• BIST 100

    16088,00%-1,23
  • DOLAR

    44,18% 0,16
  • EURO

    50,54% -0,75
  • GRAM ALTIN

    7153,70% -0,72
  • Ç. ALTIN

    11685,77% -0,65

GÖLCÜK BUNLARI KONUŞUYOR

.

SPOR 1.01.2026 14:16:00 0
GÖLCÜK BUNLARI KONUŞUYOR

İŞİNİN EHLİ ALİ ALSANCAK

Kocaeli bölgesinin tanınan iş insanlarından Ali Alsancak, tabela ve reklam sektöründe yıllardır yaptığı başarılı çalışmalarla geniş bir kesim tarafından takdirle karşılanıyor. Kendisini bu alanda "işinin ehli" olarak tanıtan Alsancak, her projede kalitesinden ödün vermemek için büyük bir titizlikle çalışıyor. Hem iş dünyasında hem de sosyal çevresinde güvenilirliği ile bilinen Ali Alsancak, verdiği sözleri her zaman yerine getirerek müşteri memnuniyetini ön planda tutuyor.

Ali Alsancak, sektördeki başarısını şöyle açıklıyor: "Tabela ve reklam, sadece bir iş değil, benim için bir tutku ve sanattır. Her projede estetik ve fonksiyonaliteyi birleştirerek, markaların isteklerini en iyi şekilde yansıtmaya çalışıyorum. Müşterilerime verdiğim sözleri her zaman yerine getirmek, işimin en önemli parçasıdır."

Alsancak, her detayın önem taşıdığı tabelacılık işinde, yüksek kaliteli malzemeler kullanarak ve modern tasarımlar oluşturarak, sektördeki farkını ortaya koyuyor. "Yaptığım her iş, aslında bir vizyonun yansımasıdır. Reklam dünyasında güven, hız ve kaliteyi aynı anda sunabilmek gerçekten büyük bir başarıdır," diyor.

Ali Alsancak, işindeki başarıyı sadece teknik bilgiye değil, aynı zamanda müşteri ilişkilerine de dayandırıyor: "İşin en önemli kısmı, müşterilerimle kurduğum güvenli ilişkidir. Onların ihtiyaçlarını doğru anlayıp, en uygun çözümleri sunmak, bu işi sevmenin bir parçasıdır."

Ali Alsancak’ın sektördeki yükselişi, yalnızca yaptığı işlerle değil, aynı zamanda yenilikçi yaklaşımı ve müşteri odaklı hizmet anlayışıyla da dikkat çekiyor. "Her projede kendimi daha iyiye taşımak istiyorum. Hedefim, Kocaeli bölgesindeki liderliğimi pekiştirip, ülke çapında da tanınan bir marka olmak," diyerek geleceğe dair büyük hedeflere sahip olduğunu belirtiyor.

     ****************************************************

ORHAN ALTUN: "BALIK TUTMAK, BİR TUTKUDUR!"

Bizim Köy Engelliler Vakfı'nın sevilen İdare ve Personel Müdürü Orhan Altun, iş hayatındaki yoğunluğuna rağmen en büyük tutkusunun balık tutmak olduğunu her fırsatta dile getiriyor. Balık tutmak, Altun için sadece bir hobi değil, aynı zamanda ruhunu dinlendiren bir yaşam tarzı.

"Balık tutmak benim için gerçekten bir tutkudur," diyen Altun, "Her fırsatta dostlarımla göletlere gidip, doğayla iç içe oluyorum. O anlar bana huzur veriyor, işin stresini unutturuyor," şeklinde açıklama yaptı. Dostları, Orhan’ı artık "Balıkçı Orhan" olarak tanıyor ve bu etkinlikler, bol kahkahalı sohbetlerle geçiyor.

Balık tutarken geçirdiği o sakin anların kendisine ilham verdiğini söyleyen Altun, bu hobisinin hayatına kattığı huzuru ve keyfi herkesin yaşaması gerektiğini vurguladı. "Balık tutmak, sabır gerektiriyor ama sonunda yakaladığınız balık, her şeyden daha değerli oluyor," diyerek tutkusunu bir kez daha dile getirdi.

Orhan Altun'un balık tutma sevgisi, sadece bir hobi değil, hayatını daha renkli ve anlamlı kılan bir yaşam biçimi!

   *************************************************

NİSA ŞAHİN"BENİ UNUTMADINIZ, BENDE SİZİ UNUTMADIM!"

ATV ekranlarında hafta sonları işaret diliyle sunum yapan ve herkesin sevgilisi haline gelen eski gazeteci Nisa Şahin, yoğun programına rağmen dostlarıyla ilişkisini sıcak tutmak için son derece özel bir açıklama yaptı. Şahin, dostlarının, "TV'ye başladığından beri bizleri unuttun!" şeklindeki sitemlerine kayıtsız kalmadı ve gönüllerini almak için bir açıklama yaptı.

Sosyal medya üzerinden paylaştığı video mesajında Nisa Şahin, gözleri parlayarak şunları söyledi:

"Öncelikle, dostlarım, sizi çok seviyorum! Gerçekten çok özledim! Her şey o kadar hızlı ilerliyor ki bazen zamanın nasıl geçtiğini anlamıyorum. ATV'deki programım, işaret diliyle yayına başladığım o heyecanlı günler... Beni izleyen tüm izleyicilerim için çok kıymetli, ama dostlarım! Sizler de benim hayatımın en kıymetli köşesindesiniz! Bir an olsun sizi unuttuğumu düşünmek... Hayatımda böylesine güzel insanlara nasıl unuturum ki?"

Nisa, dostlarının kendisini ihmal ettiğini düşündükleri için üzülmemelerini istedi. "Biliyorum, hafta sonları hep ekran başındayım, ama o kadar yoğun bir tempoda, o kadar çok hazırlık yapmam gerekiyor ki bazen sadece birkaç saatlik uykuyla geçiyor. Bu tempoda dostlarla buluşmak gerçekten zorlaşabiliyor, ama şunu unutmayın; ben sizi hiç unutmadım ve unutmayacağım," diye ekledi.

Şahin, "Birlikte geçirdiğimiz o eski günleri, kahkahalarımızı, sohbetlerimizi ve paylaştığımız anıları hep hatırlıyorum. Bu aralar fazla ekran karşısında olsam da, gönlüm hep yanınızda," diyerek dostlarına olan sevgisini bir kez daha vurguladı.

GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI

BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK

GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ

SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”

MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR

BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR

BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU

HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR

NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR

ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”

BÜYÜKAKIN, TÜGVA İFTARINDA GENÇLERLE BİR ARAYA GELDİ

DEĞİRMENDERESPOR’DAN U10 FUTBOL TURNUVASI

165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA

BAŞKAN BÜYÜKAKIN’IN, PAZARCI ESNAFIYLA YAPTIĞI İFTARA YOĞUN KATILIM

AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI

VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI

FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI

HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR

TRAFİK CEZASI KAOSU

TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK

KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ

Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı

KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ

YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK

KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ

GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR

KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU

GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI

Yükleniyor

loading

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”

HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR

ESNAF ODASI BAŞKANI YILDIZ “BAYRAM PAZARI İLÇEMİZE RENK KATACAK”

165 ŞOFÖRE 487 BİN TL CEZA

EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK

GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR

KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU

İSU, 2025 YILINDA BAŞİSKELE’YE 459 MİLYON TL’LİK ALTYAPI YATIRIMI GERÇEKLEŞTİRDİ

OYAK ÇİMENTO’DA GELECEĞİ CEMENTA’LAR İNŞA EDECEK

SALMAN “HAYALET ÜRÜN SATIŞLARINA KARŞI TÜKETİCİ DİKKATLİ OLMALI”

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 25 19 2 4 41 61
2.FENERBAHÇE A.Ş. 25 16 0 9 32 57
3.TRABZONSPOR A.Ş. 25 16 3 6 22 54
4.BEŞİKTAŞ A.Ş. 25 13 5 7 15 46
5.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 25 12 7 6 17 42
6.GÖZTEPE A.Ş. 25 11 5 9 10 42
7.KOCAELİSPOR 25 9 10 6 -3 33
8.SAMSUNSPOR A.Ş. 25 7 7 11 -3 32
9.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 25 7 9 9 -3 30
10.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 25 7 9 9 -10 30
11.CORENDON ALANYASPOR 25 5 8 12 -4 27
12.NATURA DÜNYASI GENÇLERBİRLİĞİ 25 6 12 7 -6 25
13.TÜMOSAN KONYASPOR 25 5 11 9 -10 24
14.HESAP.COM ANTALYASPOR 25 6 13 6 -15 24
15.İKAS EYÜPSPOR 25 5 13 7 -17 22
16.KASIMPAŞA A.Ş. 25 4 12 9 -15 21
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 25 3 11 11 -27 20
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 25 3 17 5 -24 14