Tarih: 10.11.2023 14:51

Gölcüklü Atasını saygıyla yad etti İZİNDEYİZ ATAM

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü Atasını saygıyla yad etti

İZİNDEYİZ ATAM

Cumhuriyetimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk ebediyete intikalinin 85. Yıl dönümünde tören ve etkinliklerle anıldı. Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün, ebediyete irtihal edilişinin 85. yıl dönümünde, Gölcük Anıtpark’ta İlçe Protokolünün yanı sıra çok sayıda vatandaşın katıldığı törenle bir kez daha özlem, şükran ve minnetle anıldı.

GÖLCÜK ANITPARK’TA DÜZENLENDİ

Gölcük Anıtpark’ta düzenlenen 10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü Anma törenine; Kocaeli Valisi Gölcük Kaymakam Vekili Ali Ada,  Gölcük Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanı Tuğamiral Ali Tuna Baysal, Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer, Gölcük Cumhuriyet Başsavcısı Tayfun Akbaş, siyasi parti ilçe başkanları ve yöneticileri, askeri ve sivil erkân, gaziler ve çok sayıda vatandaşlar katıldı.

ATATÜRK ANITI’NA ÇELENKLER SUNULDU

Törende ilk olarak Gölcük Kaymakamlığı, Deniz Ana Üs ve Garnizon Komutanlığı ve Gölcük Belediye Başkanlığı çelenkleri, ardından da siyasi parti ve sivil toplum kuruluşlarının çelenkleri Atatürk Anıtı’na sunuldu. Saat: 09.05’de siren sesiyle beraber 2 dakikalık saygı duruşuyla devam eden tören, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Anıtpark’taki tören sona erdi.

ÖĞRENCİLERİN PERFORMANSI BÜYÜK BEĞENİ ALDI

Anıtpark’ta düzenlenen törenin ardından protokol üyeleri, Kazıklı Kervansarayı Kültür Yapısı’nda düzenlenen 10 Kasım Atatürk’ü Anma Törenine katıldılar. İhsaniye Anadolu Lisesi öğrencileri tarafından hazırlanan programda öğrenciler tarafından sahnelenen tiyatro gösterisi ve oratoryo salondakilerden büyük alkış aldı.

DERECEYE GİREN ÖĞRENCİLERE ÖDÜLLERİ VERİLDİ

Tören; Gölcük Belediyesi, Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde yapılan yarışmalarda dereceye giren öğrencilere  ödüllerini takdim edildikten sonra tören sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —