Tarih: 30.11.2022 12:46

Gölcüklü Muhtarlar Kaymakam Adem Yazıcı’yı ziyaret etti ‘YENİ GÖREV YERİNİZ HAYIRLI OLSUN’

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü Muhtarlar Kaymakam Adem Yazıcı’yı ziyaret etti

‘YENİ GÖREV YERİNİZ HAYIRLI OLSUN’

Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral ve Gölcüklü Muhtarlar, ilçemizde 31.08.2010-19.12.2016 tarihleri arasında görev yapmış olan Gölcük Eski Kaymakamı Adem Yazıcı’nın yeni görev yeri olan Üsküdar Kaymakamlığı’nda ziyaret ederek yeni görev yerinde başarılar dilediler.

Gölcüklü Muhtarlara Bursa Yıldırım İlçesinin Muhtarları da eşlik etti

İlçemizde 2010-2016 yılları arasında Gölcük Kaymakamlığı görevini yapan ve ilçemizde oldukça sevilen Gölcük Eski Kaymakamı Adem Yazıcı’nın yeni görev yeri olan Üsküdar Kaymakamlığı’nın ziyaret eden Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral ve Gölcüklü Muhtarlar, Yazıcıya yeni görev yerinde başarılar diledi. Gölcüklü Muhtarlara Bursa Yıldırım İlçesinin Muhtarları da eşlik etti.

Gölcük’e güzel bir iz bıraktı

Gerçekleştirdikleri ziyaret hakkında açıklama yapan Gölcük Muhtarlar Dayanışma Derneği Başkanı Bilge Saral, “İlçemizde 6 sene kaymakamlık yapan arkasında özellikle biz muhtarlarda güzel anı ve iz bırakan eski Kaymakamımız Sayın Adem Yazıcı’yı yani tayin olduğu Üsküdar Kaymakamlığı makamında ziyaret ettik. Bize son görev yeri olan Bursa Yıldırım ilçesinden muhtarlar da katıldı ve ziyaretimiz daha da anlamlı oldu.Her zamanki sevecenliği ile bizleri ağırlayan Sayın Adem Yazıcı’ya çok teşekkür ediyoruz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —