Tarih: 16.12.2021 12:40

Gölcük’lü İsmet Çık Casus Melekler filminin GALASINA KATILDI

Facebook Twitter Linked-in

Gölcük’lü İsmet Çık Casus Melekler filminin

GALASINA KATILDI

Ünlü Dizi ve Filmlerde rol alan Gölcüklü Oyuncu İsmet Çık Casus Melekler Filminin Galasına davet edildi. İstanbul Şişli Kültür’de gerçekleştirilen Gala’ya Ünlü Oyuncular ve davetliler katılım sağladı.

Galaya yıldız yağdı

Geçtiğimiz gün İstanbul Şişli Kültür’de gerçekleştirilen Casus Melekler film galasında Amerikan Yapımı yabancı oyuncular da yer aldı.  Galaya Ünlü Oyuncu ve Sevilen Spiker Tolga Öz, Yeşilçam’ın Emektarları Ertan Güner, Kemal Sunal Filmlerinin vazgeçilmezi Adnan Karabacak, Ünlü Oyuncular Murat Bölücek, İzzet Çivril, Hasan Yıldız, Televizyonların vazgeçilmez Sanatçısı Sibel Gökçe, Almanya’dan gelen Oyuncu Yıldız Akbıyıkoğlu ve Oyuncu eşi Ahmet Akbıyıkoğlu, Mafya Filmlerinin Vazgeçilmez Oyuncusu Mustafa İnce, Oyuncu ve Cast Akşın hanım ve Deniz bey, Gölcük’lü Oyuncu İsmet Çık ve birçok Ünlü Sanatçı ve davetliler katıldı.

Çık, ‘Beni bu Galaya layık gören Yönetmen ve Yapımcılara teşekkür ederim’

Ünlü Dizi ve Filmlerde rol alan Gölcüklü Oyuncu İsmet Çık, ‘Casus Melekler filminin galasında ünlüler bir araya geldi. Gölcük’ten de bu güzel galaya ben davet edildim. Şişli Kültür’de yapılan Galaya Amerikan yapımı yabancı oyuncularda yer aldı. Casus Melekler filminin Galası’na davet edildim. Beni bu Galaya layık gören Yönetmen ve Yapımcılara teşekkür ederim’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —