• BIST 100

    9398,53%1,29
  • DOLAR

    38,75% 0,36
  • EURO

    43,69% 0,38
  • GRAM ALTIN

    4150,24% 1,14
  • Ç. ALTIN

    6711,63% -0,27

Gölcük halkı Kurban Bayramı’nda tek vücut oldu BAYRAM COŞKULU GEÇTİ

Gölcük'te kent Bayramlaşma programı Kurban Bayramı'nın ikinci gününde Gölcük Kongre Sarayı'nda toplumun her kesiminden temsilciler ve vatandaşların geniş katılımı ile gerçekleştirildi.

Gölcük 19.06.2024 16:35:00 0
Gölcük halkı Kurban Bayramı’nda tek vücut oldu  BAYRAM COŞKULU GEÇTİ

 

Gölcük İlçe Protokolü, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri, Sivil Toplum Kuruluşları, Muhtarlar ile vatandaşlar, Kurban Bayramının ikinci günü Kongre Sarayı’nda bayramlaşarak, güzel bir bayram coşkusu yaşadı. Bayramlaşma programında Gölcük adeta tek vücut olarak örnek bir duruş daha sergiledi.

Programda birlik ve beraberlik üst seviyeye çıktı

Yıllardır Kent Bayramlaşmasına ev sahipliği yapan Gölcük Kongre Sarayı bu bayramda kapılarını Gölcüklülere açtı. Programa Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin, Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Dz. Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Berna Abiş, İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Gölcük Belediye Başkan Yardımcıları, İlçe Emniyet Müdürü Veli Şengül, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mahir Sarıdağ, İlçemizin Siyasi Parti İlçe Başkanları, Temsilcileri, Belediye Meclis Üyeleri, Oda, Sendika ve Dernek Başkanları, Muhtarlar, Kaymakamlık ve Belediye Daire Müdürleri ile vatandaşlar katılım sağladı. Kent Bayramlaşma programına katılımın yoğun olurken, Programda birlik ve beraberlik üst seviyeye çıktı. 

Sezer, ‘Filistinlilerin ve mazlum milletlerin bir an önce huzur bulmasını diliyorum’

Bayramlaşma Programında konuşma yapan Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, programa katılan tüm davetlilerin ve Gölcük halkının bayramını kutladı. Başkan Sezer, bayramların birlik, beraberlik ve kardeşlik duygusunun ön plana çıktığı müstesna gün olduğunu belirterek, törene katılan davetlilere bayram temennisini iletti. Başkan Sezer, ‘Bu bayramda sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk duyuyorum. Hepiniz hoş geldiniz, sefalar getirdiniz. Cenab-ı Hakk’a şükrediyorum. Birlik ve beraberlik içerisinde Kent Bayramımızda bir araya gelmiş bulunuyoruz. Yapılan ibadetlerin, kesilen kurbanların kabul olmasını diliyorum. Bayramlar karşılıklı sevgi, saygı ve hoşgörünün kuvvetlendiği, dargınlıkların unutulduğu, toplumsal barışın, millet olma bilincinin ve birlikte yaşama iradesinin güç kazandığı günlerdir. Bayram günlerinin sevincini akrabalarımızla, dostlarımızla, komşularımızla, yaşça büyüklerimizle birlikte yaşamak ve paylaşmak kaynaşma ve dayanışmanın en güzel örneklerini oluşturacaktır. Bu duygu ve düşüncelerle, başta terör devleti İsrail’in Filistin’deki soykırımının bir an önce son bulmasını, Filistin halkının huzura ermesini ve mazlum milletlerin bir an önce huzur bulmasını dileyerek, Kurban Bayramı’nın Gölcük’ümüze, ülkemize, İslam âlemine ve tüm insanlığa bereket ve huzur getirmesini, kestiğimiz kurbanlarımızın ve ibadetlerimizin ind-i İlahi’de kabul olmasını Cenab-ı Rabbil Aleminden niyaz ederim. Değerli hemşerilerimiz başta olmak üzere, Aziz Milletimizin ve İslam Aleminin Kuran Bayramını en kalbi duygularımla tebrik eder, sevgi ve saygılarımı sunarım’ dedi.

Kaymakam Gültekin, Bu güzel bayrama ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz’

Akabinde Kaymakam Müfit Gültekin, yaptığı konuşmada şunları söyledi: ‘Bu güzel bayrama ulaşmanın mutluluk ve sevincini yaşıyoruz. Milletlerin, devletlerin en önemli mayası geleneklerine, göreneklerine, adetlerine ve tarihine sahip çıkmasıyla büyük devlet olunmaktadır.  Kurban Bayramı vesilesiyle ilçemizde kurban kesen bütün vatandaşlarımıza bu kurbanlarını kesebilmesi için hem belediyemiz hem de tüm birimlerimiz bu ibadeti yapabilmeleri için canla başla çalıştı. Kazasız belasız herkes bu ibadetlerini yerine getirdi. Allah kestiğiniz kurbanlarınızı kabul etsin. Ülkemizin birlik ve beraberliğine vesile olan bayram günlerimizde sizlerde buraya gelerek kent bayramlaşmamıza katıldığınız için hepinize çok teşekkür ediyorum. Bugünden itibaren, bayramımız devam ettiği sürece herkes sevdikleriyle, eşiyle, dostuyla bayram sevincini doya doya yaşasın. Hepinize saygı ve seviyle selamlar’ diyerek konuşmasını tamamladı. 

Gölcük Kent Bayramlaşma programında konuşmaların ardından ilçe protokolü Gölcüklülerle tek tek bayramlaştı. Tören çekilen toplu fotoğrafın ardından sona erdi. 

Haber: Serap DURUKAN

 

 

 

 

 

 

 

 

İzmit Oyuncak Müzesi'nde duygular, renklerle anlatılacak

Başkan Büyükakın’a duygu dolu mektup

KO-MEK Başiskele ilçe sergisinde “tarım” vurgusu yapıldı; BAŞKAN BÜYÜKAKIN: ÜRETEN DEVLETLER AYAKTA KALACAK

Genel Sekreter Baraçlı’dan projelere sıkı takip

Halk Et Mobil Aracı Körfez’de yoğun ilgi gördü

İzmit’te halk müziği coşkusu yaşandı

Büyükşehir Belediye Başkan Doç.Dr.Tahir Büyükakın’ın katıldığı törende; KİRAZDERE’YE 2 YILDA 16 BİN ALABALIK SALINDI

Kocaeli’nin güçlü sesi; 153 Çağrı Merkezi

Kocaeli’nin şifa kaynağı yakında kapılarını açıyor

KASKF Başkanı Murat Aydın’dan Gölcükspor’a Ziyaret

Büyükşehir’den şampiyonluğa yakışır Kocaelispor aydınlatması STAT KAVŞAĞINI KOCAELİSPOR’UN ARMASI AYDINLATIYOR

Gölcük Belediyespor Voleybol Takımımının Hedefi Türkiye Şampiyonası HEP DESTEK, TAM DESTEK

Kızılay Gölcük Şubesi Başkanı Orhan Barış, “KAN BAĞIŞLAMAK HAYAT KURTARIR”

Kesgin, “Küçük esnaf yaşarsa, mahalle yaşar”

“VAR GÜCÜMÜZLE ÇALIŞIYORUZ”

KOCAELİ’NİN TEK ULUSAL FOTOĞRAF YARIŞMASI BAŞLADI

Çiftlik Mahallesi’nde alt yapı çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor

11 Mayıs Pazar günü Anneler günü GÖLCÜK ANNELER GÜNÜ İÇİN HAZIR

Macar heyetinden SEKA Kâğıt Müzesi’ne tam not

Sahne İzmit’ten masalsı bir gösteri; Sihirli Kolye izleyiciyle buluşuyor

GÖLCÜK BELEDİYESİ PERSONELİNE İLK YARDIM EĞİTİMİ

Kocaelispor’a şampiyonluk hediyesi Büyükşehir’den; TESİS İHALESİ TAMAM, İLK KAZMA YAKINDA VURULUYOR

Serdar’da Sıcak Asfalt Çalışmalarına Hız Kesmeden Devam

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesinde NİSAN AYI GEBE OKULU MEZUNİYET TÖRENİ GERÇEKLEŞTİ

Başkan Özdemir'den Gölcüklülere çağrı! HAYDİ GÖLCÜK TAKIMINA DESTEĞE

Yapımı tamamlandı, faaliyete geçtiğinde Türkiye'ye örnek olacak; BAŞİSKELE SU SPORLARI MERKEZİ AÇILIYOR

Körfez Belediye Başkanı Şener Söğüt “ZUMBA DERSLERİ BÜYÜK İLGİ GÖRÜYOR”

Şampiyon Kocaelispor forması Spor Bakanı Osman Aşkın Bak’a hediye edildi

Baharın gelişi Kocaeli’nde şarkılarla kutlandı

Başiskele Sahili’ne 450 Araçlık Otopark

Yükleniyor

Değirmendere Kayık çekek alanı OLTA BALIKÇILARIN GÖZDE MEKÂNI OLDU

Kuş ve Balık sevgisi giderek yoğun ilgi görüyor ATA PET MARKET TÖRENLE HİZMETE AÇILDI

Değirmenderede’ki takıcılar sokağında gelişi güzel araç parkları ULAŞIMI OLUMSUZ ETKİLİYOR

Gölcük ADD’de yeni üyelere rozetleri takıldı

GÖLCÜK'TE TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ CUMHURİYET MAHALLESİ'NDEN BAŞLADI

Çöken yola su bidonu ile çözüm aradılar

Değirmendere Vatan Caddesi girişinde yol yeniden çöktü

Ramazan Ayında En Güzel Sofralar DEĞİRMENDERE YALI EVLERİ’NDE YAŞANIR

Elit Kuaför bayanların gözde mekânı BAKIMLI OLMAK BİR AYRICALIKTIR

Değirmendere Sahili’ne yakışmayan görüntüler

“Bayram İkramiyesi kurban hissesi kadar olmalı”

“GÖLCÜK ESNAFIMIZA YÖNELİK DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ”

Gürel, “Altın her zaman banka faizi ve dövizden daha karlıdır”

KSO Meslek Komiteleri Müşterek Toplantısı gerçekleştirildi

SAVDES-SEN Kocaeli Bölge Şube Başkanı Özhan İmre "MEMUR VE EMEKLİNİN EKONOMİK DURUMU BEKA SORUNUDUR"

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ergun Şahin, “MUAYENE VE İLAÇ KATKI PAYLARI KALDIRILMALI”

“Uzun vadede altın en güvenilir yatırım aracıdır”

Başkan Zeytinoğlu, Trump’ın gümrük artırımlarının Türkiye’ye olası etkilerini değerlendirdi

Mısırlıoğlu, “Faiz oranlarının düşmesiyle kredi başvuruları arttı”

Gürel, ‘Altına yatırım her zaman kazandırmıştır”

LİG TABLOSU

Takım O G M B Av P
1.Galatasaray 32 26 1 5 51 83
2.Fenerbahçe 32 23 3 6 48 75
3.Samsunspor 33 17 10 6 12 57
4.Beşiktaş 32 15 7 10 17 55
5.İstanbul Başakşehir 32 15 11 6 9 51
6.Eyüpspor 33 14 11 8 8 50
7.Göztepe 32 12 10 10 13 46
8.Trabzonspor 32 12 10 10 13 46
9.Kasımpaşa 32 10 9 13 -2 43
10.Konyaspor 33 12 14 7 -4 43
11.Antalyaspor 32 12 13 7 -20 43
12.Gazişehir Gaziantep 32 12 14 6 -4 42
13.Kayserispor 32 10 11 11 -10 41
14.Rizespor 32 12 16 4 -12 40
15.Alanyaspor 32 9 15 8 -11 35
16.Sivasspor 33 9 17 7 -13 34
17.Bodrum FK 32 9 16 7 -13 34
18.Hatayspor 32 4 21 7 -31 19
19.Adana Demirspor 32 2 26 4 -51