Tarih: 29.12.2022 15:14

Gölcük’e değer katan Marka ZÜMRA GOLD KALİTESİYLE GÖZ DOLDURUYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’e değer katan Marka

ZÜMRA GOLD KALİTESİYLE GÖZ DOLDURUYOR

Gölcük’ün Sevilen Genç Esnaflarından Sait Aydoğdu tarafından geçtiğimiz Nisan ayında hizmet vermeye başlayan Zümra Gold Kuyumculuk, güler yüzlü hizmeti, geniş ürün yelpazesi ve şık ürünleriyle Gölcüklülerden yoğun ilgi görmeye devam ediyor.

Kısa sürede büyük beğeni topladı

Küçük yaşlardan itibaren mesleğin içinde olan ve geçtiğimiz aylarda yeni işyerini açan, çevresinde çok sevilen Sait Aydoğdu güler yüzlü elemanları Hasan Öksüz, Kayra Asma ile en yüksek müşteri memnuniyeti ilkesiyle kuyumculuk sektörüne yeni bir soluk getirecek birçok farklı hizmetlerle Faaliyetlerine devam ediyorlar. Geniş ürün yelpazesi ve birbirinden şık modelleri ile kısa sürede Gölcük halkı tarafından büyük beğeni alan Zümra Gold Kuyumculuk’un işletmecisi Sait Aydoğdu gördükleri ilgiden dolayı çok memnun olduklarını ifade etti.

“Altın en güvenilir yatırımdır”

Yaz sezonu kadar olmasada iş yoğunluğun devam ettiğini söyleyen Zümra Gold Kuyumculuk’un İşletmecisi Sait Aydoğdu, Altın piyasası hakkında da açıklamalarda bulundu. Aydoğdu yaptığı açıklamada, “Düğün yapacak ve yatırım yapmak isteyenler,altının yakın zamanda yükseleceğini hesap ederek alımlarına devam ediyorlar. Her zaman dediğimiz gibi altın en güvenilir yatırım aracıdır. Altın alıcısını hiçbir zaman zarara uğratmaz. Özellikle uzun vadeli yatırımlarda biz müşterilerimize 24 ayar külçe altına yatırım yapmalarını tavsiye ediyoruz.İşimizi seviyoruz,işimizi sevdiğimiz için müşterilerimizi de seviyoruz. Müşterilerimizebirçok zengin çeşit arasından,bütçelerine uygun,kombin yapabilecekleri birçok ürünümüz ile hizmet veriyoruz” diye konuştu.

Zümra Gold’dan müşterilerine yılbaşı hediyesi

Kısa bir süre önce açılmasına rağmen Gölcük halkı tarafından gördükleri ilgiden çok memnun olduklarını ifade eden Aydoğdu,  Alışverişten sonra müşterilerine yılbaşı hediyesi de vermeyi ihmal etmediklerini ifade etti. Aydoğdu,“Zümra Gold Kuyumculuk olarak güler yüzlü personelimiz ile hizmet vermeye devam ediyoruz. Tüm müşterilerimizi mağazamıza çay, kahvemizi içmeye bekliyoruz” dedi.

Haber Serap DURUKAN




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —