Tarih: 22.03.2019 12:23

GÖLCÜKLÜ EMEKLİLER ORMANYA’YI GEZDİ

Facebook Twitter Linked-in

GÖLCÜKLÜ EMEKLİLER ORMANYA’YI GEZDİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğünün destekleri, Gölcük Kent Konseyi Emekliler Meclisinin koordinesinde gerçekleşen Ormanya gezisine Gölcüklü emekli ve aileleri katıldı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğü adına sorumlu Yavuz Uzuner’ in eşliğinde gerçekleşen geziye emekli meclisi başkanı Recep Akel, üyeler ve eşlerinden oluşan otuz beş kişilik gurup katıldı. Kartepe Uzuntarla’da dört bin dönümlük arazinin, iki bin dönümü kullanılabilir durumdaki Ormanya Kocaeli Büyükşehir Belediyesince yedi gün ücretsiz hizmet vermekte.

BAŞKAN AKEL: “EMEKLİ ÜYELERİMİZE İYİ BİR MOTİVASYON OLUŞTURDU”

Doğal yaşam parkının içerisindeki hayvanat bahçesi, yürüyüş yolları, mesire ve dinlenme alanlarında hoşça vakit geçirdiklerini dile getiren emekli meclisi başkanı Recep Akel:” Yönetim kurulu, üyelerimiz ve aileleriyle gerçekleştirdiğimiz Ormanya gezimiz çok keyifli geçti. Birbirinden farklı hayvanlardan oluşan hayvanat bahçesinde geyikler ve yılkı atları ve farklı tür hayvanlarla içiçe güzel bir gün geçirdik. Büyükşehir Belediyesine, Yaşlı Hizmetleri Şube Müdürlüğüne ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz” dedi. Gölcük’e otuz beş km.uzaklıktaki gezi sonrası başkan Akel, sorumlu Yavuz Uzuner’e, emekli meclisi adına, günün anısına süs kama hediye ederek teşekkür etti. Bu tür faaliyetlerin emekli üyelerde motivasyon yarattığını, faaliyetlere devam edileceğini bildirdi.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —