Tarih: 07.02.2019 10:29

“Gölcük’e uygun gelişme modelleri hazırlayacağız”

Facebook Twitter Linked-in

 

“Gölcük’e uygun gelişme modelleri hazırlayacağız”

 

Gölcük Belediye Başkan Adayı Ali Yıldırım Sezer, benzersiz şehir vurgusu yaptı; “Gölcük’ün iklimine, tabiatına, tarih ve insan dokusuna, büyüme alanlarına uygun gelişme modelleri hazırlayacağız” dedi

 

 

AK Parti Gölcük Belediye Başkanı adayı Ali Yıldırım Sezer,seçim çalışmalarını SKM programları kapsamında aralıksız sürdürüyor. Teşkilatlarla, esnaflarla ve her alanda ilçe halkıyla buluşan Sezer, STK’ları da ziyaret edip, talep ve önerilerini dinliyor. Sezer son olarak ilçenin Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi ile Türkiye Emekli Uzmanlar Derneği Gölcük Şubesi’ni ziyaret etti. Ziyaretlerde Sezer’e İlçe Başkanı Çetin Seymen ve ilçe yöneticileri de eşlik etti.

 

TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYMAYA HAZIRIZ

 

Ayrı ayrı yapılan ziyaretlerde Türkiye Emekliler Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Ali Osman Kılıç ile Türkiye Emekli Uzmanlar Derneği Gölcük Şubesi Başkanı Selim Kargı, Seymen’in ziyaretinden memnun olduklarını dile getirip, dernekleriyle ilgili bilgi verdiler ve taleplerini ilettiler. İki başkanda Gölcük için taşın altına ellerini koymaya hazır olduklarını belirtip, Sezer’e başarı dileklerini ilettiler.

 

İSTİŞARE İLE YÖNETECEĞİZ

 

Sezer ziyaretlerde yaptığı konuşmalarda, “STK’lar bizim için çok ama çok önemli. Biz ortak payda da buluşup, Gölcük’ü hep birlikte yönetmeye talibiz. Bizim yönetimimizin ana ekseninde istişare etmek bulunuyor. Bu noktada sizin talepleriniz ve önerileriniz bizim için çok değerli. 1 Nisan’dan sonrada her zaman bir araya geleceğiz ve ilçemiz üzerine sizlerin de fikirlerinizi alıp, bunları yerine getirmek için çaba sarf edeceğiz” dedi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —