Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, “EHLİYET YENİLEME SÜRESİ 31 TEMMUZ’A UZATILDI”
Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, ehliyet yenileme süresinin 31 Temmuz’a uzatıldığını ifade ederek, “Vatandaşlar yeni yılda eski kimlik kartı ile artık noter ve tapu işlemlerini gerçekleştiremeyecek” dedi.
“Aralık ayında Nüfus Müdürlüklerinde çok büyük bir yoğunluk yaşandı”
Nüfuz Cüzdanlarını ve ehliyetlerini yenileme konusunda son günlere bırakıldığı için Nüfus Müdürlüklerinde aşırı yoğunluk olduğunu ifade eden Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, yaptığı açıklamada, “Şu anda muhtarlarımız nüfus kağıtları ve ehliyetlerin değiştirilmesi için vatandaşları bilgilendirmeye çalışıyor. Ehliyetlerin yılsonuna kadar yenilenmesini gerektiren kararla birlikte Aralık ayında Nüfus Müdürlüklerinde çok büyük bir yoğunluk yaşandı. Ehliyet yenileme süresinin 31 Temmuz’a ertelenmesi de bu yoğunluğun önüne geçemedi çünkü ehliyet ücretlerinde yaşanacak artıştan dolayı vatandaşlar koşturmaya başladı. Bu konuda daha önce yapmış olduğumuz uyarılar dikkate alınsaydı yılın son günlerinde nüfus müdürlüklerinde bu yoğunluk yaşanmazdı. İnsanların bu konularda daha duyarlı olmalarını istiyorum. Böyle işleri son güne bırakıp hem kendilerine hem orada çalışan insanlara işkence etmesinler”dedi.
“Eski kimlikler ile noter ve tapu işlemleri yapılmayacak”
Başkan Saral sözlerinin devamında Nüfus cüzdanlarını halen yenilememiş vatandaşlar için söylemek istediğim bir şey var. Yeni yılla birlikte nüfus cüzdanlarını yenilememiş olanlar artık noter ve tapu işlemlerini gerçekleştiremeyecek. Eski nüfus cüzdanları geçerli olmayacak, bu yüzden vatandaşlar yılbaşından itibaren nüfus cüzdanlarını mutlaka ama mutlaka değiştirsinler” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM
TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA
VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,02
-
EURO
51,35% 0,12
-
GRAM ALTIN
6623,24% 0,02
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




