Tarih: 14.06.2023 13:51

Gölcüklü Engelliler Selçuklu’nun Başkenti KONYA’YI GEZDİ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü Engelliler Selçuklu’nun Başkenti

KONYA’YI GEZDİ

Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve Engelliler geçtiğimiz günlerde Konya’ya gezi programı düzenledi.

Çok beğendiler

Selçuklu Devletinin Başkenti Konya’yı ziyaret etmekten mutluluk duyduklarını belirten Gölcük Engelliler Derneği Başkanı Hasan Bat ve Engelliler, dolu dolu bir gün geçirdiler. Konya’nın tarihi alanlarını gezen Başkan Bat ve Engelliler, Konya’yı çok beğendiklerini belirtti.

Bat, ‘Biz kocaman bir aileyiz’

Gezi hakkında sosyal medya hesabından bilgi veren Başkan Bat, ‘Selçuklu Devleti’nin başkenti Konya Şehrimize güzel bir gezi programı düzenledik. Bu tarihi yerleri bizim görmemize destek olan, her daim yanımızda olan, gönül dostu Belediye Başkanımız Ali Yıldırım Sezer’e Gölcük Engelliler Derneği adına teşekkür ediyoruz. Biz Kocaman Bir Aileyiz’ dedi.

Konya’nın tarihi alanlarını gezdiler

Başkan Bat ve Engelliler Konya’da Şems-i Tibrizi, Mevlana Celaleddin-i Rumi hazretlerinin türbelerini ziyaret ederek, bir çok Medeniyetin başladığı ve dünyanın 3 büyük Klisesi’nin bulunduğu, taş oymacılığının başını çeken Sille Köyü, Alaaddin Tepesi, Panaroma Müzesi, Meram Bağları, birçok tarihi Camiler ve Mekanları ziyaret etme fırsatı buldular. Konya Büyükşehir Belediyesi Gölcüklü Engellilere Rehber desteğinde bulundu ve aynı zamanda Konya Belediyesi etli ekmek ikramında bulunarak, Gölcüklü Engellilere güzel bir jest yaptı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —