Tarih: 07.04.2021 12:49

Gölcüklü Emeklilerin bir isteği var ‘BAYRAM İKRAMİYELERİ ARTSIN’

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Emekliler Derneği ( TÜED) Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç, Ramazan ayına sayılı günler kala emeklileri yakından ilgilendiren bayram ikramiyeleri konusunda önemli açıklamalarda bulundu. Başkan Kılıç, emeklilere Ramazan ve Kurban Bayramında verilen Biner liralık ikramiyelerin Ramazan Bayramı’nda 1500, Kurban Bayramında ise 2 bin liraya yükseltilmesini beklediklerini açıkladı.

İkramiyelere zam yapılmasını bekliyorlar

Yaklaşık 12 Milyon emekliyi yakından ilgilendiren emekli ikramiyeleri hakkında önemli açıklamalarda bulunan TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç, emeklilere verilecek olan Bayram ikramiyelerinin 3 yıldır aynı olduğunu ifade ederek emeklilerin artık bu ikramiyelere zam yapılmasını beklediklerini ifade etti.

“Biner liralık Bayram ikramiyeleri aradan geçen 3 yılda eridi gitti”

TÜED Gölcük Şube Başkanı Ali Osman Kılıç yaptığı açıklamada, “Genel merkezimiz bayram ikramiyelerinin enflasyon ve TÜFE farkıyla beraber ödenmesi için hükümetimize talepte bulundu. Emeklilerimize cansuyu gibi gelen bayram ikramiyelerinin artık enflasyon oranında arttırılıp o şekilde verilmesini talep ediyoruz. 2018 yılında emeklilerimize verilen Biner Liralık Bayram ikramiyeleri aradan geçen 3 yılda eridi gitti. Emekliler olarak biz bu ikramiyelerin artık arttırılmasını talep ediyoruz. Emekliler olarak Ramazan Ayında 1500, Kurban Bayramı’nda ise 2000 lira ikramiye yatmasını bekliyoruz. En azından emeklilerimiz bu ikramiye ile rahat rahat Kurbanlarını kesebilirler diye düşünüyoruz. Emeklilerimiz artık unlarını elediler, eleklerini astılar. Bu saatten sonra rahat bir emeklilik geçirmek istiyorlar” dedi. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —