-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65
Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral “TOPLANTIMIZ OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ”
Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un katılım ile gerçekleştirilen Muhtarlar toplantısını değerlendirerek, “Toplantımız oldukça verimli geçti” dedi.
“Mekanı cennet olsun”
Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, geçtiğimiz günlerde Gölcük Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına değerlendirerek açıklamalarda bulundu. Başkan Saral, açıklamalarına başlamadan önce, “Geride kalan hafta içerisinde, Kavaklı Mahallesi Muhtarımız Müzeher Değer’in annesini kaybettik. Merhumeye Allah’tan rahmet, başta muhtarımız ve kederli ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bizim de şahsen tanıdığımız bir insandı. Mekanı cennet olsun” dedi.
“Gerçekleşen toplantıda ilçemiz adına birçok önemli konuya değindik”
Saral, gerçekleştirdikleri toplantı konusunda yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz dönemlerde belirli aralıklarla muhtarlar toplantısı yapmıştık ve bu toplantılarımızda her bir muhtarımız, mahallelerindeki eksiklikleri yetkililere ileterek bunların giderilmesi adına adımlarını atıyordu. Bizler muhtarlar olarak bu tür toplantıların oldukça büyük faydasını gördük. Yetkililerle birebir iletişime de geçebilme imkanı olmasından ötürü bu toplantıları önemsiyor ve sıklıkla yapılmasında fayda olduğunu ifade ediyoruz. Son toplantımızı da geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdik. Geride kalan hafta Cuma günü Sayın Valimiz Seddar Yavuz ile muhtarlar toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantımızda ilçemiz yetkililerinin yanı sıra ilimizden de birçok yetkili toplantıya katılım gösterdi. Gerçekleşen toplantıda ilçemiz adına birçok önemli konuya değindik ve alınan kararlar neticesinde ilçemizdeki sosyal yaşantıya daha fazla katkı sunulabileceğini dile getirebiliriz. Gördüğümüz eksikleri, vatandaşlarımızın bizlere aktardığı konuları iletme fırsatı bulduğumuz bu toplantıların sıklıkla yapılmasını bizler de istiyoruz” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MHP İL İFTARINA KATILDI
BÜYÜKŞEHİR’DEN KADIN VE AİLE ODAKLI ÖRNEK PROJE
MEHMET ANIKER KABRİ BAŞINDA ANILDI
GÖLCÜK’DE TOPLAM 154 METRUK BİNA YIKILDI
BÜYÜKAKIN ŞEHİT AİLELERİ, GAZİ VE YAŞLILAR İLE BİR ARAYA GELDİ
BAŞKAN YARDIMCISI OKTAY KELER TIP BAYRAMINI KUTLADI
SGK’lılar İçin Konforlu Sağlık Hizmeti: Tamamlayıcı Sağlık Sigortası Nedir?
YENİ HIZ LİMİTLERİ İÇİN YENİ TABELALAR
UZMAN UYARIYOR: “YENİ NESİL ZAYIFLAMA İĞNELERİ SAFRA KESESİ VE PANKREASI ETKİLEYEBİLİR”
5 TRAMVAYDAN DÖRDÜNCÜSÜ RAYLARA İNDİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’DAN SAĞLIKÇILARA TEŞEKKÜR
VEKİL TİPİOĞLU VE BAŞKAN YAVUZ, TUNCAY YILDIZ'I ZİYARET ETTİ
GÖLCÜK’TE İSTİKLAL MARŞININ 105 YILI KUTLANDI
BÜYÜKŞEHİR’DE HİZMETİN SAATİ YOK
GÖLCÜKSPOR İFTAR DA BİR ARAYA GELDİ
SALMAN “FATURALARINIZI MUTLAKA SAKLAYIN”
MYP GÖLCÜK İLÇE BAŞKANI YAŞAR BAL'DAN YÖNETİM KURULU ÜYELERİ ve AİLELERİNE İFTAR
BU GECEDE İYİLİĞE REHBER EDENLER BULUŞTU
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A VE KOCAELİ HALKINA ÖZEL TEŞEKKÜR
BÜYÜKŞEHİR’İN KARDEŞLİK SOFRASI HALEP’TE KURULDU
HALK EĞİTİM’DE HEREKE HALISI DOKUMA SANATI YENİDEN YAŞATILIYOR
NUSRET’İN KAHRAMAN KOMUTANININ TORUNU ÖĞRENCİLERLE BULUŞUYOR
Yükleniyor



