10057,31%1,09
39,83% 0,05
47,04% 0,17
4297,53% 1,65
6852,68% 3,13
Bayramlaşma Programına Vekil Yıldızlı’nın yanı sıra CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, önceki dönem ilçe başkanları, Belediye Meclis Üyeleri, Yönetim Kurulu Üyeleri ile İlçe Kadın Kolları Üyeleri, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Metehan Aydın, Gençlik Kolları Üyeleri ile çok sayıda partililer katılım sağladı.
Uzuner, ‘Hepinizin bayramını tebrik ediyorum’
Bayramlaşma programında ilk konuşmayı CHP Gölcük İlçe Başkanı Mehmet Uzuner yaptı. Uzuner, şunları söyledi: ‘Öncelikle hepinize katılımlarınızdan ötürü teşekkür ediyorum. Sayın Vekilim ve değerli Partimizin her bir üyesi Kurban Bayramınızı tebrik ediyorum. Kurban Bayramının sevgisiyle coşkusuyla birbirimizi bir araya getiren değerleriyle bugün bir aradayız. Sağlıkla, huzurla ve mutlulukla daha nice bayramları yaşamayı gerçekten diliyoruz. Birbirimize daha da bağlı olarak, aramızdaki bağı daha da kuvvetlendirerek önümüzdeki dönemde de aynı şekilde umarım daha farklı adreslerde bir araya gelmeyi diliyorum. Hepinizin bayramını en içten dileklerimle kutluyorum’ dedi.
Vekil Yıldızlı, ‘Öğretmenlerimiz toplumda hak ettiği değeri görmüyor’
CHP Kocaeli Milletvekili Harun Özgür Yıldızlı, konuşma yapmadan önce çocuklara bayram harçlığı vererek, çocukların yüzünü güldürdü. Vekil Yıldızlı, konuşmasında şunları söyledi: ‘Sevgili başkanım demin söyledi. İnşallah bir daha ki bayramda daha geniş ve daha güzel yerlerde bir araya gelelim. Şimdi bugün burada çok önemli bir konu var. Öğretmenlerimiz. Bugün Özel Okul öğretmenlerimiz bizim aramızda yok. Özel Okul Öğretmenleri bugün Meclis’te nöbetteler. Ne aileleriyle bayramlaşabiliyorlar, ne sevdikleriyle yan yanalar. Çünkü 2014’te kalkan taban maaş ücretini geri kazanmak için mücadele ediyorlar. Bizleri büyüten yetiştiren, buradaki herkeste emeği olan Öğretmenlerimiz toplumda hak ettiği değeri görmüyor. Çocuklarımız okuyor öğretmen oluyor, varsayalım özel okulda, atanmayan ya da atanamayan ö Öğretmenler ama herhangisi ne olursa olsun öğretmenlerimize verilen değer bizim ülkemizde gerçekten çok az. BİM’e gidin, A-101’e gidin bir çok yerde tezgahta öğretmenlerimiz çalışıyor. Onun için emeklilerimiz kurban yerine karpuz kesiyor. Yani öyle bir konuma getirdiler ki bu bağlamda bizler birlik ve beraberliğimizi arttırmamız gerekiyor. Önümüz aydınlık, önümüzdeki genel seçimlerde mutlaka CHP iktidarının bu ülkeye gelmesi gerekiyor. İktidarımızda Öğretmenlerimiz başımızın tacı olacak. Çiftçi rahatsız, işçi rahatsız, emekli rahatsız, toplumun her kesiminde ciddi bir rahatsızlık var. Bu hükümet miadını doldurmuştur. Bizler kendimizi iktidara hazırlayalım diyorum. Hepinize saygılarımı ve sevgilerimi sunuyorum. Hayırlı bayramlar’ diyerek konuşmasını tamamladı.
Haber: Serap DURUKAN