-
BIST 100
16423,12%1,42
-
DOLAR
44,11% 0,07
-
EURO
51,13% 0,20
-
GRAM ALTIN
7346,14% 0,14
-
Ç. ALTIN
11792,94% -0,28
GÖLCÜK BELEDİYESİ, EMITT 2025 TURİZM FUARI'NDA İLÇEYİ TANITTI
Gölcük Belediyesi, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen EMITT Turizm 2025 Fuarı'na katılarak ilçesinin kültürel ve turistik zenginliklerini tanıttı.
Gölcük Belediyesi, İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen EMITT Turizm 2025 Fuarı'na katılarak ilçesinin kültürel ve turistik zenginliklerini tanıttı. Fuar, 74 farklı ülkeden katılımcıları bir araya getirirken, Gölcük, yerli ve yabancı ziyaretçilerle buluştu.
Gölcük Belediyesi, ilçenin turizm sektöründe daha geniş bir yer edinmesini hedefiyle 5-7 Şubat tarihleri arasında İstanbul TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen EMITT Turizm 2025 Fuarı’nda, ilçenin turistik ve kültürel zenginlikleri ile boy gösterdi. 74 ülkeden katılımcının yer aldığı ve binlerce ziyaretçiyle gerçekleşen fuara katılan Gölcük Belediyesi; ilçenin turizm potansiyelini ulusal ve uluslararası arenada sergiledi. Fuarın en dikkat çeken stantlarından biri olan Gölcük Belediyesi; ziyaretçilere, ilçedeki tarihi mekanlar, doğal güzellikler ve müzeler hakkında detaylı bilgiler verdi.
TARİH VE DOĞAL GÜZELLİKLER ZİYARETÇİLERİN DİKKATİNİ ÇEKTİ
Gölcük’ün eşsiz doğal güzelliklerinin yanı sıra, bölgedeki önemli kültürel miraslar hakkında da stantta kapsamlı bilgiler verildi. Gölcük Belediyesi ekipleri, ziyaretçilere; Eriklitepe Tabiat Parkı, Yazlık Ilıca Tesisleri, Değirmendere Yalı Evleri, Hattat Ali Vasfi Efendi Hüsn-i Hat Müzesi, Sultan Baba Türbesi ve mescidi, tarihi Saraylı evleri, Yukarı Ulaşlı tarihi hamam, İlçe genelindeki tarihi çeşmeler ve doğal güzellikleri tanıttı.
GÖLCÜK TATİLCİLER İÇİN CAZİP BİR ROTA
Turizmdeki potansiyelini artırmaya yönelik yeni projeler hakkında da ziyaretçilere bilgiler veren Gölcük Belediyesi ekipleri; ilçenin yürüyüş parkurları, tarihi köyleri ve yerel lezzetleriyle, tatilciler için cazip bir rota haline geldiğini belirttiler.
BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ
DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI
165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
Yükleniyor



