• BIST 100

    9373,73%0,25
  • DOLAR

    39,39% 0,08
  • EURO

    45,63% 0,22
  • GRAM ALTIN

    4290,61% 0,15
  • Ç. ALTIN

    6924,51% -0,16

Gölcük halkı Kurban Bayramı’nda tek vücut oldu BAYRAM COŞKULU GEÇTİ

Gölcük İlçe Protokolü, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ile vatandaşlar, Kurban Bayramının ikinci günü Kongre Sarayı’nda bayramlaşarak, güzel bir bayram coşkusu yaşadı.

Gölcük 17.06.2024 14:32:00 0
Gölcük halkı Kurban Bayramı’nda tek vücut oldu  BAYRAM COŞKULU GEÇTİ

Gölcük İlçe Protokolü, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ile vatandaşlar, Kurban Bayramının ikinci günü Kongre Sarayı’nda bayramlaşarak, güzel bir bayram coşkusu yaşadı. Bayramlaşma programında Gölcük adeta tek vücut olarak örnek bir duruş daha sergiledi.

Programda birlik ve beraberlik üst seviyeye çıktı

Yıllardır Kent Bayramlaşmasına ev sahipliği yapan Gölcük Kongre Sarayı bu bayramda kapılarını Gölcüklülere açtı. Programa Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Dz. Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Berna Abiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, İlçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanları, Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Oda, Sendika ve Dernek Başkanları, Muhtarlar, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri ile vatandaşlar katılım sağladı. Kent Bayramlaşma programına katılımın yoğun olurken, Programda birlik ve beraberlik üst seviyeye çıktı. 

Sezer, ‘Filistinlilerin ve mazlum milletlerin bir an önce huzur bulmasını diliyorum’

Bayramlaşma Programında konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, programa katılan tüm davetlilerin ve Gölcük halkının bayramını kutladı. Başkan Sezer, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunun ön plana çıktığı müstesna gün olduğunu belirterek, törene katılan davetlilere bayram temennisini iletti. Başkan Sezer, ‘Bu bayramda sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Cenab-ı Hakk’a şükrediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Kent Bayramımızda bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yapılan ibadetlerin, kesilen kurbanların kabul olmasını diliyorum. Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, komşularımızla, yaşça büyüklerimizle birlikte yaşamak ve paylaşmak kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta terör devleti İsrail’in Filistin’deki soykırımının bir an önce son bulmasını, Filistin halkının huzura ermesini ve mazlum milletlerin bir an önce huzur bulmasını dileyerek, Kurban Bayramı’nın Gölcük’ümüze, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa bereket ve huzur getirmesini, kestiğimiz kurbanlarımızın ve ibadetlerimizin ind-i İlahi’de kabul olmasını Cenab-ı Rabbil Aleminden niyaz ederim. Değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve İslam Aleminin Kuran Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım’ dedi.

Kaymakam Gültekin, Bu güzel bayrama ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz’

Akabinde Kaymakam Müfit Gültekin, yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Bu güzel bayrama ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Milletlerin, devletlerin en önemli mayası geleneklerine, göreneklerine, adetlerine ve tarihine sahip çıkmasıyla büyük devlet olunmaktadır.  Kurban Bayramı vesilesiyle ilçemizde kurban kesen bütün vatandaşlarımıza bu kurbanlarını kesebilmesi için hem belediyemiz hem de tüm birimlerimiz bu ibadeti yapabilmeleri için canla başla çalıştı. Kazasız belasız herkes bu ibadetlerini yerine getirdi. Allah kestiğiniz kurbanlarınızı kabul etsin. Ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olan bayram günlerimizde sizlerde buraya gelerek kent bayramlaşmamıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren, bayramımız devam ettiği sürece herkes sevdikleriyle, eşiyle, dostuyla bayram sevincini doya doya yaşasın. Hepinize saygı ve seviyle selamlar’ diyerek konuşmasını tamamladı. 

Gölcük Kent Bayramlaşma programında konuşmaların ardından ilçe protokolü Gölcüklülerle tek tek bayramlaştı. Tören çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi. 

Haber: Serap DURUKAN

 

 

 

 

 

 

 

 

Gölcük Kentsel Dönüşüm alanında çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor BLOKLAR BİR BİR YÜKSELİYOR

Halıdere’nin Gençleri Sokak Hayvanları İçin Harekete Geçti! SOSYAL SORUMLULUK PROJESİ BÜYÜK TAKDİR TOPLADI

İYİ Parti Gölcük İlçe Başkanı Mustafa  Çalışkan, “GÖLCÜK’TE SOSYAL ALANLARIN SAYISI ARTACAĞINA AZALIYOR”

Büyükşehir sahada, yollar 7/24 güvende

KÖYLER ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLIYOR

Anahtar Parti Gölcük İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Hoyur "KABUL EDİLEBİLİR BİR TARAFI YOK!"

Büyükşehir, altyapı projelerinde kaliteyi ön planda tutuyor BETONUN, ASFALTIN VE ZEMİNİN KALİTESİ BURADA ÖLÇÜLÜYOR

KO-MEK ile kültür-sanat rüzgarı esecek, herkes sanata doyacak; MARİFEST 2025 KAPILARINI AÇIYOR

Büyükşehir’den özel bireyler için kapsamlı eğitim ve destek GONCA ENGELSİZ YAŞAM MERKEZİ’NDE BAŞVURULAR BAŞLADI

Adım Adım Kocaeli Kulübü, babalarla çocukları doğa yürüyüşünde buluşturdu BÜYÜKŞEHİR İLE KALPTEN KALBE YÜRÜYÜŞ

Başiskele’de Aile Kurumuna Güçlü Destek

Off-Road Festivali nefes kesti

Körfezli karateci Hümeyra şampiyon oldu

Körfez Gençlerbirliği şampiyon

Kocaelispor'da kaleci çıkmazı dem ediyor

Kocaelispor'dan Salih Uçan bombası!

Vehbi Koç Vakfı ve Ford Otosan’dan eğitime destek GÖLCÜK VEHBİ KOÇ VAKFI- SEMAHAT ARSEL İLKOKULUNUN TEMELİ ATILDI

Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi’nde mezuniyet heyecanı

THK Gölcük Şube Başkanı Tuncay Yıldız’dan Gölcük halkına teşekkür

Başkan Büyükakın, babalar ve çocuklarla Sekapark’ta buluştu UÇURTMALAR GÖKYÜZÜNÜ, SEVGİ YÜREKLERİ SARDI

Sekapark Yağlı Güreşleri dijitalde milyonlara ulaştı

Cankurtaranlar 13 sahilde, 165 kişilik ekiple nöbette; KOSKEM YAŞAM MESAİSİNE BAŞLADI

Büyükşehir sahada, yollar 7/24 güvende

Büyükşehir bu kez Uğurlu kardeşlerin hayatına dokundu; BİR RAMPA, İKİ HAYAT; “ENGELSİZ TAKSİ” UMUT OLUYOR

Başiskele’de Aile Kurumuna Güçlü Destek

Oda Orkestrası çaldı, Milli İrade Meydanı’nda şarkılar birlikte söylendi; BABALAR GÜNÜ’NDE GÖZLER DOLDU, KALPLER BİR OLDU

Devlet Memurları Sendikası Kocaeli Şube Başkanı Özhan İmre “ARTIK DAHA DA GÜÇLÜYÜZ”

Cinemre, “2025 - 2026 sezonu için hazırlıklarımızı şimdiden başladık”

Karamürsel Belediyesi Güreş Eğitim Merkezi Hizmete Açılıyor

Türkiye Hava Sporları Federasyonu Drone Türkiye Şampiyonası 1. ETAP SIRALAMA YARIŞI SONUÇLANDI

Yükleniyor

Gölcük’teki üst geçitler elden geçiriliyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Ramazan Ayında En Güzel Sofralar DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Elit Kuaför bayanların gözde mekânı BAKIMLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR

KSO Başkanı Zeytinoğlu sanayi üretim endeksini değerlendirdi

Gölcük Esnaf Kefalet Kredi Kooperatifi’nden esnafa büyük destek MISIRLIOĞLU: “ESNAF KALKINIRSA ŞEHİR KALKINIR”

KSO Başkanı Zeytinoğlu mayıs ayı enflasyon verilerini değerlendirdi

“Altında yaşanan iniş çıkışlar yatırımcıları telaşlandırmasın”

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

KSO Başkanı Zeytinoğlu cari denge verilerini değerlendirdi

Gürel, “Uzun vadede dövizden ve faizden daha fazla getirisi olan yatırım altındır”

“Bayram İkramiyesi kurban hissesi kadar olmalı”

“GÖLCÜK ESNAFIMIZA YÖNELİK DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Gürel, “Altın her zaman banka faizi ve dövizden daha karlıdır”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 36 30 1 5 60 95
2.Fenerbahçe 36 26 4 6 51 84
3.Samsunspor 36 19 10 7 14 64
4.Beşiktaş 36 17 8 11 23 62
5.İstanbul Başakşehir 36 16 14 6 4 54
6.Eyüpspor 36 15 13 8 5 53
7.Trabzonspor 36 13 11 12 13 51
8.Göztepe 36 13 12 11 9 50
9.Rizespor 36 15 17 4 -6 49
10.Kasımpaşa 36 11 11 14 -1 47
11.Konyaspor 36 13 16 7 -5 46
12.Alanyaspor 36 12 15 9 -7 45
13.Kayserispor 36 11 13 12 -12 45
14.Gazişehir Gaziantep 36 12 15 9 -5 45
15.Antalyaspor 36 12 16 8 -25 44
16.Bodrum FK 36 9 17 10 -17 37
17.Sivasspor 36 9 19 8 -16 35
18.Hatayspor 36 6 22 8 -27 26
19.Adana Demirspor 36 3 28 5 -58 2