Tarih: 02.06.2024 16:23

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI

Facebook Twitter Linked-in

Görüşülen konular karara bağlandı

 

Toplantı salonunda yapılan toplantıda; Kurul üyeleri hasta, çalışan güvenliği açısından hastanemizde alınması gerekli önlemler ve iyileştirme çalışmaları, 6331 sayılı İSG Kanunu gereği yapılması gerekli faaliyetler, çalışanların periyodik sağlık taramaları, iş kazaları ve kazalara yönelik kök neden analiz çalışmaları üzerine değerlendirmelerde bulunarak, görüşülen konular karara bağlandı. 

 

Orhan, “Hastanemizdeki mevcut riskleri tamamen ortadan kaldırmak ya da en aza indirmek birincil görevimizdir”

 

İş Güvenliği Uzmanı Ummahan Orhan yapılan toplantıda, “İş sağlığı ve güvenliği çalışanların güvenliğini ön planda tutar. Kendini güvende hisseden çalışanların performansı artar. Hastanemizdeki mevcut riskleri tamamen ortadan kaldırmak ya da en aza indirmek birincil görevimizdir, bunun içinde çok çalışmaktayız” dedi.

 

Çardak, “İş kazalarını sürekli gündemde tutmak ve duyarlılığı arttırmalıyız”

 

Gölcük Necati Çelik Devlet Hastanesi’nde Başhekim Vekili Op. Dr. Aziz Çardak; "Asıl olan iş kazası meydana gelmeden risk analizi yapıp riski azaltmaktır. Önemli olan kaza olmadan tedbir almaktır. Bu konuda herkesin duyarlı olması gerekir. İş kazalarını sürekli gündemde tutmak ve duyarlılığı arttırmalıyız” dedi.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —