Tarih: 17.03.2022 11:07

Gölcük’lü Antrenörler Murat Keskin ve Kemal Dinç’in yetiştirdiği Sporcular GÖĞSÜMÜZÜ KABARTMAYA DEVAM EDİYOR

Facebook Twitter Linked-in

Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği Okul Sporları Küçükler İl Şampiyonası’nda Gölcük’lü değerli Antrenörler Murat Keskin ve Kemal Dinç’in yetiştirdiği Sporcular ilçemize ve okullarına yine 3 Altın 1 Gümüş, 1 Bronz madalya ile döndü.

3 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz Madalya daha elde ettiler

Gölcük’lü Antrenörler Murat Keskin ve Kemal Dinç başarılı sporcular yetiştirmeye devam ediyor. Antrenörler Keskin ve Dinç’in yetiştirdiği sporcular ilçemizin adını başarıyla duyurmayı sürdürüyor. Milli Eğitim Bakanlığı’nın düzenlediği Okul Sporları Küçükler İl Şampiyonasında başarılı sporcular 3 Altın, 1 Gümüş ve 1 Bronz madalya Gölcük’e döndüler.

Okul Sporları Küçükler İl Şampiyonası’nda madalya elde eden Sporcular;

Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu’ndan Zeynep Ceren Karakaya 32 kg’da Kocaeli Şampiyonu, Saraylı Ortaokulu’ndan Hatice Erkan 32 kg’da Kocaeli 2.liği, Gölcük Ortaokulu’ndan Ecrin Memiş 36 kg’da Kocaeli Şampiyonu,Uğur Mumcu Ortaokulu’ndan Eymen Özgeçmiş Kocaeli 3.si, Dumlupınar Ortaokulu’ndan Kerem Din. 46 kg’da Kocaeli Şampiyonu olarak Türkiye Şampiyonası’nda mücadele etmeye hak kazanmışlardır.

‘Destek veren herkese teşekkür ediyoruz’

Antrenörler Murat Keskin ve Kemal Dinç, ‘Kıymetli Sporcularımızı ve değerli Velilerimizi  tebrik ediyor. Destek veren Gölcük Belediye Başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer başkanımıza ve Spor Şube Müdürü Murat Aydoğdu’ya Judo Ailesi olarak sporcular ve Veliler adına teşekkür ederiz’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —