Tarih: 24.10.2024 16:51

Gölcük İlçe Sağlık Müdürlüğü Gebe Bilgilendirme Sınıfında ANNE ADAYLARINA ÜCRETSİZ EĞİTİM

Facebook Twitter Linked-in

Anne adaylarına tüm bilgiler veriliyor

Anne adaylarına ücretsiz olarak verilen Gebe bilgilendirme Sınıflarında; Anne adaylarının farkındalığını artırmak ve fizyolojik yakınmalarla baş etme becerisi kazandırmak, Anne adaylarının normal doğum farkındalığını artırmak, Doğum ağrısı ve baş etme yöntemleri konulu eğitimler vermek, Doğumu kolaylaştıran egzersizler hakkında uygulamalı eğitimler vermek, Anne adaylarının yeni rollerine uyumunu kolaylaştırmak, Yeni doğan ve bebek bakımı hakkında bilgilendirme yapmak, Anne sütü ile beslenmeyi desteklemek, hedefleniyor.

Anne adaylarına yönelik eğitimler hemşire Yasemin Evirgen tarafından veriliyor

Gebe Bilgilendirme Sınıfına katılan tüm gebelere; gebelik, gebelik egzersiz ve yogası, doğum, bebek bakımı, emzirme, yeni doğan sağlığı, lohusalık, lohusalık egzersizleri ve yogası, aile planlaması gibi konularda eğitim ve danışmanlık hizmeti veriliyor. Ayrıca Kurumda anne adaylarına yönelik eğitimler hemşire Yasemin Evirgen tarafından veriliyor. 

Şenel, “Tüm anne adaylarımızı ücretsiz Gebe bilgilendirme sınıfımıza bekliyoruz”

İlçe Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Serkan Şenel verilen eğitim konusunda yaptığı açıklamada" Gebe Bilgilendirme Sınıfımızda; tüm gebelerin, doğum öncesi ve doğum sonrası konularında bilgi sahibi olmalarını, bilgilerinin güncellenmesi ve bilinçli doğum yapmalarını hedefliyoruz. Anne adaylarına normal doğum eylemi, ağrı yönetimi ve yeni rollerini benimsemesi konusunda bilgi ve beceri kazandırılıyor. Gebe bilgilendirme sınıfımızda verilen eğitimler ile anne adaylarının yeni rollerine uyumu kolaylaşıyor. Tüm anne adaylarımızı ücretsiz Gebe bilgilendirme sınıfımıza bekliyoruz. Tüm Aile Sağlığı Merkezlerimize ve İlçe Sağlık Müdürlüğümüze başvurarak hizmetlerimizden faydalanabilirsiniz" diyerek tüm anne adaylarını davet etti.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —