Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi’nden Gazetemizi ziyaret 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜMÜZÜ KUTLADILAR
Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi gazetemizi ziyaret ederek 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutladılar.
Çalışmalarımızda başarılar dilediler
10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimi gazetemizi ziyaret ettiler. Kurulduğu günden beri tarafsız ve doğru haber peşinde koşan ve bizlere en yalın haliyle aktaran tüm basın emekçisi arkadaşlarımınız bu özel gününü kutlamaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Başkan Turnalı, gazete personelimizin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günümüzü kutlayarak çalışmalarımızda başarılar dilediler.
Turnalı “Tüm gazetecilerin 10 Ocak Gazeteciler Gününü kutlarım”
Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı, yönetimi ile birlikte gerçekleştirdiği ziyarette, “Doğru bilginin aktarılması ve halkın menfaatinin korunması ilkesinden ayrılmayan, haber peşinde koşan, doğru haberin aktarılması için gece gündüz demeden emek veren tüm gazetecilerin “10 Ocak Gazeteciler Gününü” kutlarım. Bu bağlamda gazetenizde görev alan muhabirlerinizden, sayfa editörünüze, matbaanızda çalışan tüm basın emekçisi arkadaşlarımızın bu müstesna günlerini kutlar, hayatlarında sağlık ve başarılar dilerim” dedi.
Kendi el emeği ürünü hediye ettiler
Ziyaretin sonunda Başkan Turnalı ve Yönetimi Gazetemizin Koordinatörü Yalgın Sesigüzel’e Kent Konseyi Kadın Meclisi Üyeleri tarafından üretilen el emeği bir ürün hediye ettiler. Sesigüzel, Gölcük Kent Konseyi Kadın Meclisi Başkanı Nurten Turnalı ve Yönetimini hem nazik ziyaretleri hem de anlamlı hediyeleri için teşekkür etti.

BAŞİSKELE’DE EDEBİYAT DOLU BULUŞMA
CEDİT KENTSEL DÖNÜŞÜM ALANINDA 360 METRELİK DERE ISLAHI İLE GÜVENLİ ALTYAPI
5 ARACA ÇARPTI HIRSINI ALAMADI LASTİKLERİNİ KESTİ
GELECEĞİN MÜZİSYENLERİ HÜNERLERİNİ SERGİLEYECEK
ENGELSİZ SANAT BÜYÜLEDİ
SAADET PARTİSİ’NDEN GÖLCÜK’DEN ‘ZULME LANET’ HAYKIRIŞI!
BÜYÜKAKIN: TÜRKİYE’DE BAŞKA BİR ÖRNEK YOK, AVRUPA’DA İLK 10’DAYIZ
GÖLCÜK BELEDİYESİ’NDEN İSTİHDAMA KESİNTİSİZ KATKI
SAADET PARTİSİ GÖLCÜK TEŞKİLATI’NDAN ANLAMLI VEFA: GENÇLER UMRE İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
KARTEPE MESİRE ALANI’NDA EKİPLER GECE GÜNDÜZ SAHADA
EMEKLİ POLİS MEMURU SİLAHLI SALDIRIDA HAYATINI KAYBETTİ
MİLLİ YOL LOKMA DAĞITTI
BAŞİSKELE’DE İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNE KAPSAMLI DEĞERLENDİRME
CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN KOCAELİ’YE GELİYOR!
İŞLETMECİ VOLKAN BERBEROĞLU DAHİL 2 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
TÜVTÜRK'ÜN YENİ KURALI SÜRÜCÜLERİ YAKTI
CİNAYET FİRARİSİ GÖLCÜK’TE YAKALANDI
HEM HIRSIZ HEM VERİ AVCISI!
8 YIL CEZASI OLAN FİRARİ ZEHİR TACİRİ YAKALANDI!
KOCAELİ’DE MESAFELER KALKTI
KENTSEL DÖNÜŞÜM MASAYA YATIRILDI
BU YOLUN SONU DÜNYA KUPASI
KOCAELİ, NEVRUZ’UN BEREKETİNİ VE COŞKUSUNU YAŞADI
UKOME’DEN “KARAVAN PARK YASAĞI” KARARINA ONAY
KOCAELİ’DE KARAVANLARA 1 NİSAN’A KADAR SÜRE
KIŞ LASTİĞİ ZORUNLULUĞU UZATILDI!
YEŞİLYURT MİLLET BAHÇESİ’NDE ÇALIŞMALAR HIZLA SÜRÜYOR
ELEKTRONİK ATIKLAR SANATA DÖNÜŞTÜ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN DA ANKARA’DA
KULİSTE MUHABBETLER...
Yükleniyor
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74


