• BIST 100

    15120,77%-0,14
  • DOLAR

    43,18% 0,07
  • EURO

    50,38% 0,19
  • GRAM ALTIN

    6410,39% 0,75
  • Ç. ALTIN

    10370,94% 0,59

Gölcük halkı Kurban Bayramı’nda tek vücut oldu BAYRAM COŞKULU GEÇTİ

Gölcük'te kent Bayramlaşma programı Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Gölcük Kongre Sarayı'nda toplumun her kesiminden temsilciler ve vatandaşların geniş katılımı ile gerçekleştirildi.

YURT HABERLERİ 19.06.2024 16:35:00 0
Gölcük halkı Kurban Bayramı’nda tek vücut oldu  BAYRAM COŞKULU GEÇTİ

 

Gölcük İlçe Protokolü, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ile vatandaşlar, Kurban Bayramının ikinci günü Kongre Sarayı’nda bayramlaşarak, güzel bir bayram coşkusu yaşadı. Bayramlaşma programında Gölcük adeta tek vücut olarak örnek bir duruş daha sergiledi.

Programda birlik ve beraberlik üst seviyeye çıktı

Yıllardır Kent Bayramlaşmasına ev sahipliği yapan Gölcük Kongre Sarayı bu bayramda kapılarını Gölcüklülere açtı. Programa Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Dz. Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Berna Abiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, İlçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanları, Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Oda, Sendika ve Dernek Başkanları, Muhtarlar, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri ile vatandaşlar katılım sağladı. Kent Bayramlaşma programına katılımın yoğun olurken, Programda birlik ve beraberlik üst seviyeye çıktı. 

Sezer, ‘Filistinlilerin ve mazlum milletlerin bir an önce huzur bulmasını diliyorum’

Bayramlaşma Programında konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, programa katılan tüm davetlilerin ve Gölcük halkının bayramını kutladı. Başkan Sezer, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunun ön plana çıktığı müstesna gün olduğunu belirterek, törene katılan davetlilere bayram temennisini iletti. Başkan Sezer, ‘Bu bayramda sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Cenab-ı Hakk’a şükrediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Kent Bayramımızda bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yapılan ibadetlerin, kesilen kurbanların kabul olmasını diliyorum. Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, komşularımızla, yaşça büyüklerimizle birlikte yaşamak ve paylaşmak kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta terör devleti İsrail’in Filistin’deki soykırımının bir an önce son bulmasını, Filistin halkının huzura ermesini ve mazlum milletlerin bir an önce huzur bulmasını dileyerek, Kurban Bayramı’nın Gölcük’ümüze, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa bereket ve huzur getirmesini, kestiğimiz kurbanlarımızın ve ibadetlerimizin ind-i İlahi’de kabul olmasını Cenab-ı Rabbil Aleminden niyaz ederim. Değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve İslam Aleminin Kuran Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım’ dedi.

Kaymakam Gültekin, Bu güzel bayrama ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz’

Akabinde Kaymakam Müfit Gültekin, yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Bu güzel bayrama ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Milletlerin, devletlerin en önemli mayası geleneklerine, göreneklerine, adetlerine ve tarihine sahip çıkmasıyla büyük devlet olunmaktadır.  Kurban Bayramı vesilesiyle ilçemizde kurban kesen bütün vatandaşlarımıza bu kurbanlarını kesebilmesi için hem belediyemiz hem de tüm birimlerimiz bu ibadeti yapabilmeleri için canla başla çalıştı. Kazasız belasız herkes bu ibadetlerini yerine getirdi. Allah kestiğiniz kurbanlarınızı kabul etsin. Ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olan bayram günlerimizde sizlerde buraya gelerek kent bayramlaşmamıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren, bayramımız devam ettiği sürece herkes sevdikleriyle, eşiyle, dostuyla bayram sevincini doya doya yaşasın. Hepinize saygı ve seviyle selamlar’ diyerek konuşmasını tamamladı. 

Gölcük Kent Bayramlaşma programında konuşmaların ardından ilçe protokolü Gölcüklülerle tek tek bayramlaştı. Tören çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi. 

Haber: Serap DURUKAN

 

 

 

 

 

 

 

 

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ESNAFA "FATURA" UYARISI

RİSKLİ LOJMANLARDA YIKIMIN İKİNCİ ETABI BAŞLADI

HUZUREVİNDE İKİNCİ BAHARLARINI YAŞIYORLAR

İLÇE BAŞKANLIĞI İÇİN İSTİŞARE YAPILACAK

BAŞKAN KOCAMAN’DAN MİRAÇ KANDİLİ MESAJI

2025’TE 3 BİN YAPIM VE ONARIM ÇALIŞMASI YAPILDI

KESK’TEN İŞ BIRAKMA EYLEMİ

İYİ PARTİ KOCAELİ GENÇLİK KOLLARI 4 İLÇEDE YENİ DÖNEMİ BAŞLATTI

HÜSEYİN DİLBER’İN TORUN SEVİNCİ

BÜYÜKAKIN: HEDEFİMİZ HERKES İÇİN ERİŞİLEBİLİR BİR KOCAELİ

GÖLCÜK’TE YENİ HÜKÜMET KONAĞI İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

EMEKLİNİN KADERİ HEP AYNI MI OLACAK

HASTANE OLMASA NE YAPARDINIZ ?

