nda ortalama 4-5 kiloluk poşetlerde kemikli et olarak 400 ailelerimize Kurban Etlerimizi ulaştırdık. Allah nasip ederse önümüzdeki Kurban Bayramlarında bu sayıları daha da arttırarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanlarında olmaya devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —