• BIST 100

    14710,86%-0,39
  • DOLAR

    43,04% 0,05
  • EURO

    50,35% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6172,41% -0,71
  • Ç. ALTIN

    10167,41% 0,08

GÖLCÜK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ'NDEN ÖRNEK PROJE

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), toplumsal sorumluluk projeleri kapsamında önemli bir adım daha attı.

MEDYA 9.06.2024 15:37:00 0
GÖLCÜK AĞIZ VE DİŞ SAĞLIĞI MERKEZİ

Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Gölcük Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi (ADSM), toplumsal sorumluluk projeleri kapsamında önemli bir adım daha attı. Başhekim Dt. Betül Gümen Helvacı'nın önderliğinde gerçekleştirilen proje, kamu yararına yapılan hizmetlere örnek nitelikte oldu.

 

Gölcük ADSM Başhekimi Dt. Betül Gümen Helvacı, İdari Hekim Uzm. Dt. Serdar Çik, Diş Hekimi Dt. Hande Kahraman Çapraz ve Ağız Diş Sağlığı Teknikeri Onur Ünlü’den oluşan heyet, Kocaeli İl Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü'ne bağlı Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Sitesi Müdürlüğü'ne anlamlı bir ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretin amacı, çocukların ağız ve diş sağlığını yerinde kontrol ederek gerekli tedavilerin tespit edilmesi ve planlanması olarak belirlendi.

 

Çocukların Sağlığına Yönelik Detaylı Tarama ve Tedavi Planlaması

 

Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri Sitesi'nde ikamet eden ve eğitim gören çocuklar, alanında uzman sağlık profesyonellerinden oluşan ekipler tarafından detaylı ağız ve diş sağlığı taramalarından geçirildi. Bu taramalar sonucunda, çocukların ihtiyaç duyduğu tedaviler belirlendi ve randevuları planlanarak tedavi süreçleri Gölcük ADSM bünyesinde gerçekleştirilecek şekilde organize edildi.

 

Benzer Projeler Devam Edecek

 

Proje hakkında bilgilendirmelerde bulunan Kocaeli İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Yüksel Pehlevan, diş ve dişeti hastalıklarının çocuklarda büyüme ve gelişim yetersizliğine yol açtığını vurgulayarak, sağlığın önce ağızda başladığına dikkat çekti. Op. Dr. Pehlevan, “Proje ile çocukların ağız ve diş sağlığını korumak ve gelecekte karşılaşabilecekleri sağlık sorunlarının önüne geçmeyi amaçlıyoruz. Proje kapsamında yapılan tarama ve tedaviler, çocukların hem sağlıklı bir ağız yapısına kavuşmalarına hem de genel sağlık durumlarının iyileşmesine katkı sağlayacak. Gölcük ADSM'nin yürüttüğü bu çalışma sadece çocukların değil aynı zamanda tüm toplumun sağlık bilincini artırmaya yönelik örnek teşkil ediyor. Kocaeli İl Sağlık Müdürlüğü olarak gelecekte benzer projelerin farklı kesimlerde uygulanması amacıyla çalışmalarımıza ve bu tür sosyal projelere katkı sağlamaya devam edeceğiz” dedi.

 

Destek ve Katkılardan Dolayı Teşekkür

 

Gölcük ADSM Başhekimi Dt. Betül Gümen Helvacı ise proje ile ilgili yaptığı açıklamada, “Çocuklarımızın sağlığı bizim önceliğimizdir. Bu tür sosyal sorumluluk projeleriyle çocuklarımızın geleceğini daha sağlıklı bir şekilde inşa etmeyi hedefliyoruz. Türk Alman Vakfı Saraylı Çocuk Evleri'nde gerçekleştirdiğimiz taramalar ve planladığımız tedaviler, bu hedefimize ulaşmada önem arz ediyor. Projenin hayata geçirilmesinde sunduğu destek ve katkılardan dolayı başta Kocaeli İl Sağlık Müdürümüz Sayın Op. Dr. Yüksel Pehlevan ve yönetim ekibine, özverili çalışmalarından dolayı ekip arkadaşlarıma ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Projede görevli Uzman Diş Hekimi Serdar Çik, Diş Hekimi Hande Kahraman Çapraz ve Ağız Diş Sağlığı Teknikeri Onur Ünlü ise muayene ve taramalarda çocuklarla yakından ilgilenerek, onların sağlıklı bir geleceğe adım atmaları için özveriyle çalıştılar.

