Gölcük Belediyesi’nin Üniversite Öğrencilerine desteği sürüyor ÜCRETSİZ TERCİH DANIŞMANLIĞI VERECEK
Gölcük Belediyesi, her yıl olduğu gibi Yüksek Öğretim Kurumları Sınavı’nda (YKS) en doğru tercihi yapmak için karar vermeye çalışan üniversite adaylarına ücretsiz tercih danışmanlığı verecek.
Gölcük Belediyesi; geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da heyecanlı ve kritik tercih sürecine girmeye hazırlanan üniversite adaylarına ücretsiz danışmanlık hizmeti verecek. Gölcük Belediyesi; Gölcük Belediyesi Sanat Galerisi toplantı salonunda hazırlıklarını sürdürdüğü Tercih Danışmanlık Merkezi ile öğrencilerin tercih kılavuzu olacak. Merkezde görevlendirilen uzman öğretmenler; 26 Temmuz Cuma ve 2 Ağustos Cuma tarihleri arasında üniversite adaylarına en doğru bölüm ve üniversiteyi tercih etmeleri için yardımcı olacak.
UZMAN ÖĞRETMENLER ÖĞRENCİLER İÇİN HİZMET VERECEK
Üniversite adaylarına bilinçli ve doğru bir şekilde tercih yapmalarına destek olacak Tercih Danışmanlık Merkezi; 26 Temmuz Cuma ve 2 Ağustos Cuma tarihleri arasında (cumartesi ve pazar günleri dahil) tarihlerinde, saat: 09.00–12.00, 13.00–16.00 saatlerinde hizmet verecek.
SEZER’DEN TAM DESTEK
Eğitim alanında her zaman öğrencilerin yanında olduklarını söyleyen Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Gölcük Belediyesi olarak geleceğimizin teminatı öğrencilerimizin üniversite tercihlerini bilinçli ve doğru bir şekilde yapmalarına katkıda bulunmak için; uzman öğretmenimiz ile birlikte, Ücretsiz Tercih Danışmanlık Merkezi hizmetimizi geçmiş yıllarda olduğu gibi bu yıl da başlatıyoruz. Öğrencilerimiz için yapacakları tercihlerin hayırlı olmasını diliyorum” dedi.




KULİSTE MUHABBETLER...
DEĞİRMENDERE’DE İNTİHAR
‘’GÖLCÜK İÇİN BAŞKAN SEZER İLE OMUZ OMUZA ÇALIŞIYORUZ’’
ŞOFÖRLER ODASI "NİZAMETTİN BAŞKANLA DEVAM" DEDİ
KÜTÜPHANELER HAFTASI’NDA ÖĞRENCİLERE TİYATRO KEYFİ
PEHLEVAN GÖLCÜK'TE SAĞLIK HİZMETLERİNİ DENETLEDİ
TCDD'DEN UYARI! 15 GÜN YASAK GELİYOR
GÖLCÜK’TE SANAT ÇİÇEK AÇTI
İÇİNDEN GELDİĞİ GİBİ YAŞA
SERACILIK VE HAYVANCILIĞA DESTEK
GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM PROJESİ SONA YAKLAŞTI
YENİ MAKİNE İKMAL ATÖLYESİ İÇİN İHALE TAMAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A ZİYARETÇİ AKINI
SAHİLLER MAVİ TAKIM İLE NEFES ALIYOR
BOŞANMA AŞAMASINDAKİ ÖĞRETMENE ÖLDÜRESİYE DAYAK
KAFEYİ ALEVE VERMİŞLERDİ: KUNDAKÇILAR YAKALANDI
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “İNSANLIĞIN KURTULUŞU O’NUN (S.A.V.) YOLUNDAN GİTMEKLE OLACAK”
ORMANYA BAYRAMDA YİNE ZİRVEDE
"SU İÇSEM YARIYOR DİYORSANIZ LİPÖDEM OLABİLİRSİNİZ"
SEDAŞ’TAN ŞEBEKE GÜVENLİĞİNİ ARTIRAN PLANLI BAKIM ÇALIŞMASI
KOCAELİ’NİN ALTIN KIZI, TUĞÇE BEDER ŞAMPİYON!
MHP KOCAELİ TEŞKİLATI YAŞLILAR HAFTASI’NDA HUZUREVİ’NDE
BÜYÜKŞEHİR’DEN GEBZE’YE DEV CAMİ
15 SANTİMETRELİK DEV MYOM KAPALI YÖNTEMLE ALINDI
BAŞİSKELE KAVŞAĞI’NIN SİLUETİ ORTAYA ÇIKIYOR
BAŞKAN ARIKAN KOCAELİ'YE GELİYOR
VATANDAŞLAR EKONOMİK CEHENNEMİ YAŞIYOR!
BAŞKAN KOCAMAN’DAN BAYRAMDA SAHADAKİ KAHRAMANLARI UNUTMADI
BEYAZ KALPLER DEPREM GERÇEĞİNİ DENEYİMLEDİ
LOKOMOTİF’İN MİNİKLERİ ORMANYA’DA DOĞAYI KEŞFETTİ
Yükleniyor
-
BIST 100
16124,69%0,46
-
DOLAR
44,35% 0,04
-
EURO
51,37% 0,25
-
GRAM ALTIN
6453,55% 0,47
-
Ç. ALTIN
10945,35% 0,00


