Tarih: 17.07.2024 16:34

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Kesintisiz Çalışmalarına Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, ilçenin temizlik ve düzenini sağlamak için günün her saatinde aktif bir şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Ekipler, şehrin çeşitli noktalarında temizlik ve bakım faaliyetlerini titizlikle yerine getiriyor.

 

Özverili bir şekilde çalışıyorlar

Sokak temizliği, çöp toplama, yeşil alan bakımı ve genel çevre düzenlemeleri gibi birçok alanda görev yapan ekipler, halkın sağlıklı ve güvenli bir çevrede yaşaması için çalışıyor. Gerek gece gerekse gündüz demeden, her saatte hizmet veren Gölcük Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, vatandaşların memnuniyetini sağlamak amacıyla özverili bir şekilde çalışıyor.

“Vatandaşlarımızın sağlığı ve konforu bizim için öncelikli”

“Temiz bir Gülcük için çalışıyoruz” sloganıyla gece gündüz demeden temizlik çalışmalarını sürdüren ekipler yaptıkları açıklamada, "Gölcük'ümüzü temiz, düzenli ve yaşanabilir bir şehir haline getirmek için Temizlik İşleri müdürlüğü ekipleri olarak gece gündüz demeden çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın sağlığı ve konforu bizim için öncelikli. Temizlik İşleri Müdürlüğümüzün gayretleriyle Gölcük her zaman temiz kalacak" dedi.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —