Tarih: 23.07.2017 13:56

Gölcüklü Efecan arkadaşlarıyla tarih yazdı DÜNYA ŞAMPİYONLARI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü Efecan arkadaşlarıyla tarih yazdı

DÜNYA ŞAMPİYONLARI

Aralarında Gölcüklü Efecan Ay’ın da bulunduğu Su altı Hokeyi Milli Takımımız Avustralya’da düzenlenen Dünya Şampiyonasında tüm rakiplerini yenerek namağlup dünya şampiyonu oldular.

EFECAN YİNE GURURUMUZ OLDU

Avustralya Hobart’ta düzenlenen U-23 Sualtı Hokeyi Dünya Şampiyonası’nda Türk Milli Takımı namağlup Dünya Şampiyonu oldu. Su altı Hokeyi Milli Takımımızda ülkemiz için mücadele eden Gölcüklü Efecan Ay, gururumuz oldu.

 

FİNALDE FRANSA’YI 3-1’LİK SKORLA YENDİK

Millilerimiz, grup, çeyrek ve yarı final maçlarında ortaya koyduğu üstün performansı Fransa ile oynanan final maçında da göstererek 3-1’lik skorla ikinci kez Dünya Şampiyonluğu kupasını kaldırdı. Şampiyonada ikinci Fransa, üçüncü ise Kolombiya oldu.2015’te İspanya’da Dünya Şampiyonu olan U-23 Sualtı Hokeyi Milli Takımımız bu başarısını Avustralya’da gösterdi.

 

HİÇ GOL YEMEDEN NAMAĞLUP ŞAMPİYON

14 Temmuz’da başlayan ve 10 ülkenin katıldığı şampiyonada Milliler, namağlup bir şekilde grup lideri olarak çeyrek finale yükseldi. Çeyrek finalde Arjantin’i, hiç gol yemeden 12 gol atarak geçen Milli Takımımız, yarı finalde Kolombiya ile eşleşti. Yarı final maçında hakem tarafından 2 golü iptal edilmesine rağmen, Milliler Kolombiya’yı 2-0’lık skorla geçmeyi başardı. Yeni Zelanda’yı 4-1 yenerek sürpriz yapan Fransa ile final maçını oynayan U-23 Sualtı Hokeyi Milli Takımı, havuza tekrar dünya şampiyonu olmak için girdi. Sualtında ve tribünlerde heyecanın dorukta yaşandığı final maçında Milli Takımımız Fransa’yı 3-1 skorla yenerek Dünya Şampiyonluğu’na uzandı.

 

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —