Tarih: 03.07.2024 16:47

GÖLCÜK ADSM’DE VEDA

Facebook Twitter Linked-in

Teşekkür belgesi ve plaket takdim edildi

 

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi’nde çalışan Diş Tedavi Uzmanı Dt.Aslı Berber ‘in Çanakkale’ye tayini ve Çocuk Diş Uzmanı Dt.Erva Güçlü’nün kurumdan ayrılması nedeniyle kurumumuzda veda programı düzenlendi. Düzenlenen organizasyonda hekimlerimize kurumumuza vermiş oldukları özverili ve gayretli çalışmalarından dolayı Başhekim Dt.Betül Gümen Helvacı tarafından teşekkür belgeleri ve kurum adına hazırlatılmış olan plaketleri taktim edildi. 

 

Helvacı, “Her son bir başlangıçtır”

 

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi Başhekimi Dt. Betül Gümen Helvacı yaptığı konuşmasında, “Her son bir başlangıçtır, kurumumuzda görev yaptığınız süre boyunda ekip ruhuyla çalışarak çalışma azim ve kabiliyetlerinizi tebrik eder, ileriki hayatınızda bu vasıflarınızla daha ileriye gideceğinize kanaat getirmekle birlikte temenni ediyorum. Gerek kurum uyumu, gerek hizmetlerinizden dolayı teşekkür ederek başarılarınızın devamını hayırlısıyla dilerim. Yolunuz açık olsun’’ dedi.

 

Yeni görev yerlerinde barılar dilerdiler

 

Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetimi ve tüm kurum çalışanları da  Çanakkale’ye tayini çıkan Diş Tedavi Uzmanı Dt.Aslı Berber ve kurumdan ayrılan Çocuk Diş Uzmanı Dt.Erva Güçlü’ye yeni görev yerlerinde başarılar, sağlıklı ve mutlu günler dilediler.

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —