-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,08% 0,06
-
EURO
51,07% -0,25
-
GRAM ALTIN
7337,11% -0,24
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nde YENİ BAŞKAN İSMAİL ACAR OLDU
Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Olağan Genel Kurulu’nu geçtiğimiz gün yoğun katılımla Kongre Sarayı’nda gerçekleştirildi. Yeni Başkan İsmail Acar oldu.
Gölcük Köyleri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği, geçtiğimiz gün olağan genel kurul toplantısını Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirdi. Kongrede mevcut başkan Ergün Uzuner, aday olmazken kongrede tek aday olan İsmail Acar yeni başkan seçildi.
Katılım oldukça yoğun oldu
Gölcük Belediyesi Kongre Sarayı’nda gerçekleştirilen kongreye Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, LASTİK-İş Sendikası Genel Başkanı Alaattin Sarı, Gölcük Belediye Başkan yardımcıları Vedat Eren ve İbrahim Uzuner, GÖLAŞ Genel Müdürü İbrahim Kılıç, Belediye Meclis üyeleri Muhtarlar, CHP Kocaeli il Başkan Yardımcısı Fahrettin Salman, önceki dönem Gölcük Belediye Mehmet Ellibeş, AK Parti ilçe Başkanı Kemal Yavuz, CHP İlçe Başkanı Mehmet Uzuner, MHP İlçe Başkanı Derya Çavdar, SP ilçe Başkanı Mustafa Özsoy, BBP ilçe Başkanı Şahin Akpınar ve sivil toplum kuruluşları Başkan ve yönetimleri ile çok sayıda davetli katıldı.
Başkan Acar’dan teşekkür
Divan Başkanlığını KAV Başkanı Alaattin Sarı’nın yaptığı kongre sonrası düşüncelerini dile getiren Başkan Acar yaptığı açıklamada, çalışmalarına kısa süre içerisinde başlayacaklarını, aldıkları bayrağı bir adım daha yukarı çıkarmak için ellerinden gelen gayreti sunacaklarını ifade etti. Güzel bir kongre gerçekleştirdiklerini belirten Başkan Acar genel Kullarına katılım gösteren herkese teşekkür ederek yaptığı açıklamada, “Genel kurulumuza katılan Gölcük Belediye Başkanı Sayın Ali Yıldırım Sezer ve belediye başkan yardımcılarına, AK Parti Eski İl Başkanı Mehmet Ellibeş’e ve AK Parti il yöneticilerine, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanı Murat Yavuz’a, genel kurulumuza çelenk gönderen Kartepe Belediye Başkanı Sayın Mustafa Kocaman’a, divan başkanlığı yapan Kocaeli Artvinliler Vakıf Başkanı ve Lastik İş Sendikası Genel Başkanı Sayın Alaattin Sarı’ya, AK Parti İlçe Başkanı Sayın Kemal Yavuz ve yönetim kuruluna, CHP İlçe Başkanı Sayın Mehmet Uzuner ve yönetim kuruluna, MHP İlçe Başkanı Sayın Derya Çavdar ve yönetim kuruluna, BBP İlçe Başkanı Sayın Şahin Akpınar ve yönetim kuruluna, Saadet Partisi İlçe Başkanı Sayın Mustafa Özsoy ve yönetim kuruluna, YRP İlçe Başkan ve Yönetim Kurulu’na, Gölcük Belediye Meclis Üyeleri ve belediye daire müdürlerimize, sivil toplum kuruluşları temsilcisi ve dernek başkanlarına, tüm muhtarlarımıza, katılım sağlayan ve gelemeyen tüm hemşerilerimize, dernek kurucu Başkanımız Sayın Mehmet Sertoğlu ve bugüne kadar gelmesini sağlayan dernek başkanlarımız Sayın Abdullah Zorlu, Sayın Ergün Uzuner ve yönetimlerine, ismini sayamadığımız değerli haziruna ayrı ayrı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum. İyi ki varsınız. Genel kurulda sizden aldığımız yetkiyle daha çok çalışacağız. Herkese saygı ve selamlarımı sunuyorum” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
AMDULLAH GÜDER DUALARLA UĞURLANDI
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?
İZLEYENİ OLAN SAVAŞ
KÖRFEZRAY’DA 5 TBM HEDEFE DOĞRU İLERLİYOR
ŞEHİTLİKLER 18 MART’A HAZIRLANIYOR
Yükleniyor