 

 

 

"FOTOĞRAF SADECE BİR KARE DEĞİL, ŞEHRİN HAFIZASIDIR!"

VERGİ …

Trafikte Sorumluluk Hepimizin

KUZUYAYLA’DA KIŞ TATBİKATI

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN KO-MEK’E ZİYARET

THE GREEN PARK KARTEPE RESORT OTEL MÜHÜRLENDİ

HASTA NAKİL AMBULANS, 1 YILDA 46 BİN KİŞİYE ULAŞTI

ÇAVDAR “GÖLCÜK BELEDİYESİ İLÇEMİZİ SAĞLAM TEMELLERE İNŞAA EDİYOR”

GÖLAŞ SERMAYE ARTTIRIMI YAPTI

“BİZİM İÇİN ÇITA, ŞEHRİN MUTLULUĞUDUR”

FORD İŞÇİLERİNDEN “DONUP KALMA” EYLEMİ

GÖLCÜK’TE BEKÇİLERDEN KAÇAMADI: FETÖ FİRARİSİ YAKALANDI!

KARTEPE GREEN PARK’IN RUHSATI İPTAL EDİLDİ!

İSU ALO 185, 2025’TE 1 MİLYONU AŞKIN BAŞVURUYU YÖNETEREK KESİNTİSİZ HİZMET SAĞLADI

BASIN İLAN KURUMU SAKARYA BÖLGE MÜDÜRÜ İBRAHİM ÇORBACI, VALİ İLHAMİ AKTAŞ'I ZİYARET ETTİ

BELEDİYE İŞÇİSİNİN FECİ ÖLÜMÜ!

BÜYÜKAKIN: “DAHA GÜÇLÜ HALE GELMEMİZİN YOLU ÜRETİMDEN GEÇİYOR”

ULAŞIMDA GÜVEN VE KONFORA BÜYÜKŞEHİR İMZASI

KARTEPE’DE REYONLARDA İHMALE GEÇİT YOK

GÖLCÜKLÜ MENAJER UYUŞTURUCUDAN GÖZALTINA ALINDI

2025’TE 11 BİNDEN FAZLA AİLEYE ÜCRETSİZ CENAZE DESTEĞİ

CİHAT SARI VEFAT ETTİ

TALUS: KENDİLERİNE YAKIN OLAN ANKET ŞİRKETLERİNDE BİLE AK PARTİ BİRİNCİ ÇIKIYOR

‘KREDİ FAİZ ORANLARI YÜZDE 20’YE DÜŞTÜ’

EMEKLİNİN GEÇİNMESİ ZORLAŞTI

KOCAMAN, ESNAFA HİZMETE DEVAM İÇİN “VİRA BİSMİLLAH” DEDİ

ÇANAKÇI “TARIM GÖLCÜK'TE YENİDEN GÜÇ KAZANDI”

DOLANDIRICILIK HÜKÜMLÜSÜ GÖLCÜK’TE YAKALANDI

ZEHİR TACİRLERİNE GEÇİT YOK BİR HAFTADA 143 GÖZALTI!

KIZILAY BUTİK İHTİYAÇ SAHİPLERİNİN HİZMETİNDE

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

FORD İŞÇİLERİNDEN “DONUP KALMA” EYLEMİ

‘KREDİ FAİZ ORANLARI YÜZDE 20’YE DÜŞTÜ’

EMEKLİNİN GEÇİNMESİ ZORLAŞTI

ÇANAKÇI “TARIM GÖLCÜK'TE YENİDEN GÜÇ KAZANDI”

ZEYTİNOĞLU DIŞ TİCARET VE ENFLASYON VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

HAYALLER DİREKSİYON BAŞINDA GERÇEK OLUYOR

KOCAELİ'DE SUYA ZAM GELDİ!

EVLİLİK FUARI YENİ EVLENECEK ÇİFTLERE KAPILARINI AÇTI

KO-MEK İLE ÜRETEN ELLER, DEĞİŞEN HAYATLAR

DURMUŞ’TAN ESNAFA E-FATURA MÜJDESİ

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9