KOÜ’DE ROBOTİK CERRAHİ DÖNEMİ BAŞLADI

HALK SAĞLIĞI İÇİN MODERN TESİS, GÜVENLİ HİZMET

DİYANET, 2026 YILI FİTRE BEDELİNİ AÇIKLADI

BAŞKAN BULUT’TAN İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ: “KOCAELİ İHRACATTA GURUR KAYNAĞIMIZ”

BÜYÜKŞEHİR, SEKA’DA “TEKNOŞEHİR” KURUYOR

BAŞKAN ÖZLÜ: HİZMETİ SAHADA ŞEKİLLENDİRİYORUZ

TALUS: KARTEPE’NİN TEK OTELİNİ MÜHÜRLEMEK GEREKİYORSA ONU DA MÜHÜRLÜYORUZ

TALUS: PARTİMİZE, CHP’Lİ BELEDİYE BAŞKANLARI MÜRACAAT EDERSE DEĞERLENDİRİRİZ

KOCAELİ'DE TAŞIMALI EĞİTİME KAR TATİLİ!

KOCAELİ’DE SURİYELİ SAYISI AZALDI MI?

38 YAŞINDAKİ ADAM KARAVANDA ÖLÜ BULUNDU!

SESSİZ KRİZ VE GÜÇSÜZLEŞEN TOPLUM

EMEKLİYE KULAK VERİLMEZ İSE NE OLUR ?

MÜSİAD KOCAELİ'DE CUMARTESİ BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ KONUKLARI GÖLCÜK'TEN

FIRTINA SONRASI BÜYÜK TEMİZLİK

SU SAYAÇLARI VE TESİSATLARINA DİKKAT!

İBADETHANELER YENİLENİYOR, MANEVİ ATMOSFER GÜÇLENİYOR

Yükleniyor

DEĞİRMENDERE SAHİLİNİN ESTETİK GÖRÜNÜMÜ GÜÇLENDİ

Değirmendere’de Çift Bıçakla dehşet saçtı

Atamız Değirmendere’de anıldı

Değirmendere sahiline yeni yaya geçiş köprüsü

Gölcük Belediyesi’nden Deliloğlu Caddesi’ne Hız Kesici Düzenlemesi

Kuruçeşme Camii Halıcı 4-6 Yaş Kur’an Kursu’nda yeni dönem kayıtları devam ediyor SUCU: “ÇOCUKLARIMIZI HEM MANEVİ HEM SOSYAL YÖNDEN GELİŞTİRİYORUZ”

Değirmendere Kayık Çekek Yeri yoğun katılımla tanıtıldı GÖLCÜK’E DEĞER KATAN PROJE

Değirmendere’de 30 Ağustos Zafer Bayramı coşku ile kutlandı

Değirmendere Atatürk Mahallesi, 585 Ada Sitesi sakinlerinden anlamlı etkinlik ÇOCUKLARA HEM TEMİZLİK HEM GÜVENLİK BİLİNCİ KAZANDIRILDI

Değirmendere Çınarlık Meydanı’nda Küptaş Tamiratı ile Zemin Yenilendi

BAŞKAN KOCAMAN’DAN ESNAFA "FATURA" UYARISI

HALK SAĞLIĞI İÇİN MODERN TESİS, GÜVENLİ HİZMET

BAŞKAN BULUT’TAN İHRACAT DEĞERLENDİRMESİ: “KOCAELİ İHRACATTA GURUR KAYNAĞIMIZ”

ANAOKULLARI, KOTO’DA İSTİŞARE TOPLANTISINDA BULUŞTU

"ALTINDA KAOS VE KAYGI DÖNEMİ!"

TARIM AKADEMİSİ İLK MEZUNLARINI VERDİ

EN DÜŞÜK EMEKLİ MAAŞI BELLİ OLDU

BÜYÜKŞEHİR’DEN ÇİFTÇİLERE 166 MİLYON TL’LİK DESTEK

KASIMOĞLU “EMEKLİLER HÜSRANA UĞRADI”

ŞENER:HAKKIMIZI ALANA KADAR DURMAK YOK!

Başkan Özlü’den Başiskele’deki Yol Çalışmalarına Yakın Takip

1 Mart Vapur İskelesi Otoparkı nefes aldırdı

Büyükşehir’den trafiği rahatlatacak bir adım daha

Geleceğimizin teminatı gençler için 17. Bilgievi Körfez İlçesi’nde açıldı BAŞKAN BÜYÜKAKIN: “ESERİ OLMAYANIN YERİNDE YELLER ESER”

Başiskele Yeniköy Termal Tesis gün sayıyor; KOCAELİ, YAKINDA TERMALİ İLE DE ANILACAK

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.GALATASARAY A.Ş. 17 13 1 3 27 42
2.FENERBAHÇE A.Ş. 17 11 0 6 25 39
3.TRABZONSPOR A.Ş. 17 10 2 5 13 35
4.GÖZTEPE A.Ş. 17 9 3 5 12 32
5.BEŞİKTAŞ A.Ş. 17 8 4 5 8 29
6.SAMSUNSPOR A.Ş. 17 6 4 7 2 25
7.RAMS BAŞAKŞEHİR FUTBOL KULÜBÜ 17 6 6 5 9 23
8.KOCAELİSPOR 17 6 6 5 -2 23
9.GAZİANTEP FUTBOL KULÜBÜ A.Ş. 17 6 6 5 -6 23
10.CORENDON ALANYASPOR 17 4 4 9 1 21
11.GENÇLERBİRLİĞİ 17 5 9 3 -3 18
12.ÇAYKUR RİZESPOR A.Ş. 17 4 7 6 -4 18
13.TÜMOSAN KONYASPOR 17 4 8 5 -8 17
14.KASIMPAŞA A.Ş. 17 3 8 6 -10 15
15.HESAP.COM ANTALYASPOR 17 4 10 3 -15 15
16.ZECORNER KAYSERİSPOR 17 2 6 9 -17 15
17.İKAS EYÜPSPOR 17 3 10 4 -14 13
18.MISIRLI.COM.TR FATİH KARAGÜMRÜK 17 2 12 3 -18 9