Tarih: 11.07.2021 14:16

Gölcüklü Güreşçimiz Yıldıray Akın ÇEYREK FİNALE ÇIKTI

Facebook Twitter Linked-in

660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde 3. tur müsabakaları sonunda Gölcüklü Güreşçimiz Yıldıray Akın çeyrek finale yükseldi.

Edirne’de gerçekleştirilen Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde Yıldıray Akın, çeyrek final mücadelesinde rakibine üstünlük kurarak, çeyrek finale yükseldi. Furkan Durmuş Altun-Yıldıray Akın güreşinde ise her iki sporcunun sert el enseleri ve sert tırpanlar gözlendi. Puanlama bölümünde daha da hareketlenen güreşte oyun yaparken oyuna gelen Furkan Durmuş Altun, Gölcüklü Güreşçimiz Yıldıray Akın’a yenildi. 

Müsabakaya 39 derece ateşle çıktı

Güreşçimiz Yıldıray Akın yarı final müsabakasında İsmail Koç ile eşleşti. 39 Derece ateşle müsabakaya çıkan Yıldıray Akın, müsabakayı kaybetti. Gölcük Belediye Başkanı Ali Yıldırım Sezer ve AK Parti ilçe Başkanı Çetin Seymen ve yönetimi Güreşçilerimize destek vermek için Edirne’ye gitti.  

Faruk Akkoyun  yarı final müsabakasına çıktı

Ayrıca 660. Tarihi Kırkpınar Yağlı Güreşleri’nde çeyrek finalde rakibini yenen İsmail Koç, Orhan Okulu, Ali Gürbüz ve Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Güreşçisi  Faruk Akkoyun yarı final müsabakalarına çıkma hakkı kazanan Güreşçiler oldu. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi adına Güreşen Faruk Akkoyun yarı finalde İsmail Koç’a yenildi. İsmail Koç yarı finale yükseldi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —