• BIST 100

    11289,33%0,45
  • DOLAR

    42,59% 0,02
  • EURO

    49,61% 0,11
  • GRAM ALTIN

    5745,48% -0,37
  • Ç. ALTIN

    9271,81% -0,07

Gölcük halkı Kurban Bayramı’nda tek vücut oldu BAYRAM COŞKULU GEÇTİ

Gölcük İlçe Protokolü, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ile vatandaşlar, Kurban Bayramının ikinci günü Kongre Sarayı’nda bayramlaşarak, güzel bir bayram coşkusu yaşadı.

YURT HABERLERİ 17.06.2024 14:32:00 0
Gölcük halkı Kurban Bayramı’nda tek vücut oldu  BAYRAM COŞKULU GEÇTİ

Gölcük İlçe Protokolü, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ile vatandaşlar, Kurban Bayramının ikinci günü Kongre Sarayı’nda bayramlaşarak, güzel bir bayram coşkusu yaşadı. Bayramlaşma programında Gölcük adeta tek vücut olarak örnek bir duruş daha sergiledi.

Programda birlik ve beraberlik üst seviyeye çıktı

Yıllardır Kent Bayramlaşmasına ev sahipliği yapan Gölcük Kongre Sarayı bu bayramda kapılarını Gölcüklülere açtı. Programa Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Dz. Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Berna Abiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, İlçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanları, Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Oda, Sendika ve Dernek Başkanları, Muhtarlar, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri ile vatandaşlar katılım sağladı. Kent Bayramlaşma programına katılımın yoğun olurken, Programda birlik ve beraberlik üst seviyeye çıktı. 

Sezer, ‘Filistinlilerin ve mazlum milletlerin bir an önce huzur bulmasını diliyorum’

Bayramlaşma Programında konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, programa katılan tüm davetlilerin ve Gölcük halkının bayramını kutladı. Başkan Sezer, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunun ön plana çıktığı müstesna gün olduğunu belirterek, törene katılan davetlilere bayram temennisini iletti. Başkan Sezer, ‘Bu bayramda sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Cenab-ı Hakk’a şükrediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Kent Bayramımızda bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yapılan ibadetlerin, kesilen kurbanların kabul olmasını diliyorum. Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, komşularımızla, yaşça büyüklerimizle birlikte yaşamak ve paylaşmak kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta terör devleti İsrail’in Filistin’deki soykırımının bir an önce son bulmasını, Filistin halkının huzura ermesini ve mazlum milletlerin bir an önce huzur bulmasını dileyerek, Kurban Bayramı’nın Gölcük’ümüze, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa bereket ve huzur getirmesini, kestiğimiz kurbanlarımızın ve ibadetlerimizin ind-i İlahi’de kabul olmasını Cenab-ı Rabbil Aleminden niyaz ederim. Değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve İslam Aleminin Kuran Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım’ dedi.

Kaymakam Gültekin, Bu güzel bayrama ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz’

Akabinde Kaymakam Müfit Gültekin, yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Bu güzel bayrama ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Milletlerin, devletlerin en önemli mayası geleneklerine, göreneklerine, adetlerine ve tarihine sahip çıkmasıyla büyük devlet olunmaktadır.  Kurban Bayramı vesilesiyle ilçemizde kurban kesen bütün vatandaşlarımıza bu kurbanlarını kesebilmesi için hem belediyemiz hem de tüm birimlerimiz bu ibadeti yapabilmeleri için canla başla çalıştı. Kazasız belasız herkes bu ibadetlerini yerine getirdi. Allah kestiğiniz kurbanlarınızı kabul etsin. Ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olan bayram günlerimizde sizlerde buraya gelerek kent bayramlaşmamıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren, bayramımız devam ettiği sürece herkes sevdikleriyle, eşiyle, dostuyla bayram sevincini doya doya yaşasın. Hepinize saygı ve seviyle selamlar’ diyerek konuşmasını tamamladı. 

Gölcük Kent Bayramlaşma programında konuşmaların ardından ilçe protokolü Gölcüklülerle tek tek bayramlaştı. Tören çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi. 

Haber: Serap DURUKAN

 

 

 

 

 

 

 

 

“OKULLARIMIZDA PROJELERLE ÖĞRENCİLERİN GELİŞİMİNİ DESTEKLİYORUZ”

Saadet Partisi Gölcük’te Kongreye Gidiyor

“ÇKS YENİLEMEYEN ÇİFTÇİ DESTEKLERDEN YARARLANAMAYACAK”

Türkiye Yardımseverler Derneği Gölcük Şubesi mum üretimine başladı GELİRİ ÖĞRENCİLER, DUL VE YETİMLERE GİDECEK

ARSLAN, “ÜYELERİMİZİN HER SORUNUNDA YANLARINDAYIZ”

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

10 ARALIK DÜNYA İNSAN HAKLARI GÜNÜNDE HAK TEMELLİ YAKLAŞIM SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Şehir Tiyatroları, iki oyunla Gebzelilerin karşısında

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Gölcük Devlet Hastanesinde Aralık Ayı Gebe Okulu Birinci Grup DOĞUMHANE ZİYARETİ VE MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Gölcük’te Gençlere Sıfır Atık Bilinci Aşılanıyor 

KO-MEK, el sanatları kurslarıyla geleneği geleceğe taşıyor; EĞİTİMDEN ÜRETİME, ÜRETİMDEN İSTİHDAMA

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden ilçe ilçe “İlham Veren Kadınlar Buluşması” BÜYÜKAKIN: “KADINLAR, HAYATIN MERKEZİNDE YER ALIYOR”

Prof. Dr. Babalık, Büyükşehir’in tramvay projesini övdü; “TRAMVAY YATIRIMI KENTİN İMGESİNE ÖNEMLİ BİR KATKIDIR”

Kocaeli Büyükşehir, kâğıttan uçakları yarıştırdı; KÂĞIT UÇAKLAR GELECEĞİN HAYALLERİ İÇİN HAVALANDI

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

BÜYÜKŞEHİR'DEN TRAFİĞİ RAHATLATACAK ADIM

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ''KADINLAR HAYATIN MERKEZİNDE YER ALIYOR''

SÜPER LİG’DE 2.YARI İLK HAFTA MAÇLARININ PROGRAMI BELLİ OLDU

KOCAELİSPOR, DEVRE ARASINDA BELEK'TE KAMPA GİRİYOR

GÜLLÜ'NÜN KIZI KAÇMAYA ÇALIŞIRKEN YAKALANDI !

ÇATAL: TRAMVAY SAATTE 30 KEZ ULAŞIMA DAHİL OLACAK

ÜNLÜ SUNUCUYA ŞOK UYUŞTURUCUDAN GÖZALTINA ALINDI !

BAŞKAN BÜYÜKAKIN ''TEK DERDİMİZ BU KENTE HİZMET ETMEK''

GÖLCÜKSPOR'DAN SAVUNMAYA TAKVİYE

UITP Avrasya Konferansı 2025 başladı, açılışı Başkan Büyükakın yaptı: RAYLI SİSTEM TAŞIMACILIĞININ PAYINI İKİ KATINA ÇIKARACAĞIZ

Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Selma Cebeci, “GÖLCÜK’ÜN YÜREĞİ BU KAMPANYAYLA ISINDI”

Gölcük Zabıtası Tarihi Geçmiş Ürünlere El Koydu

AKAN URAL’IN RESİM SERGİSİ BELEDİYE HİZMET BİNASINDA AÇILDI

Yükleniyor

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

Değirmendere'de Anlamlı Anma ET PİLAV VE LOKMA İKRAMIYLA DEPREM ŞEHİTLERİ YÂD EDİLDİ

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “JEOPOLİTİK GELİŞMELER ALTINDA YÖNÜ BELİRLEYECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kooperatifinden 11 Ayda 206 Milyon TL kredi MISIRLIOĞLU: “ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ, DESTEKLERİMİZ SÜRECEK”

KSO Başkanı Zeytinoğlu kasım ayı kapasite kullanım oranlarını değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu bütçe gerçekleşmelerini değerlendirdi

Gölcük Kuyumcular Derneği Başkanı Ceyhun Gemici “ALTIN SADECE YATIRIM DEĞİL, AYNI ZAMANDA KALICI BİR DEĞERDİR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin “2000 SONRASI EMEKLİLERİN İNTİBAKI YAPILMALI”

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 15 11 1 3 21 36
2.TRABZONSPOR A.Ş. 15 10 1 4 14 34
3.FENERBAHÇE A.Ş. 15 9 0 6 18 33
4.GÖZTEPE A.Ş. 15 7 3 5 9 26
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 15 7 4 4 7 25
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 15 6 2 7 6 25
7.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 15 6 4 5 -1 23
8.KOCAELİSPOR 15 5 6 4 -3 19
9.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 15 4 6 5 3 17
10.CORENDON ALANYASPOR 15 3 4 8 -1 17
11.TÜMOSAN KONYASPOR 15 4 7 4 -4 16
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 15 3 6 6 -6 15
13.HESAP.COM ANTALYASPOR 15 4 8 3 -11 15
14.GENÇLERBİRLİĞİ 15 4 9 2 -4 14
15.KASIMPAŞA A.Ş. 15 3 7 5 -7 14
16.İKAS EYÜPSPOR 15 3 8 4 -8 13
17.ZECORNER KAYSERİSPOR 15 2 6 7 -17 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 15 2 11 2 -16 8