• BIST 100

    9771,16%-1,67
  • DOLAR

    33,97% 0,11
  • EURO

    37,62% -0,39
  • GRAM ALTIN

    2725,00% -0,77
  • Ç. ALTIN

    4472,67% 0,18

Gölcük AK Parti 108. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi BÜYÜK COŞKU HAKİMDİ

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 108. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısını dün akşam Değirmendere Kültür Merkezi’nde yoğun katılımla gerçekleştirdi.

siyaset 23.07.2024 14:04:00 0
Gölcük AK Parti 108. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı’nı gerçekleştirdi  BÜYÜK COŞKU HAKİMDİ

Meşalelerle karşıladılar

Değirmendere Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 108. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısına katılım gösteren Kocaeli Büyükşehir belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın ve AK Parti İl Başkanı Dr. Şahin Talus meşaleler ile karşılandı. 

Yoğun katılım sağlandı

AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı 108. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısına AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Radiye Sezer Katırcıoğlu, Sami Çakır, Veysal Tipioğlu, eski Kocaeli Milletvekili İlyas Şeker, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Berna Abiş, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları, önceki dönem AK Parti Kocaeli İl Başkanları Mehmet Ellibeş ve Abdullah Eryarsoy, AK Parti İlçe Başkanları, önceki dönem İlçe Başkanları, Milliyetçi Hareket Partisi Gölcük İlçe Başkanı Derya Çavdar, Büyük Birlik Partisi Gölcük İlçe Başkanı Şahin Akpınar, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri ile çok sayıda partili katılım sağladı. 

Divan heyeti oluşturuldu

Konuşmalardan önce Divan heyeti oluşturuldu. Divan Başkanlığına Cavit Şimşek, Başkan Yardımcılığına Muhammet Karabulut, Divan Üyelikleri Mehveş Yorulmaz ve Kerem Özder seçildi. Divan Heyetinin oluşturulmasının ardından 108. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantısı 1 dakikalık Saygı Duruşu ve akabinde İstiklal Marşımızın okunması ile başladı. 

Yavuz, ‘Hiç durmayacağız’

Danışma Meclisi Toplantısında ilk konuşmayı AK Parti Gölcük İlçe Başkanı Kemal Yavuz yaptı. Başkan Yavuz, konuşmasında şunları söyledi: ‘Hepiniz 108. Genişletilmiş Danışma Meclisi Toplantımıza hoş geldiniz. Gördüğünüz gibi Gölcük teşkilatı her zaman ki gibi yerinde ve her zamanki heyecanıyla bizleri temsil etmektedir. Cumhurbaşkanımızın 22 yıl önce başlattığı bu hareketle birlikte çıktığımız bu yolda bu görüntüleri çok kez hayal etmiştik. Teşkilat kardeşlerimiz bizlere her şeyi anlatıyor. Değerli teşkilatımız bu sıcak havada buraya gelip böylesine güzel görüntüler verdiler. Allah hepinizden razı olsun. Cumhurbaşkanımızın bize sunmuş olduğu yol doğrultusunda hiç durmadan amasız, lakinsiz hiç durmayacağımızı belirtmek istiyorum. Hepinizi saygıyla ve sevgiyle selamlıyorum’ diyerek konuşmasını tamamladı.  

Yelken, ‘AK Parti kadınlara her zaman büyük destek vermiştir’

AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı Sayime Yelken, ‘Öncelikle bugün buraya gelen siz değerli Milletvekillerimize, Büyükşehir Belediye Başkanımıza, Gölcük Belediye Başkanımıza, önceki dönem İl ve İlçe Başkanlarımıza, teşkilatımızın bütün değerli üyelerine ve partililerimize teşekkür ediyorum. Kadın Kolları başkanlığı görevime 15 Temmuz Darbe girişiminin olduğu gün atandım ve bu zamana kadar bu kutlu davaya hizmet verdik. Görevimiz boyunca 30 Mahalle 20 Köyümüzde kadın üyelerimizle güzel çalışmalara imza attık ve bizden beklenen çalışmaları ortaya koyduk. Bu davada kaybettiğimiz büyüklerimiz ve kardeşlerimiz oldu. AK Parti kadınlara her zaman büyük destek vermiştir. Kadınlarımıza her alanda görev vermiş, bu alanda büyük örnek olmuştur’ dedi. 

‘Bu davaya destek veren herkese teşekkür ediyorum’

Yelken, konuşmasının devamında, ‘AK Parti sadece siyasette değil kadın kardeşlerimizi sosyal hayata yöneltecek adımları atmış, kadınların istihdamına da büyük destekte bulunmuştur. Şunu gönül rahatlığı ile ifade edebilirim ki içim huzur dolu. AK Parti’de gönlüm hep mutlu ve huzurlu oldu. AK Parti’li kadın kardeşlerimiz, üyelerimiz ailelerinden, sevdiklerinden ve çocuklarından feda ederek çalışmalarımıza yoğun bir şekilde katılım sağlamıştır. Bu kutlu davaya destek veren herkese teşekkür ediyorum. AK Parti Gölcük İlçe Kadın Kolları Başkanı olarak bundan sonra da aynı hizmet ve aynı şevkle çalışacağım. Bu davada yol almaktan büyük onur duymaktayım. Görevimiz boyunca her zaman yanımızda olan tüm başkanlarımıza,  teşkilatımıza ve büyüklerimize teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum.’ 

Çelik, ‘Çok güzel çalışmalara imza attık’

AK Parti Gölcük İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ali Ruhan Çelik, konuşmasında, ‘Bu iki yıllık süreçte çok güzel çalışmalara imza attık. AK Parti sadece bir siyasi parti değildir. AK Parti her zaman mazlumların umudu olan bir dünya liderine sahip partidir. Kıymetli kardeşlerim bugünden sonra çok daha fazla çalışmaya gayret edeceğiz. Somali, Gazze, Doğu Türkistan özgür kalana kadar gayretimize devam edeceğiz. Sözlerime son verirken büyüklerime bugüne kadar verdiği destekten ötürü teşekkür ederim’ diyerek konuşmasını tamamladı.  

Sezer, ‘Bu coşku sizlerin’

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, ‘Toplantıya katılırken şunu düşündüm, gerçekten özlemişiz. Daha 31 Mart’ın üzerinden çok zaman geçmedi ama bu heyecanı, bu coşkuyu çok özlediğimi bir kez daha hissettim. Bugünkü coşku sizlerin Cumhur ittifakına olan inancınız. Sizlere mahcup olmamak, Sayın Cumhurbaşkanımıza ve Cumhur ittifakına mahcup olmamak için çok çalışmaya devam edeceğiz. 108. Genişletilmiş Danışma Meclisi toplantımızın hayırlı olmasını diliyor, sizleri en kalbi duygularımla selamlıyorum.’

Büyükakın, ‘Algılarını hep birlikte kıracağız’

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, konuşmasında, ‘Hepinizi saygıyla ve muhabbetle selamlıyorum. Benden önceki konuşmacılar bugün çok kısa konuştular. Ama bu Danışma Toplantıları bizim biraz dertleşme toplantılarımız. Bize bazı konuları hatırlatma toplantılarımız. Dikkatinizi çekmek istediğim konu şu; sosyal medya ve diğer mecralardan yapılan algı çalışmaları. Orada çok profesyonelce, sürekli tekrarlama yoluyla yapılan bir yalanı defalarca tekrar ettiriyorlar ve genellikle bu yalan akılda kalıyor. Siz o yalanı düzeltmek için açıklama yaptığınızda akılda o yalan kalıyor. Bende bunu çok yerde görüyorum. Mesela biz Büyükşehir olarak en borçlu belediye yalanından bir türlü kurtulamadık. Her şeyde en borçlu belediye olarak bizi etiketliyorlar. Öncelikle haberin kaynağına iyi bakmak lazım.  Benim onlardan yana hiç umudum yok. Ama onlara çok iyi anlatacağız. Sokakta konuşulandır akılda kalan. Bizim Belediye olarak borcumuz 2 milyar. Ankara’nın 1 milyar. Ama gerçek ne? Yuvacık barajının borcu. Ben görevi devraldığımda borç 6 milyardı. Şu anda sabit iki milyar borç kaldı. Ayda 20 milyon ödüyorum. Faiz işlemiyor. Şu anda istesem bu borcu hemen kapatırım. Ama neden hemen kapatayım? O paranın geri kalanıyla ilimizin projelerine ya da çalışmalarına kullanıyorum. Kocaeli büyükşehir belediyesi en borçlu belediye değil, mali yönden güçlü olan belediye. Bize iftira atanlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin sadece bir Sanatçıya ne kadar verdiklerini yazsınlar da görelim. Bizim yaptığımız iyi bir organizasyonu görmeden iftira atmak doğru ahlaka sığmaz’ dedi. 

‘Kocaeli’nin her yerine hizmet ettik’

Büyükakın, konuşmasının devamında, ‘Size buradan bir uyarıda daha bulunmak istiyorum. 3. Dünya Savaşı artık başladı ve bunu artık dillenmeye başladı. Sayın Cumhurbaşkanımızdan başka hiç kimse bizi bu cendereden çıkartamaz. Bakın bunu çok net söylüyorum; bizi bu cendereden çıkartacak hiçbir muhalefet lideri yok. Peki onlar ne yapıyor? 15 Temmuz’un adını anmadan programlar yapıyorlar. Ondan sonra biz ağızlarının payını verdiklerinde sonra bize laf söylemeye çalışıyorlar. Sizin bu yaygaralarınıza meydan bırakmayacağız. Bizim tek bir kusurumuz var, yaptığımız işleri anlatmayı başaramıyoruz. Hiçbir şey yapmasalar da yapamasalar da yapıyorlarmış gibi gösterme yarışındalar. Biz çok şükür yapıyoruz. Mesela Değirmendere Sahil düzenlemesiyle çok güzel oldu, Kocaeli’nin her yerine hizmet ettik. Alnımız hizmet yönünden ak. Bizim asla yanımızdan bile geçemeyecekler. Bizler daha iyi yapmadıkça onlar daha iyilerini yapamayacaklar.’ 

‘Bu ittifak çıkar değil amaç ittifakı’

Büyükakın, ‘Siz gençlerimize de bir parantez açmak istiyorum. Bizim tek gücümüz sizlersiniz. Bizlere bu zamana kadar çok destek oldunuz. Hiç biriniz bir karşılık beklemeden teşkilatınıza destek oldunuz. Özellikle hanımefendiler evlerini, eşlerini, çocuklarını ihmal ettiler, bu daya koştular. Sizler hiç yorulmadınız. Sizler olmasaydınız bu ülkede yapılan bu hizmetler yapılamazdı. Bu hizmetlerin hepsinde hepinizin imzası var. Allah hepinizden razı olsun. Siz gençlerimiz Kocaeli’yi Türkiye’nin her yerinde başarıyla temsil ettiniz. Daha Şemsettin başkanımız zamanından beri Sayın Cumhurbaşkanımızın konuşmalarında Kocaeli kendisini her zaman göstermiştir. Aramıza fitne sokmaya çalışacaklar olacak. Ama bizim ittifakımız bir amaç ittifakı, çıkar ittifakı değil. Allah’ın izniyle onu da bozamayacaklar. Biz devam edeceğiz inşallah. Yol arkadaşlarımızı hiçbir zaman unutmayacağız. Sizleri asla unutmak mümkün değil. Günün bu saatinde, bu sıcağında burada olmayı tercih etti. Bu bile başlı başına sonsuz teşekkür edilmesi gereken bir durum. Tabi engelli kardeşlerimize özellikle teşekkür etmek istiyorum. Gölcük’teki engelli kardeşlerimizin teşkilatlara programlara katılmaları dikkatimi çekti. Allah hiçbirinizin yokluğunu göstermesin. Son olarak şunu söylemek istiyorum; Asla durmak yok, yorulmak yok, sonuna kadar bu ittifakın arkasında durmak var’ dedi.

Çakır, ‘Çok şanslıyız’

AK Parti Kocaeli Milletvekili Sami Çakır, ‘Sayın Tahir Başkanımızın uyarıları çok önemli. Aramıza atmak istediklerini fitneleri nasıl önleyeceğiz? Birlik ve beraberliğimizle önleyeceğiz. Ülkemiz geçmişten bugüne kadar fikriyle, yaptıklarıyla hiç değişmeyen bir liderimiz var. Dünyanın takdir ettiği muazzam liderliğe sahip. Sizlerin Sayın Liderimizin arkasında olması çok önemli. 3. Dünya Savaşından bahsedildi az önce. Coğrafyamız çok karışık. Bugün terörü sınır dışına hapsedilen bir ülkedeyiz. Bugün dünyada bile Sayın Liderimize karşı olumsuz algı oluşturma çabası var. Bu ülkede yaşanan her neyse onu konuşmak zorundayız, ihmal edemeyiz ve unutamayız, unutmayacağız. Şimdi biz 15 Temmuz’u bir hafta önce andık. O güne nasıl geldik. Yaşadığımız olayların en sonuncu hülasası en berbatıydı 15 Temmuz. 17-25 Aralık yargı darbesini, kapatma davasını neyle izah edeceksiniz? Ama bu 22 sene yaşadıklarımızı hatırlama mecburiyetimiz var. Emin olun bu olayları unutursanız yine yaşayacaksınız. Soykırımı unutursanız soykırımı yaşayacaksınız. İnsan hafızası unutur ama biz bunları unutmamak için mücadele edeceğiz. Üstlendiğiniz dava ciddi sorumluluğu ve yükü gelecek nesillerin önünü açmada çok önemli hususlar. Onun için hep söylüyoruz. Aramızda fitne, fesat ve nifak girmemesi için ne yapılması gerekiyorsa, hangi kardeşlik hukukunu kurmak gerekiyorsa orada olmamız gerekiyor. Dile kolay bir çeyrek asır tamamlayacağız Allah’ın izniyle. Atacağınız her adımın yarının güzelleşmesini bilmemiz için atılması gerektiğini bilmemiz gerekiyor. Arkadaşlar nimeti kaybetmek çok kolaydır. Biz elimizdeki nimetin kıymetini bilmek zorundayız. Hep birlikte hareket etmek zorundayız. Allah yar ve yardımcımız olsun. Yolunuz açık olsun. Danışma Meclisi Toplantınız hayırlı uğurlu olsun’ dedi.  

Talus, ‘Milletimiz her şeyi görüyor’

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus, “Allah’a hamd olsun. Biz böyle bir teşkilatız. Bugün iyi sıcak vardı. 700’e yakın kardeşlerimizle buradayız. Hamd olsun yerel seçimlerde ilçelerde bizim 9. Danışmamız. İlçelerde büyük bir danışma var. Şunu unutmayalım seçimlerde Tahir başkanımızın karşısına aday çıkartamadılar. Yani anlayacağınız milletimiz Sayın Liderimize, AK Parti’mize olan güvenini bir kez daha gösterdi. Tabi baktığınızda bazı süreçleri anlattı Sayın Vekilimiz ama unutmamamız lazım. Son 10 yılda karanlık olaylar yaşadık. Hakikaten Cumhurbaşkanımız liderliğinde bütün yaşadığımız kötü ve karanlık olayları alnımızın akıyla atlattık. 15 Temmuz’da ben o dönemde Başiskele, İdris Başkanımız Gölcük ilçe başkanıydı. O günü unutmamamız gerekiyor. 249 şehidimiz var. Şehitlerimizi unutmamalıyız. Ama milletimiz her şeyi görüyor. Allah razı olsun milletimizden. 14-28 Mayıs’ta gerekeni yaptı. Cumhurbaşkanımızı seçtirdi, sayın Vekillerimize yine görev verdi. Onlar konuşurlar AK Parti ise yapar. Teşkilatlarımızda görev yapmış hakkın rahmetine ulaşanlara Allah’tan rahmet diliyorum. Önümüzde kongre süreci var. Kongre sürecimizin de birlik ve beraberlikle süreceğine inancım tam” dedi. 

Plaket takdim ettiler

Danışma Meclisi’nin sonunda AK Parti Gölcük İlçe Teşkilatı’na 60 üye birden yaptıran Halil İbrahim Demir’e AK Parti Kocaeli İl Başkanı Dr. Şahin Talus tarafından teşekkür plaketi takdim edildi.  

 Haber: Serap DURUKAN

 

 

 


Yeni Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın katılımı ile açıldı “KOCAELİ’YE 350 MİLYARLIK YATIRIM YAPTIK”

3 aylık yaz tatili sona erdi 33 BİN 500 ÖĞRENCİ DERS BAŞI YAPIYOR

Gölcük’te yeni hastane için 3 hatta güzergah değişikliği

Karamürsel’de çıkan orman yangını 3 SAATTE KONTROL ALTINA ALINDI

Kocaman "Okula başlamanın maliyeti arttı"

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 21. İmam Hatipliler Kurultayı'nda konuştu "İSRAİL, GAZZE'DE DURMAYACAK”

Körfez Gümrük Müdürlüğü yıkılacak

Kocaeli Defterdarlığı Görevine Atanan Osman Eşgin, VALİ İLHAMİ AKTAŞ’I ZİYARET ETTİ

Kafede çıkan silahlı kavga kanlı bitti KARDEŞTEN SONRA AĞABEY DE HAYATINI KAYBETTİ

Hisareyn Mavi Şehir’de asfalt serimi yapıldı

Araç sahiplerinin oto elektrik arızalarında ilk tercih noktası REMZİ OTO ELEKTRİK HİZMETTE SINIR TANIMIYOR

Sarıkan ve Kaygusuz ailelerinin mutlu günü ÇİĞDEM İLE HÜSEYİN EVLİLİK YOLUNDA İLK ADIMLARINI ATTILAR

Büyükşehir Zabıtası görevde okul önleri güvende

Nazmiye Muratlı, Paris 2024'te madalya kazandı!

