Tarih: 12.08.2021 10:38

Gölcüklü esnaf Osman Ay’ı yeni yaşında dostları ve sevenleri unutmadı ‘DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü esnaf Osman Ay, doğum gününde dostları ve sevenleri yalnız bırakmadı. Ay’a sevenleri tarafından birçok hediyeler takdim edildi.

‘Kardeşlerimiz ve dostlarımız tarafından sevmek, sevilmek ne kadar güzel bir duygu’

Dostlarına ve sevenlerine bu güzel jestlerinden ötürü teşekkür eden Osman Ay, ‘Dünyada arkadaşlık diye bir kavram olmasaydı hayatın ne kadar tek düze ve anlamsız olabileceğini dündünüz mü hiç? Arkadaşlıkları daimi kılan aradaki güçlü dostluk bağlarını güçlendiren zamanlar mutluluğu hüznü, sevinci acıyı en yakin bir arkadaşınızla paylaştığınız zamanlardır. Kardeşlerimiz ve dostlarımız tarafından sevmek, sevilmek ne kadar güzel bir duygu. Bunun tarifi mümkün değil. Arkadaşlar yıldızlar gibidir. Onları her zaman göremezsin ama senin için her zaman var olduklarını ve seni düşündüklerini bilirsin’ dedi.

‘Gülmek sana çok yakışıyor’

 Dostları ve sevenleri de Osman Ay’a, ‘Yeni yaşında kalbinin alabildiği kadar sevmen ve her zamankinden daha çok sevilmen dileğiyle, yüzünde her zaman o tatlı gülümsemen olsun. Çünkü sana çok yakışıyor’ dediler.      

Teşekkür etti

Sevilen esnaf Osman Ay’da, ‘Doğum günü olması nedeniyle marketine gelen dostlarına çikolata hediye etti ve kendisine gelen hediyeler içinde dostlarına ayrı ayrı teşekkür etti.

‘Hicri yeni yılımız kutlu olsun tüm islam alemine’                                            

Gölcük’ün sevilen esnafı Osman Ay, içinde bulunduğumuz Muharrem Ayı münasebetiyle Marketine gelen Müşterilerine Lavaş Ekmeği dağıttı.  

Ay, ‘Aziz milletimizin ve tüm İslam aleminin inkişafına  birlik ve kardeşliğimizin güçlenmesine vesile olmasını yüce Allah’tan niyaz ediyorum. Yeni yılınız mübarek olsun kardeşlerim;1 Muharrem hicri yılın başlangıcı İslam Aleminin yılbaşısıdır.  Maddi ve manevi dünyamıza saadetler hayırlar getirmesini diliyoruz. Muharrem ayinin İslam tarihinde belli başlı üç önemli özelliği vardır. Birisi oruç, ikinci Hicri takvimin başlangıcı olması, diğeri de Hz. Hüseyin ve evlatlarının Kerbela da şehit edilmesidir. Bu manada bu ayda yapılan dua ve zikirler büyük bir öneme sahiptir. Bütün İslam Aleminin Hicri Yılını tebrik eder, hayırlara vesile olmasını Mevla’mdan niyaz ederim. Bugünün anlamı için bugünün anlamı için bugüne özel 70 Yasin-i Şerif okudum. Rabbim Kabe’de yapılan duaların içerisine ilhak eylesin inşallah’ dedi.

‘Bir iyilik meleği Nimet Annemizin kaybı bizleri derinden yaraladı’

Gölcük’ün değerli ismi Nimet  Kanpara’nın hayatını kaybetmesinin kendisini ve sevenlerini derinden üzdüğünü ifade eden Osman Ay, ‘ Çok değerli bir sevdiğimizi iyilik meleği  Canım Nimet Annemizi kaybetmiş olmanın en derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Hayatını kaybeden Nimet Anneme Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyorum. Canım Nimet Annemin ruhuna bitirmiş olduğum Kur’an-ı Kerim hatmimi hediye ediyorum. Topraktan geldik toprağa gideceğiz yaşadığımız hayatin hesabını toprak da vereceğiz. Cennetin suyu ruhuna işlesin, toprağı bol ruhu huzurlu olsun. Doğası gereği insan aileleri, akrabaları, eşleri ve dostları ile bir yaşam sürer. İnsanoğlunun es geçtiği yer ise doğanın en önemli kırılma noktası ölümdür.Hiç ölmeyecekmiş gibi yaşanır hayatimiz boyunca yaşadığımız zorlukların en büyüğünü sevdiklerimizi kaybettiğimizde yaşarız.Canım Nimet annemizin güzel geçen ömrü son bulsa da Allah’ım onu cennetine koysun. Mekanı cennet olsun. Sizlerinde başı sağ olsun. Allah’ım sizlere sabırlar versin, ruhu şad günahları affolsun’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —