Tarih: 26.05.2023 12:07

Gölcüklü Antrenörler Keskin ve Dinç Ankara’da ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA ELDE ETTİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü Antrenörler Keskin ve Dinç Ankara’da

ALTIN VE GÜMÜŞ MADALYA ELDE ETTİ

Gölcük Belediyesi Judo Takımının Fahri Antrenörleri Murat Keskin ve Kemal Dinç 21 Mayıs’ta Ankara’da yapılan 2023 Veteranlar Türkiye Şampiyonası’na katılım sağlayarak, önemli başarılar elde ettiler.

İlimizi ve ilçemizi başarılarıyla bir kez daha gururlandırdılar

Başarılı Antrenörler Murat Keskin ve Kemal Dinç, Ankara’da yapılan 2023 Veteranlar Türkiye Şampiyonası’nda ilimizi ve ilçemizi başarıyla temsil ettiler. Murat Keskin 90 kg’da rakiplerini teker teker yenerek Türkiye Şampiyonu oldu. Kemal Dinç ise final maçında sakatlanarak maçı bırakmak zorunda kaldı. Başarılı Antrenör Kemal Dinç şanssızlık yaşasa da Şampiyonada Türkiye 2.liğini elde etti.

Ülkemizi Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil edecekler

2023 Veteranlar Türkiye Şampiyonası’nda Murat Keskin Türkiye Şampiyonu olarak Altın Madalya, Kemal Dinç Türkiye 2. si olarak Gümüş Madalya elde etti. Gölcük Belediyesi Judo Takımının Fahri Antrenörleri Murat Keskin ve Kemal Dinç, Veteranlar Milli Takımında ülkemizi Balkan, Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında temsil etmeye hak kazandılar. Keskin ve Dinç, ‘Her daim Spora ve Sporcuya destek veren Sayın Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ederiz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —