Gölcük Erzurumlular Derneği fasıl gecesi düzenledi TOPKAYA, “DOSTLARIMIZ BİZİ YALNIZ BIRAKMADI”
Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Zafer Topkaya, dernek binalarında düzenledikleri fasıl gecesi programı hakkında bilgi vererek, “Dostlarımız bizi yalnız bırakmadı” dedi.
Katılım yoğun oldu
Gölcük Erzurumlular Derneği binasında düzenlenen Fasıl gecesi programına Gölcük Belediye Meclis Üyesi Muhammet Turan, Kocaeli Yesevi Hareketi İl Başkanı Serkan Türk, Kocaeli İzmit Erzurumlular Dernek Başkanı Zülküf Eta ve yönetimi, Başiskele Erzurumlular Dernek Başkanı Saffet Örs ve yönetimi, Kocaeli Erzurum Çat ve Civarı Köyleri Dernek Başkanı Bedri Yaşar ve yönetimi, AK Parti Gölcük ilçe teşkilat başkanı Ziya Yıldız, İYİ Parti ilçe başkan yardımcısı Nihat Yıldız, MHP İzmit ilçe başkan yardımcısı Rahmi Yılmaz, önceki dönem Gölcük Erzurumlular Dernek Başkanı Müdeher Özçelebi ve yönetimi, önceki dönem Başiskele Dernek Başkanı Ekrem Kızıltaş ve davetliler katılım sağladı.
“Erzurumlular Derneği olarak derneğimize yakışan çalışmaları ve faaliyetlerimizi sürdürüyoruz”
Gölcük Erzurumlular Derneği Başkanı Zafer Topkaya ve yönetimi çalışmalarını ve faaliyetlerini sürdürmeye devam ediyor. Başkan Topkaya, uzun süredir yapmak istedikleri fasıl gecesi etkinliklerini geçtiğimiz hafta sonu yaptıklarını ifade etti. Başkan Topkaya, açıklamasında şunları ifade etti: “2 Kasım 2024 Cumartesi akşamı derneğimizde fasıl gecesi etkinliğimizi gerçekleştirdik. Güzel bir katılım sağlandı ve dostlarımız bizi yalnız bırakmadı. Erzurumlular Derneği olarak derneğimize yakışan çalışmaları ve faaliyetlerimizi sürdürüyoruz” dedi.
“Derneğimize olan teveccüh bizi ayrı motive ediyor”
Sözlerine devam eden Başkan Topkaya, “Derneğimizde gerçekleştirdiğimiz Fasıl Gecesine yoğun katılım sağlayan Erzurumlu ve Gölcüklü hemşehrilerimize teşekkür ederiz. Allah birliğimizi daim etsin. Bundan sonra da faaliyetlerimizle Erzurum’umuzun kültürünü Gölcük’e ve bölgemize tanıtmaya devam edeceğiz. Ayrıca derneğimize olan üye sayımız gün geçtikçe daha da artıyor. Derneğimize olan teveccüh bizi ayrı motive ediyor. Bize inanan, bize güvenen dostlarımızın yüzünü kara çıkartmayacağız” diyerek açıklamalarını tamamladı.
Haber: Serap DURUKAN
GÖLCÜK KÖYLERİ DERNEĞİ, DERNEK BİNASINDA BAYRAMLAŞTI
SAĞLIKÇILAR BAYRAMLAŞTI
BAŞİSKELE’DE GELENEKSEL KENT BAYRAMLAŞMASI COŞKUYLA GERÇEKLEŞTİ
KARTEPE’DE BAYRAM COŞKUSU
GELENEKSEL KOCAELİ KENT BAYRAMLAŞMASI 42. KEZ YAPILDI
İÇİŞLERİ BAKAN YARDIMCISI ÇELİK 112 ACİL ÇAĞRI MERKEZİNDE GÖREVLİ PERSONELLE BAYRAMLAŞTI
OLASI OLUMSUZLUKLARIN ÖNÜNE GEÇİLİYOR
MHP KOCAELİ’DEN BAYRAMDA YOĞUN PROGRAM
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, AK PARTİ İL BAYRAMLAŞMASI’NA KATILDI
GÖLCÜK KENT BAYRAMLAŞMASINDA BİR ARAYA GELDİ
235 ARAÇ VE 630 PERSONELLE 24 SAAT ÇALIŞMA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: SİZLER HER ZAMAN BAŞ TACISINIZ
KENT MEYDANI’NDA RAMAZAN DOPDOLU GEÇTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN BARIŞ VE HUZUR DİLEĞİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM
TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA
VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,26% 0,01
-
EURO
51,26% -0,05
-
GRAM ALTIN
6404,70% -3,26
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