Darıca Türkelispor lige doludizgin hazırlanıyor!

Başiskele’de Gençler İçin Bir İlk: Calisthenics Park

Başiskele Belediye Spor Yeni Sezon Hazırlıklarına Başladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan Gölcük’e geliyor YENİ DEVLET HASTANESİ FAALİYETE BAŞLIYOR

Emekli astsubay Kanser hastası eşini öldürdü AYNI TABANCAYLA İNTİHAR ETTİ

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DİKKATLİ OLUNMALI’

Kıymet Budak cinayetinde yeni gelişme

Halk Sağlığı Haftasında Sağlık İçin Yürüdüler

GESOTİM Merhum Kaymakam Özdemir’in ismini EĞİTİM SALONUNDA YAŞATACAK

Dt. Gamze Manav’dan diş sallanması konusunda önemli bilgiler

Toplu taşımada kış tarifesi başlıyor

BAŞİSKELE’DE ALTYAPI YATIRIMLARI, SÜRDÜRÜLEBİLİR SU YÖNETİMİNE KATKI SAĞLIYOR

DDC Makina, Fas ile ticaret köprüsü kurdu

Yamaha X Max Kocaeli Grubu göz kontrolünden geçti

Baraçlı: En büyük varlığım hayal gücümdür

Kocaeli Kart ofisleri cumartesi günü hizmet verecek

Yükleniyor

Çınarlık Meydanı’nda ağaç dalı koptu 1 VATANDAŞ YARALANDI

Değirmendere Sahili’nde Çay Bahçesi kültürü devam ediyor AKŞAMI AYRI GÜNDÜZÜ AYRI YOĞUN OLUYOR

Çınarlık Meydan Kafe yoğun ilgi görmeye devam ediyor DEĞİRMENDERELİLERİN BULUŞMA NOKTASI

Yüzbaşılar mevkide kavşak ayakları resimler ile güzelleştirilmeli

Değirmendere tabelası yerine geri döndü

Değirmendere kayık çekek projesinde sona doğru

Değirmendere Yalı Evleri ve Yalı Otel’e ZİYARETÇİLERDEN TAM NOT

Değirmendere’de o caddelerde trafik kademeli olarak sağlanacak

Dörtyol Mevkii’nde trafik yoğunluğu dikkat çekiyor

Değirmendere Sahili Takı Stantları ile renkleniyor

KSO Başkanı Ayhan Zeytinoğlu, ‘TÜKETİM MALLARI İTHALATINDA DİKKATLİ OLUNMALI’

ENFLASYON GÜNLÜK YAŞAMI OLUMSUZ ETKİLEMEKTE

Kocaeli Ticaret Odası Başkanı Necmi Bulut, “ENFLASYON DÜZELTMESİ MUAFİYETİ İŞ DÜNYAMIZA HAYIRLI OLSUN”

KSO Başkanı Zeytinoğlu Ağustos ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KOTO’da ‘İş Geliştirme Desteği’ne davet toplantısı

Başkan Bulut’tan ihracat yorumu TEMMUZ AYINDA FARK KAPANDI

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge ve işgücü verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretimini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Musa Mısırlıoğlu, “İLK 7 AYDA 93 MİLYON LİRA KREDİ VERDİK”

ENFLASYON MAAŞLARI ERİTİYOR, REFAH PAYI ŞART

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Fenerbahçe 4 3 0 1 9 10
2.Galatasaray 3 3 0 0 6 9
3.Beşiktaş 3 3 0 0 6 9
4.Eyüpspor 4 2 0 2 4 8
5.İstanbul Başakşehir 3 2 0 1 5 7
6.Göztepe 4 1 0 3 2 6
7.Samsunspor 3 2 1 0 2 6
8.Kasımpaşa 4 1 1 2 0 5
9.Konyaspor 4 1 2 1 -2 4
10.Sivasspor 4 1 2 1 -2 4
11.Antalyaspor 4 1 2 1 -4 4
12.Rizespor 4 1 2 1 -5 4
13.Gazişehir Gaziantep 2 1 1 0 0 3
14.Bodrum FK 4 1 3 0 -4 3
15.Trabzonspor 2 0 0 2 0 2
16.Alanyaspor 4 0 2 2 -5 2
17.Kayserispor 2 0 1 1 -1 1
18.Hatayspor 4 0 3 1 -5 1
19.Adana Demirspor 4 0 3 1 -6 1