• BIST 100

    14029,89%0,01
  • DOLAR

    42,95% 0,08
  • EURO

    50,53% 0,03
  • GRAM ALTIN

    5965,27% 0,22
  • Ç. ALTIN

    9931,63% 0,00

Gölcük Haber 38. Yaşına dostlarıyla birlikte girdi GÖLCÜK GAZETESİNE SAHİP ÇIKTI

Yayın hayatına 38 yıl önce başlayan Gölcük Haber Gazetesi 38. yaşını dostları ve sevenlerinin ziyareti ile kutladı.

YURT HABERLERİ 3.05.2024 17:54:00 0
Gölcük Haber 38. Yaşına dostlarıyla birlikte girdi  GÖLCÜK GAZETESİNE SAHİP ÇIKTI

Yayın hayatına 38 yıl önce başlayan Gölcük Haber Gazetesi 38. yaşını dostları ve sevenlerinin ziyareti ile kutladı. Gölcük’ün efsane Kaymakamı Mustafa Pekdemir aynı zamanda Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’nin de yakın dostu, ‘Ben Gölcük Kaymakamı olarak göreve başladıktan kısa bir süre sonra Sayın Nurettin Şenemre hem gazeteci hem de Gölcükspor’un Kulüp Başkanı olarak göreve başlamıştı. Bu nedenle yakın bir ilişkimiz vardı. Her sabah Gölcük Haber Gazetesi geldiği zaman yazılarını zevkle okudum.’ dedi. Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, “38 yıldır yayın hayatına devam eden Gölcük Haber Gazetesinde duayen gazeteciler, buraya gönül vermiş basın mensupları, Nurettin Şenemre Bey ile birlikte gönül vererek bu görevi icra ediyorlar. Gölcük Haber Gazetesinin 38. Yıldönümünü kutluyorum.’ dedi.

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, “Bölgemizin ve hatta Marmara Bölgesi’nin en eski gazetesi olan Gölcük Haber Gazetesinin 38. Yıl dönümünü kutluyorum.’ 

Şenemre, ‘Hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum’

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Nurettin Şenemre’nin Oğlu Vecdi Şenemre, “Sevgili dostlar, bugün burada Gölcük Haber gazetesi olarak 38. Yılımız kutlamak için buradayız. Bu konuşmayı daha önce hep babam yapardı. Kendisi hepimizin malumu sağlık sorunları nedeniyle tedavi görüyor. Durumu her geçen daha da iyiye gitmeye başladı. Bizleri bu mutlu ve bir o kadarda hüzünlü günümüzde yalnız bırakmadığınız için herkese önce babam adına sonra Gölcük Haber Gazetesi Ailesi olarak hepinize çok teşekkür ediyorum” 

Sezer, “Basın demokrasinin olmazsa olmazıdır”

Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, katılımcıları selamladıktan sonra konuşmasında, “Bölgemizin ve hatta Marmara Bölgesi’nin en eski gazetesi olan Gölcük Haber Gazetesinin 38. Yıl dönümünü kutluyorum. Basın demokrasinin olmazsa olmazıdır. Gölcük Haber Gazetesi bu noktada önemli bir hizmeti uzun yıllar boyunca yerine getiriyor. Öncelikle Nurettin Şenemre abimize Allah’tan acil şifalar diliyorum. Çocuklarına da bu önemli vazifeyi yöneterek yürütmeye devam ettikleri için hem tebrik ediyorum hem de başarılarının devamını diliyorum. Nice 38 senelere diliyorum. 

Gültekin, “Gölcük Haber Gazetesinin 38. Yıl dönümünü kutluyorum”

Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin konuşmasında, davetlileri selamladıktan sonra konuşmasında “Öncelikle Gölcük haber Gazetesi Ailesi adına hepinize hoş geldiniz demek istiyorum. 38 yıldır yayın hayatına devam eden Gölcük Haber Gazetesinde duayen gazeteciler, buraya gönül vermiş basın mensupları, Nurettin Şenemre Bey ile birlikte gönül vererek bu görevi icra ediyorlar. Ben göreve ilk başladığım zaman sağ oldun beni ziyarete gelmişti. İnşallah bir an öce şifa bulup sağlığına kavuştuğu zaman bizlerde kendisini ziyaret edeceğiz. Ben tekrar Gölcük Haber Gazetesinin 38. Yıl dönümünü kutluyorum. 39. Yıl dönümünde inşallah kendisiyle birlikte kutlamayı ümit ediyorum. Ben buraya kadar gelen siz değerli davetlilere teşekkür etmek istiyorum. İletişim çağı olan 21. Yüzyıldan genel medya ve medyanın etkinliği çok önemli. Gölcük Haber Gazetesi’de bu vazifeyi çok güzel yapıyor. Daha iyi daha yaşanılır bir kent olarak Gölcük’ün daha güzel yerlerde olması için medyanın yönlendirmesi bunun için oldukça önemli. Bu vesileyle emektar gazetecilere teşekkür ediyorum. Gölcük Haber Gazetesinin 38. Tekrar kutluyorum. Hepinize saygılar sunuyorum” dedi. 

Pekdemir, “Her sabah Gölcük Haber Gazetesi geldiği zaman yazılarını zevkle okudum”

Son olarak söz alan Eski Gölcük Kaymakamı Emekli Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir konuşmasında, “Öncelikle Gölcük Haber Gazetesi’nin 38. Yıldönümünü tebrik etmek istiyorum. Ben Gölcük Kaymakamı olarak göreve başladıktan kısa bir süre sonra Sayın Nurettin Şenemre hem gazeteci hem de Gölcükspor’un Kulüp Başkanı olarak göreve başlamıştı. Bu nedenle yakın bir ilişkimiz vardı. Her sabah Gölcük Haber Gazetesi geldiği zaman yazılarını zevkle okudum. Gerçekten olayları, konuları çok güzel ifade ederdi. Deyim yendeyse bamteline dokunurdu yazdığı zaman. İlçemiz sorunlarını da mutlaka dile getirirdi. Yani öyle gelişigüzel gazetecilik yapmazdı. Değerli bir insandı. Zaman zaman görüşüyorduk, şakalaşıyorduk. Gerçekten sevdiğim saydığım bir insandı. Son zamanlarında daha sık görüşmeye başlamıştık. İnşallah sağlığına kavuşup aramıza geri dönecek ve tekrar görüşmeye devam edeceğiz” dedi.

Katılım oldukça yoğun oldu

Gazetemizin 38. yıldönümü kutlama programımıza katılım oldukça yoğun oldu. Gazetemize gün boyunca birçok dostumuz ve büyüklerimiz ziyaret etti. Kutlama programımıza; Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Belediye Başkan Yardımcıları İbrahim Uzuner ve Samed Sırma, AK Parti İlçe Başkanı Kemal Yavuz ve Yönetimi, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner ve Yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Soner Yusufoğlu, MHP İlçe Başkan Yardımcısı Cumali Özcan ve Yönetimi, Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Mehmet Ertürk, 31 Mart Yerel Seçimlerinden Gölcük Belediye Başkan Adayları İsmail Aynacı ve Ahmet Eren, eski Gölcük Kaymakamı ve emekli Vali Yardımcısı Mustafa Pekdemir, AK Parti önceki dönem İl Başkanı ve eski Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, Gölcüklü İş İnsanı Adnan Zeytinoğlu, Türkiye Muharip Gaziler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Mehmet Arslan ve Gaziler, AK Parti Kurucu Gölcük İlçe Başkanı Mevlüt Demir, Duayen Gazeteci Mustafa Bağdiken, Ecz. Turan Dumlu,  Kocaeli TV Yönetim Kurulu Eski Başkanı Turgay Tüysüz önceki dönem KOGACE Başkanı ve Gazeteci Çetin Gürol, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın basın danışmanı İbrahim Gürsel, Yıldız AVM Sahibi Hacıbey Yıldız, Kocaeli’nin değerli ismi Müştak Müstecaplıoğlu, Gölcük Ziyaret Vakfı Başkanı Seyfettin Öztürk, Gölcük Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Necmi Kocaman, Yönetimi, Gölcük Kaymakamlığı eski Yazı İşleri Müdürü Lütfü Yılmaz, Belediye Meclis Üyeleri, Siyasi Parti Temsilcileri, İlçemizin STK ve Dernek Başkanları, Muhtarlar, Esnaflar ve çok sayıda davetliler katılım sağladı. 

Haber: Serap DURUKAN 

GÖLCÜK KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA KORKUTAN YANGIN!

ERGUN UZUNER HASTANEYE KALDIRILDI

GÖLCÜK BUNLARI KONUŞUYOR

2025’TE 3 BİN TALEP BAŞARIYLA YERİNE GETİRİLDİ

KO-MEK İLE ÜRETEN ELLER, DEĞİŞEN HAYATLAR

DURMUŞ’TAN ESNAFA E-FATURA MÜJDESİ

BÜYÜKŞEHİR, YENİ YILA DA ŞANTİYELERDE GİRDİ

BAŞKAN SEZER’DEN YENİ YIL ZİYARETLERİ

BAŞKAN BÜYÜKAKIN YENİ YILI GENÇLERLE KARŞILADI

VALİ AKTAŞ VE BAŞKAN BÜYÜKAKIN İLK ZİYARETİ ŞEHİT AİLELERİNE YAPTI

KULALI, ASKERİ TÖRENLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

GÖLCÜK’TE YENİ EVLENECEK ÇİFTLER BU FUAR SİZİN İÇİN

VALİ AKTAŞ: KOCAELİ’NİN HUZURU ÜLKENİN HUZURU

2026’da NEFES ALALIM

SAADET PARTİSİ GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI MUSTAFA ÖZSOY’DAN 2025 DEĞERLENDİRMESİ

BERBERLERE ZAM GELDİ!

KREDİ KARTI KULLANAN HERKESİ İLGİLENDİRİYOR! YARIN SON GÜN: SİLİNEBİLİR

VALİ AKTAŞ VE BAŞKAN BÜYÜKAKIN, BU YIL DA GELENEĞİ BOZMADI: İLK ZİYARET ŞEHİT AİLELERİNE YAPILDI

BAŞKAN SEZER, “YENİ YIL KUTLU OLSUN”

VİCDANLI İNSANLARIN YILI …

KESKİNOĞLU "12 İLÇEDE GÜÇLÜ TEŞKİLAT, GÜÇLÜ YARINLAR"

VALİ AKTAŞ, POLİSİ ÖDÜLLENDİRDİ

BAŞKAN BULUT, KOTO’NUN 2026 YILI ÖNCELİKLİ HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

ÇAVDAR ‘BİRÇOK YENİ ÜYEMİZ PARTİMİZE KAZANDIRILDI’

BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMA YILBAŞI DÜZENLEMESİ

YAVUZ "GÖLCÜK İÇİN ÇALIŞMAYA DEVAM"

BAYRAM “GÖLCÜK KÜLTÜR VE SANAT ŞEHRİ”

ALO 153, 2025’TE 970 BİN VATANDAŞLA İLETİŞİM SAĞLADI

KOCAELİ FOTOĞRAF SANATI DERNEĞİ’NDEN 7. SUHA KOCAOĞLU KUPASI ETKİNLİĞİ

ANNE ŞEHİR, 2025’TE DE KADINLARIN HAYATINA DOKUNDU

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

KO-MEK İLE ÜRETEN ELLER, DEĞİŞEN HAYATLAR

DURMUŞ’TAN ESNAFA E-FATURA MÜJDESİ

BERBERLERE ZAM GELDİ!

KREDİ KARTI KULLANAN HERKESİ İLGİLENDİRİYOR! YARIN SON GÜN: SİLİNEBİLİR

BAŞKAN BULUT, KOTO’NUN 2026 YILI ÖNCELİKLİ HEDEFLERİNİ AÇIKLADI

BÜYÜKŞEHİR’DEN ULAŞIMA YILBAŞI DÜZENLEMESİ

TUNCAY YILDIZ '' ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI''

KSO BAŞKANI ZEYTİNOĞLU İŞGÜCÜ VERİLERİNİ DEĞERLENDİRDİ

BÜYÜKŞEHİR’DEN AİLELERE 6 BİN TL YAKACAK DESTEĞİ

BİZİM ESNAFIMIZ AHİLİK GELENEĞİNDEN GELİR

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9