Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral “TOPLANTIMIZ OLDUKÇA VERİMLİ GEÇTİ”
Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, Kocaeli Valisi Seddar Yavuz’un katılım ile gerçekleştirilen Muhtarlar toplantısını değerlendirerek, “Toplantımız oldukça verimli geçti” dedi.
“Mekanı cennet olsun”
Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, geçtiğimiz günlerde Gölcük Kazıklı Kervansaray Kültür Yapısı’nda Kocaeli Valisi Seddar Yavuz, Gölcük Kaymakamı Müfit Gültekin ve Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ile birlikte gerçekleştirilen muhtarlar toplantısına değerlendirerek açıklamalarda bulundu. Başkan Saral, açıklamalarına başlamadan önce, “Geride kalan hafta içerisinde, Kavaklı Mahallesi Muhtarımız Müzeher Değer’in annesini kaybettik. Merhumeye Allah’tan rahmet, başta muhtarımız ve kederli ailesine, sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyoruz. Bizim de şahsen tanıdığımız bir insandı. Mekanı cennet olsun” dedi.
“Gerçekleşen toplantıda ilçemiz adına birçok önemli konuya değindik”
Saral, gerçekleştirdikleri toplantı konusunda yaptığı açıklamada, “Geçtiğimiz dönemlerde belirli aralıklarla muhtarlar toplantısı yapmıştık ve bu toplantılarımızda her bir muhtarımız, mahallelerindeki eksiklikleri yetkililere ileterek bunların giderilmesi adına adımlarını atıyordu. Bizler muhtarlar olarak bu tür toplantıların oldukça büyük faydasını gördük. Yetkililerle birebir iletişime de geçebilme imkanı olmasından ötürü bu toplantıları önemsiyor ve sıklıkla yapılmasında fayda olduğunu ifade ediyoruz. Son toplantımızı da geçtiğimiz Cuma günü gerçekleştirdik. Geride kalan hafta Cuma günü Sayın Valimiz Seddar Yavuz ile muhtarlar toplantımızı gerçekleştirdik. Bu toplantımızda ilçemiz yetkililerinin yanı sıra ilimizden de birçok yetkili toplantıya katılım gösterdi. Gerçekleşen toplantıda ilçemiz adına birçok önemli konuya değindik ve alınan kararlar neticesinde ilçemizdeki sosyal yaşantıya daha fazla katkı sunulabileceğini dile getirebiliriz. Gördüğümüz eksikleri, vatandaşlarımızın bizlere aktardığı konuları iletme fırsatı bulduğumuz bu toplantıların sıklıkla yapılmasını bizler de istiyoruz” dedi.
Haber: Serap DURUKAN
BAŞKAN BÜYÜKAKIN: RAMAZAN BAYRAMI’MIZI TEBRİK EDİYORUM
TEMAD’DA BAYRAMLAŞMA
VALİ AKTAŞ : BAYRAMLAR HUZUR VE GÜVEN ORTAMIDIR
BÜYÜKŞEHİR, KABİRLER İÇİN ON BİNLERCE ÇİÇEK DAĞITTI
BAŞKAN SEZER :RAMAZAN BAYRAMIMIZ MÜBAREK OLSUN
KOCAELİ’Yİ 60 SANİYEDE ANLAT, ÖDÜLÜ KAP
GASPÇILAR TUTUKLANDI!
SEDAŞ AİLESİ BAYRAM SEVİNCİNDE BULUŞTU
AKTAŞ ÇİFTİ VE BÜYÜKAKIN ÇİFTİ, SEVGİ EVLERİ İFTAR PROGRAMINDA ÇOCUKLARIMIZLA BULUŞTU
BİR YASAK DAHA ! TELEFON TUTUCULARA 21 BİN TL CEZA GELİYOR...
KARTEPE’DE 18 MART ÇANAKKALE ZAFERİ GURURLA ANILDI
BÜYÜKAKIN: “ÇANAKKALE RUHU BURADA”
DEĞİRMENDERESPOR BAŞARIYA DOYMUYOR
KARTEPE’DE STK’LAR BULUŞTU
GÖLCÜK’TE ÇANAKKALE ZAFERİNİN 111. YIL DÖNÜMÜNDE ŞEHİTLERİMİZ RAHMETLE ANILDI
KENT BAYRAMLAŞMASI BİRİNCİ GÜN GERÇEKLEŞECEK
GÖLCÜK DİŞ SAĞLIĞI’NDA BİRLİK SOFRASI
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
Yükleniyor
-
BIST 100
16119,15%-0,25
-
DOLAR
44,29% 0,03
-
EURO
51,32% 0,04
-
GRAM ALTIN
6603,93% -0,27
-
Ç. ALTIN
11186,94% 0,00




