• BIST 100

    10746,98%0,04
  • DOLAR

    40,59% 0,02
  • EURO

    47,10% 1,43
  • GRAM ALTIN

    4394,42% 2,22
  • Ç. ALTIN

    7018,29% 1,30

Gölcük Haber 38. Yaşına dostlarıyla birlikte girdi GÖLCÜK GAZETESİNE SAHİP ÇIKTI

Yayın hayatına 38 yıl önce başlayan Gölcük Haber Gazetesi 38. yaşını dostları ve sevenlerinin ziyareti ile kutladı.

Gölcük 3.05.2024 17:54:00 0
Gölcük Haber 38. Yaşına dostlarıyla birlikte girdi  GÖLCÜK GAZETESİNE SAHİP ÇIKTI

Yayın hayatına 38 yıl önce başlayan Gölcük Haber Gazetesi 38. yaşını dostları ve sevenlerinin ziyareti ile kutladı. Gölcük’ün efsane Kaymakamı Mustafa Pekdemir aynı zamanda Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’nin de yakın dostu, ‘Ben Gölcük Kaymakamı olarak göreve başladıktan kısa bir süre sonra Sayın Nurettin Şenemre hem gazeteci hem de Gölcükspor’un Kulüp Başkanı olarak göreve başlamıştı. Bu nedenle yakın bir ilişkimiz vardı. Her sabah Gölcük Haber Gazetesi geldiği zaman yazılarını zevkle okudum.’ dedi. Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, “38 yıldır yayın hayatına devam eden Gölcük Haber Gazetesinde duayen gazeteciler, buraya gönül vermiş basın mensupları, Nurettin Şenemre Bey ile birlikte gönül vererek bu görevi icra ediyorlar. Gölcük Haber Gazetesinin 38. Yıldönümünü kutluyorum.’ dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Bölgemizin ve hatta Marmara Bölgesi’nin en eski gazetesi olan Gölcük Haber Gazetesinin 38. Yıl dönümünü kutluyorum.’ 

Şenemre, ‘Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’nin Oğlu Vecdi Şenemre, “Sevgili dostlar, bugün burada Gölcük Haber gazetesi olarak 38. Yılımız kutlamak için buradayız. Bu konuşmayı daha önce hep babam yapardı. Kendisi hepimizin malumu sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyor. Durumu her geçen daha da iyiye gitmeye başladı. Bizleri bu mutlu ve bir o kadarda hüzünlü günümüzde yalnız bırakmadığınız için herkese önce babam adına sonra Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak hepinize çok teşekkür ediyorum” 

Sezer, “Basın demokrasinin olmazsa olmazıdır”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında, “Bölgemizin ve hatta Marmara Bölgesi’nin en eski gazetesi olan Gölcük Haber Gazetesinin 38. Yıl dönümünü kutluyorum. Basın demokrasinin olmazsa olmazıdır. Gölcük Haber Gazetesi bu noktada önemli bir hizmeti uzun yıllar boyunca yerine getiriyor. Öncelikle Nurettin Şenemre abimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Çocuklarına da bu önemli vazifeyi yöneterek yürütmeye devam ettikleri için hem tebrik ediyorum hem de başarılarının devamını diliyorum. Nice 38 senelere diliyorum. 

Gültekin, “Gölcük Haber Gazetesinin 38. Yıl dönümünü kutluyorum”

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin konuşmasında, davetlileri selamladıktan sonra konuşmasında “Öncelikle Gölcük haber Gazetesi Ailesi adına hepinize hoş geldiniz demek istiyorum. 38 yıldır yayın hayatına devam eden Gölcük Haber Gazetesinde duayen gazeteciler, buraya gönül vermiş basın mensupları, Nurettin Şenemre Bey ile birlikte gönül vererek bu görevi icra ediyorlar. Ben göreve ilk başladığım zaman sağ oldun beni ziyarete gelmişti. İnşallah bir an öce şifa bulup sağlığına kavuştuğu zaman bizlerde kendisini ziyaret edeceğiz. Ben tekrar Gölcük Haber Gazetesinin 38. Yıl dönümünü kutluyorum. 39. Yıl dönümünde inşallah kendisiyle birlikte kutlamayı ümit ediyorum. Ben buraya kadar gelen siz değerli davetlilere teşekkür etmek istiyorum. İletişim çağı olan 21. Yüzyıldan genel medya ve medyanın etkinliği çok önemli. Gölcük Haber Gazetesi’de bu vazifeyi çok güzel yapıyor. Daha iyi daha yaşanılır bir kent olarak Gölcük’ün daha güzel yerlerde olması için medyanın yönlendirmesi bunun için oldukça önemli. Bu vesileyle emektar gazetecilere teşekkür ediyorum. Gölcük Haber Gazetesinin 38. Tekrar kutluyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi. 

Pekdemir, “Her sabah Gölcük Haber Gazetesi geldiği zaman yazılarını zevkle okudum”

Son olarak söz alan Eski Gölcük Kaymakamı Emekli Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir konuşmasında, “Öncelikle Gölcük Haber Gazetesi’nin 38. Yıldönümünü tebrik etmek istiyorum. Ben Gölcük Kaymakamı olarak göreve başladıktan kısa bir süre sonra Sayın Nurettin Şenemre hem gazeteci hem de Gölcükspor’un Kulüp Başkanı olarak göreve başlamıştı. Bu nedenle yakın bir ilişkimiz vardı. Her sabah Gölcük Haber Gazetesi geldiği zaman yazılarını zevkle okudum. Gerçekten olayları, konuları çok güzel ifade ederdi. Deyim yendeyse bamteline dokunurdu yazdığı zaman. İlçemiz sorunlarını da mutlaka dile getirirdi. Yani öyle gelişigüzel gazetecilik yapmazdı. Değerli bir insandı. Zaman zaman görüşüyorduk, şakalaşıyorduk. Gerçekten sevdiğim saydığım bir insandı. Son zamanlarında daha sık görüşmeye başlamıştık. İnşallah sağlığına kavuşup aramıza geri dönecek ve tekrar görüşmeye devam edeceğiz” dedi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Gazetemizin 38. yıldönümü kutlama programımıza katılım oldukça yoğun oldu. Gazetemize gün boyunca birçok dostumuz ve büyüklerimiz ziyaret etti. Kutlama programımıza; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Uzuner ve Samed Sırma, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve Yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Cumali Özcan ve Yönetimi, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ertürk, 31 Mart Yerel Seçimlerinden Gölcük Belediye Başkan Adayları İsmail Aynacı ve Ahmet Eren, eski Gölcük Kaymakamı ve emekli Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, AK Parti önceki dönem İl Başkanı ve eski Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcüklü İş İnsanı Adnan Zeytinoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler, AK Parti Kurucu Gölcük İlçe Başkanı Mevlüt Demir, Duayen Gazeteci Mustafa Bağdiken, Ecz. Turan Dumlu,  Kocaeli TV Yönetim Kurulu Eski Başkanı Turgay Tüysüz önceki dönem KOGACE Başkanı ve Gazeteci Çetin Gürol, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın basın danışmanı İbrahim Gürsel, Yıldız AVM Sahibi Hacıbey Yıldız, Kocaeli’nin değerli ismi Müştak Müstecaplıoğlu, Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Yönetimi, Gölcük Kaymakamlığı eski Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçemizin STK ve Dernek Başkanları, Muhtarlar, Esnaflar ve çok sayıda davetliler katılım sağladı. 

Haber: Serap DURUKAN 

Değirmendere Türbe Yolu'nda Yol Çökmesi: Zabıta Ekipleri Hızla Önlem Aldı

Kocaeli, Büyükşehir’in yeni markası Taze’yi çok sevdi; Taze, 6 ayda 200 bin vatandaşı ağırladı

Saadet Partisi Gölcük İlçe Başkanı Mustafa Özsoy, “SENİN FİDANIN, HEPİMİZİN YARINI”

Pazar Yerinde Kuralsız Satışa İzin Yok! Zabıta Ekiplerinden İkinci El Satıcılara Müdahale

Güney Metro Hattı’nın proje ihalesine 3 teklif

Gölcük Esnaf Odası’ndan Üyelerine İndirimli Eğitim İmkanı

Başkan Büyükakın kokpite geçti, dev uçağı uçurdu! Geleceğin pilotları Kocaeli'de yetişecek

Büyükşehir, bisiklet yolu çizgilerini yeniliyor

Değirmendere'de Çevre Düzenlemesi ve Ağaç Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Değirmendere Tüfekçi Sokak'ta Gençlerin Orman Kenarında Yaktığı Ateşe Emniyet Ekipleri ve Zabıta Müdahale Etti: Yangın Söndürüldü

Çocuklar, Büyükşehir Zabıtası ile güvende

Harb-İş Kocaeli Şube Başkanı Şakir Akçer: “MASADA UZLAŞMA OLMAZSA YÜKSEK HAKEME GİDECEĞİZ”

Gölcük Kavaklı Sahil Bandında Motosiklet ve Bisiklet Kullanıcılarına Uyarı

GENÇBÜS YKS TERCİHİ İÇİN BAŞİSKELE YOLLARINDA

Ayvazpınar'da Kurt Sürüsü Görüntülendi: Muhtardan Vatandaşlara Uyarı Gölcük’ün kırsal kesiminde tedirginlik yaratan gelişme!

Poyraz Halı Yıkama Gölcük’te Fark Yaratıyor 12 SAATTE KURUYAN HALILAR, 24 SAATTE TESLİM

ÇINAR AKADEMİ ÖĞRENCİLERİNDEN GURURLANDIRAN BAŞARI

Başiskele’nin Enerji Altyapısına 315 Milyon Liralık Dev Yatırım ENERJİ ARZ GÜVENLİĞİ ARTIYOR, KESİNTİLER AZALIYOR

Kocaelispor’un hazırlık maçı basına ve taraftara açıldı

Körfezli sporcular EUSA Şampiyonası'nda hakemlik yaptı

Kocaelispor- Casablanca maçı bugün oynanacak

Mateusz Wieteska Kocaelispor'da

HAYIRLI OLSUN! GALATASARAY'DAN GÖLCÜKLÜ KEREM AKTÜRKOĞLU SÜRPRİZİ

MHP Kocaeli İl Başkanı Tuncay Batı’dan Gazetemize Ziyaret: "YEREL BASINLA İÇ İÇE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ"

Büyükşehir orman yangınlarına karşı farkındalığı artırıyor

İskele Yolunda Araç Alev Alev Yandı

Anadolu Kültür Sanat ve Gençlik Kulübü Derneği’nden Gölcük Belediye Başkanı’na Ziyaret

Kocaeli Valiliği’nden Orman Yangınlarına Karşı Önlem: Mangal ve Ateş Yasaklandı

Komek Sepeti, yaz finaline renk kattı

İzmit Belediyesi, muhtarlarla birlikte mahallelerin nabzını tutuyor

Yükleniyor

Değirmendere Türbe Yolu'nda Yol Çökmesi: Zabıta Ekipleri Hızla Önlem Aldı

Değirmendere'de Çevre Düzenlemesi ve Ağaç Bakım Çalışmaları Devam Ediyor

Değirmendere Tüfekçi Sokak'ta Gençlerin Orman Kenarında Yaktığı Ateşe Emniyet Ekipleri ve Zabıta Müdahale Etti: Yangın Söndürüldü

DEĞİRMENDERE SAHİLİNDE ÖLÜ YUNUS BALIĞI

Değirmendere'deki Asırlık Çınarlara Bakım Yapıldı: Başkomutan Caddesi’nde Bulunan Çınar Ağaçları Budandı

Elit Kuaför ile Güzellik ve Bakımın Adresi Değirmendere'de Bakımlı Olmak Bir Ayrıcalık, Elit Kuaför ile Mümkün

Değirmendere’de Havai Fişek Paniği: ZABITA VE POLİS OLAY YERİNE SEVK EDİLDİ

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİ BU KEZ SOKAK BASKETBOLU HEYECANI SARACAK

Değirmendere’de Kaldırım İşgallerine Müdahale: Zabıta Ekiplerinden Esnafa Uyarı

Sıcaktan Yere Düşen Ebabil Kuşlarına Zabıta Ekiplerinden Şefkat Eli

Kocaeli ve Gölcük’te Ekmek ile Simide Zam Geldi: YENİ TARİFE 1 AĞUSTOS 2025’TE YÜRÜRLÜĞE GİRİYOR

TÜED Gölcük Şubesi Başkanı Ergun Şahin, “EMEKLİLER GEÇİM SIKINTISI İÇİNDE”

Altın fiyatlarında sert düşüş devam ediyor! 28 Temmuz 2025 Kocaeli’de altın fiyatları ne kadar oldu?

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Naim Gürel Yatırım Uyarısı "ALTIN, HER ZAMAN GÜVENLİ LİMANDIR"

Şahin, “SGK, kutusu değişen ilacı artık karşılamıyor, bunun sıkıntısını emeklimiz çekiyor”

Kocaeli Sanayi Odası ve İktisadi Kalkınma Vakfı Başkanı Ayhan Zeytinoğlu,  “ AVRUPA YEŞİL MUTABAKATI NE DURUMDA?”

Gürel,  “Küçük yatırımcı altında kalmaya devam etmeli”

KSO Başkanı Zeytinoğlu haziran ayı dış ticaret verilerini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “YÜZDE ORANINDA DEĞİL EŞİT ZAM YAPILMALI”

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi Başkanı Musa Mısırlıoğlu “6 AYDA 174 ESNAFA 108 MİLYON 134 BİN LİRA KREDİ DESTEĞİ SAĞLADIK”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2