10743,2%1,17
40,59% 0,02
46,46% 0,32
4300,34% 0,63
6928,30% 0,05
Özellikle yaz aylarında yoğun olarak kullanılan sahil yürüyüş yolunda, motosiklet ve bisiklet kullanıcılarının yayalarla aynı alanı kullanması nedeniyle tehlike oluşturduğu tespit edildi.
İKAZ EDİLİYOR
Bu kapsamda, sahil bandında motorlu ve pedallı araç kullanımına karşı belediye zabıta ekipleri tarafından sık sık uyarılar yapılıyor. Vatandaşların güvenli bir şekilde yürüyüş yapabilmesi ve dinlenme alanlarını huzurlu şekilde kullanabilmesi amacıyla, kurallara uymayan sürücüler sözlü olarak ikaz ediliyor, gerekirse yasal işlem uygulanıyor.
DUYARLI OLMALARINI İSTEDİ
Gölcük Belediyesi yetkilileri, sahil şeridinin yayalara ait olduğunu ve burada motosiklet ya da bisiklet sürmenin hem tehlikeli hem de kurallara aykırı olduğunu belirterek, vatandaşlardan bu konuda daha duyarlı olmalarını istedi. Denetimlerin ilerleyen günlerde de devam edeceği bildirildi.
Haber: Sema ALTINAY