Tarih: 12.09.2022 09:35

Gölcüklü Öğretmenlere Uygulamalı FÜZYON 360 VE 3D PRİNTER İLE ÜRETİM EĞİTİMİ

Facebook Twitter Linked-in

Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından destek teknik destek programı kapsamında Gölcüklü Öğretmenlere İlçe Milli Eğitim Müdürü Cafer Tayyar Mert’in de katılımıyla Uygulamalı fusion 360 tasarım  ve 3d printer ile üretim” eğitimi başladı.

30 Öğretmen eğitime başladı

Değirmendere Uğur Mumcu Ortaokulu’nda yapılan eğitime 30 Öğretmen katılım sağladı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Caferi Tayyar Mert, Öğretmenlere eğitimlerinde başarılar diledi. Öğretmenlere Uygulamalı fusion 360 tasarım  ve 3d printer ile üretim eğitimini Mesut Özer verdi.

Müdür Mert, başarı temennilerini iletti

İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, ‘Doğu Marmara Kalkınma Ajansı tarafından teknik destek programı kapsamında desteklenen “Uygulamalı fusion 360 tasarım  ve 3d printer ile üretim” eğitimi başladı. Müdürümüz Sayın Caferi Tayyar Mert eğitimi yerinde ziyaret etti, eğitime katılan öğretmenlerle sohbet etti. 30 ilgili Öğretmenimiz gönüllülükle eğitimlere devam ederken derslerinde kullanmak ve projeler hazırlayabilmek üzere aldıkları eğitimin içeriği hakkında Müdürümüz ile paylaşımlar yaptılar. Eğitim sorumlusu Sayın Mesut Özer ilçemizde görev yapan Öğretmenlerimizin ilgilerinden memnuniyetini dile getirdi’ denildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —