Tarih: 08.08.2024 20:20

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatif Başkanı Musa Mısırlıoğlu, “İLK 7 AYDA 93 MİLYON LİRA KREDİ VERDİK”

Facebook Twitter Linked-in

Mısırlıoğlu, açıklamalarına “Kooperatif olarak görevimizi devraldığımız ilk günden bugüne kadar esnafımıza destek olduk, olmaya da devam ediyoruz. İşlerini büyütmek, borçlarını kapatmak ve ticari hayatlarında bir adım daha ileriye gitmek isteyen esnaflarımıza, günün koşulları ve kendilerine sunulan şartları karşılamaları doğrultusunda kredi imkanı sunmaya çalışıyoruz” dedi. 

“Esnafımızla büyüyoruz”

Başkan Mısırlıoğlu, açıklamalarının devamında, “Bizlere gelen güncel bilgileri esnaflarımıza ileterek yapacakları işlemleri güncel mevzuata uygun bir şekilde planlamaları konusunda onları yönlendiriyoruz. Bu kapsamda ilçemizdeki esnafımızla birlikte hareket etmeye gayret ediyoruz. Her zaman vurguladığımız gibi esnafımızla büyüyor ve kooperatifimizde her esnafımıza destek olmaya çalışıyoruz. Şartları karşılayan tüm esnaflarımıza kooperatifimizin gücü nezdinde katkı sunmayı sürdüreceğiz” dedi.

“Esnaflarımıza ödeme kolaylıklar diliyoruz” 

Başkan Mısırlıoğlu, açıklamasının sonunda  “2024 yılının ilk 7 aylık zaman dilimi içerisinde, toplam 197 esnafımıza 93 milyon TL tutarında kredi imkanı sunduk.  Tüm esnaflarımıza ödeme kolaylıkları diliyoruz. Bundan sonra da tüm esnaflarımıza elimizden geldiğince bu desteği sunmaya devam edeceğiz. Esnaflarımıza hayırlı işler diliyoruz” dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —