Tarih: 04.09.2024 17:42

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi 7 Eylül Cumartesi günü CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN’IN KATILIMI İLE AÇILIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin modern ve ileri teknolojiye sahip yeni hizmet binası, 7 Eylül Cumartesi günü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile açılıyor. Yeni Devlet Hastanesi’nde 6 Eylül Cuma günü acil polikliniğinin faaliyete geçmesi planlanırken, 9 Eylül Pazartesi günü hasta kabulüne başlayacak. 

“Hastanemizde 243 deprem izolatörü bulunuyor”

Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, konu hakkında verdiği bilgide şunları ifade etti: “Modern ve ileri düzeyde teknolojiye sahip yeni Devlet Hastanemizin açılışını 7 Eylül Cumartesi günü Saat 16:00’da Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımı ile gerçekleştireceğiz. 45.000 m2 kapalı alana sahip, 243 deprem izolatörü ile depreme dayanıklı, modern ve ileri teknolojiye sahip olan Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde, 284 yatak, 28’i erişkin, 7’si yeni doğan olmak üzere; toplam 40 yoğun bakım yatağı, 25 yataklı diyaliz ünitesi, 7 genel, 1 lokal ve 1 sezaryen olmak üzere; toplam 9 ameliyathane, 64 poliklinik odası, 4 adet tek kişilik (SDL) konforlu doğum odası ve hiperbarik ünitesi gibi özellikli alanlar ile; 225’i kapalı 275’i açık olmak üzere toplam 500 araçlık otopark bulunuyor” dedi.

Başkan Sezer’den teşekkür

Sezer, son olarak, “Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi'nin yeni binasının, ilçemize hayırlı, uğurlu olmasını diliyor, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan başta olmak üzere tüm emeği geçen herkese yürekten teşekkür ediyorum” dedi. 

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —