Tarih: 15.10.2024 16:18

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde DÜNYA RUH SAĞLIĞI GÜNÜ ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi konferans salonunda “İşyerlerinde Ruh Sağlığına Öncelik Verme Zamanı” temalı 10 Ekim Dünya Ruh Sağlığı günü kapsamında panel düzenlendi. Etkinliğe Hastane Başhekimi, hastane yönetimi, çalışanlar ve öğrenciler ile birlikte hastane çalışanları katılım gösterdi.

 

Katılımcılara önemli bilgiler sunuldu

Etkinlikte, Toplum Ruh Sağlığı Geliştirme Başkanı Prof. Dr. Bülent Coşkun ve Prof Dr. Ayşen Coşkun değerli bir söyleşi gerçekleştirdi. Ayrıca, Uzman Hemşire Hatice Aşık tarafından TRSM (Toplum Ruh Sağlığı Merkezi) tanıtımı yapıldı ve Öğr. Gör. Mehtap Akkoç, “Zor İnsanlarla İletişim” başlıklı sunumuyla katılımcılara önemli bilgiler sundu.

 

Çardak, “Sağlık hizmetlerinin her kademesinde, iletişim becerilerinin önemi büyüktür”

Etkinliğin açılış konuşmasını gerçekleştiren Hastane BaşhekimiOp. Dr. Aziz Çardak ise şunları söyledi: “Sağlık hizmetlerinin her kademesinde, iletişim becerilerinin önemi büyüktür. Bugünkü etkinlik, gerek çalışanlarımızın mesleki gelişimlerine gerekse toplum sağlığına önemli katkılar sunacaktır. Bu tarz organizasyonlarla hastanemizdeki sağlık çalışanlarının gelişimine katkı sunmayı hedefliyoruz. Başta Prof. Dr. Bülent Coşkun ve Prof Dr. Ayşen Coşkun olmak üzere, emeği geçen tüm katılımcılara teşekkür ederim.” dedi. Etkinlik, Konuşmacıların konuşmaları ve yoğun katılımla ve ilgiyle tamamlandı.

Haber: Serap DURUKAN

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —