Tarih: 09.03.2020 13:13

Gölcüklü öğrenci Hamza Arık’tan üstün başarı TÜRKİYE FİNALLERİNDE GÖLCÜK’Ü TEMSİL EDECEK

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü öğrenci Hamza Arık’tan üstün başarı

TÜRKİYE FİNALLERİNDE GÖLCÜK’Ü TEMSİL EDECEK

TAZOF tarafından 7-9 Nisan tarihlerinde Antalya’da yapılacak Türkiye Akıl ve Zekâ Oyunları Turnuvasına katılacak yarışmacıların belirlendiği Kocaeli finalinde, Gölcük İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne bağlı Kocatepe Ortaokulu Öğrencisi Hamza Arık 1. Oldu.

Bu sene 7-9 Nisan tarihleri arasında Antalya’da düzenlenecek olan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Kocaeli turnuvasında üstün başarı elde eden Kocatepe Ortaokulu öğrencisi Hamza Arık Reversi oyununda Kocaeli Birincisi oldu. Arık, Türkiye Finalinde İlçemizi temsil etmeye hak kazandı.  İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu İlçemizi temsil edecek olan Hamza Arık’ı tebrik etti.

Gülsuyu, ‘Gölcük adını başarılarla duyuruyor’

Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Kocaeli turnuvasında Reversi Oyununda Kocaeli Birincisi olan Kocatepe Ortaokulu öğrencisi Hamza Arık’ın üstün başarısından gurur duyduklarını ifade eden İlçe Milli Eğitim Müdürü Ercan Gülsuyu, “ Gölcük’te eğitim ve öğretim seviyesinde büyük bir yol kat ettik.  Geçtiğimiz yıllarda TEOG’ta gösterdiğimiz başarılardan sonra sosyal ve sportif yarışmalarda da okullarımız üstün başarı göstermekte. Gölcük Barbaros Hayrettin Anadolu Lisesi Kız Futsal takımımız bu sene yine üstün başarı elde ederek bölge yarışmalarında birinci olarak Türkiye finallerine katılarak ilçemizi temsil edecekler. Yine İmam Hatip Ortaokullar arası düzenlenen en güzel ezan okuma yarışmasında Mecit Kavan İmam Hatip Ortaokulu 8. Sınıf Öğrencisi Burak Usta Kocaeli Birincisi oldu ve Bölge yarışmasında ilçemizi temsil edecek. Son olarak ta Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Federasyonu (TAZOF) tarafından 7-8-9 Nisan tarihleri arasında Antalya’da yapılacak olan Türkiye Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvasında Reversi Oyunu alanında Kocaeli Birincisi İlçemiz Kocatepe Ortaokulu öğrencisi Hamza Arık olmuştur. Tabi bu başarılar bizleri gururlandırmaktadır. Bu tür başarıların artarak devam etmesini temenni ediyoruz. Antalya’da düzenlenecek olan turnuvada öğrencimize başarılar diliyor, emeği geçen öğretmen ve idarecilerimize de teşekkür ediyorum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —