Tarih: 24.07.2024 17:49

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert “İLÇEMİZE MODERN VE DEPREME DAYANIKLI OKULLAR KAZANDIRIYORUZ”

Facebook Twitter Linked-in

Yeni eğitim öğretim yılında eğitime başlayacak 

İlçemizin en eski okulu unvanını taşıyan ve Gölcük Çiftlik Mahallesi’nde bulunan Fidanlık İlkokulu binası yapılan incelemelerde okul binasının yetersiz ve eski olmasından dolayı 2021 yılında yıkım kararı alınan ve 2022 yılında çalışmalarına başlanmıştı. Fidanlık İlkokulu ve Ortaokulu binasının yapımı tamamlandı. Okul yeni eğitim ve öğretim döneminde öğrencilere hem ilkokul hem de ortaokul olarak eğitim verecek.

“Okulumuzu teslim alacağız ve taşınma işlemleri başlayacak”

Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Fidanlık İlkokulu ve Ortaokulu binasındaki son çalışmalar konusunda bilgi vererek, “İlçemizde eğitim yatırımları sorunsuz ve büyük bir hızla devam ediyor. İlçemiz eğitim yatırımlarıyla Türkiye’ye örnek bir ilçe konumunda. Çiftlik Mahalle’mizde bulunan Fidanlık Okulumuz hem İlkokul hem de Ortaokul olarak eğitim verecek. Okulumuzun yapımı tamamlandı ve okulumuzda son rötuşlar yapılıyor. 1 hafta -10 gün içinde okulumuzun teslimi yapılacak ve taşınma işlemleri başlayacak.  İlçemizde yapımı devam eden Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi ve Ömer Seyfettin İlkokulu’nda da çalışmaların hızla ve sorunsuz devam ediyor. 

“Bu türlü yatırımlar sayesinde Gölcük’ün eğitim çıtası daha da yükselmektedir”

Sözlerine devam eden Müdür Mert, “Gölcük’te okul binalarımızın yenilenmesi, modern ve daha güvenilir binaların oluşması açısından ilçemizin prestijine de önemli katkı sağlıyor. İlçemiz eğitim yatırımları ve başarı konusunda iyi noktada. İlçemizdeki eğitim seviyesinin artması bizi de memnun ediyor. İlçemizdeki eğitim yatırımları da bu konuda güzel etki sağlamıştır. İlçemiz modern ve çok güzel bir okul daha kazandı. Ayrıca okulumuz olası bir depreme dayanıklı olarak inşa edildi. İnşallah çocuklarımız yeni eğitim ve öğretim döneminde okullarına kavuşacak. Bu türlü yatırımlar sayesinde Gölcük’ün eğitim çıtası daha da yükselmektedir. Fidanlık İlkokulu ve Ortaokulu’muzun ilçemize hayırlı olmasını diliyorum” dedi. 

Haber: Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —