Gölcük D-130 karayolu üzerinde bulunan yağmur suyu ızgaraları temizlendi
Gölcük D-130 karayolu üzerinde bulunan yağmur suyu ızgaraları Gölcük Belediyesi ekipleri tarafından temizlendi. Yapılan temizlik ile aşırı yağışlarda su baskınlarının önüne geçilmiş olundu.
Gölcük D-130 karayolu üzerinde bulunan yağmur suyu ızgaraları, Gölcük Belediyesi ekipmanları tarafından temizlendi. İlçede son dönemde artan yağışların ardından, olası su baskılarının önüne geçilmesi amacıyla kalıcı temizlik çalışmaları büyük önem taşıyor. Belediye ekipleri, karayolu üzerinde yer alan tüm yağmur suyu ızgaralarını temizleyerek olası su baskınlarının da önüne geçmiş oldular.
Çalışma ilçe genelinde gerçekleştiriliyor
Aşırı yağışlarda, tıkanan yağmur suyunun ızgaralarının, suyun taşmasını engelleyerek yol ve çevredeki su baskılarına yol açabileceği bilinen bir gerçektir. Bu nedenle Gölcük Belediyesi, günlük yaşamın mağduriyeti yaşamaması adına hızlı bir şekilde harekete geçme, gerekli bakım ve temizlik işlemlerini gerçekleştirdi. Yapılan bu çalışma, sadece D-130 karayolu üzerinde değil, çevre mahallelerde de benzer şekilde çalışmalar yapılmaya devam edildiği belirtildi.
Izgaralara çöp atılmaması konusunda uyardılar
Belediye ekipleri yapılan çalışma konusunda yaptıkları açıklamada, yağmur suyu ızgaralarının düzenli aralıklarla temizlenmesinin, olası sel ve su baskılarına karşı etkili bir önlem olduğu belirtirken, vatandaşların da bu konuda duyarlı olmalarını ve tıkanıklık oluşturabilecek maddeleri ızgaralara atılmaması konusunda uyarılarda bulundular.
Haber: Serap DURUKAN
GÖLCÜK D-130’DAKİ KAZADA 1 KİŞİ YARALANDI
15 NİSAN’DA BALIK AV YASAI BAŞLIYOR!
GÖLCÜKSPOR EVİNDE KAZANDI: 1-0
BAŞKAN ÖZLÜ MOTORCU EĞİTİM PİSTİ’NDEKİ ÇALIŞMALARI İNCELEDİ
VERGİ BORCU OLANLAR DİKKAT!
IBAN'A TRANSFERDE YENİ ŞART
SAHTE EURO OPERASYONU
İSU VE İZAYDAŞ MİLYONLARCA KWH ELEKTRİK ÜRETTİ
BU KENT DE "BARLAR SOKAĞI" SORUNU VARDIR ...
KOCAELİ’Yİ KİTAP KOKUSU SARACAK
KÖRFEZDEKİ DEV TEMİZLİK DÜNYA GÜNDEMİNDE
BAŞKAN BÜYÜKAKIN :POPÜLİZMİ DEĞİL, DENİZİ SEÇTİK
GÖLCÜK SAYGINLAR KAPILARINI ARALADI
BAŞİSKELE’DE EDEBİYAT DOLU BULUŞMA
CEDİT KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA 360 METRELİK DERE ISLAHI İLE GÜVENLİ ALTYAPI
5 ARACA ÇARPTI HIRSINI ALAMADI LASTİKLERİNİ KESTİ
GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
ENGELSİZ SANAT BÜYÜLEDİ
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
Yükleniyor

