Tarih: 08.03.2024 14:27

Gölcüklü Ressam İsmet Çetin, YENİ RESİM SERGİSİNE HAZIRLANIYOR

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü Ressam İsmet Çetin, resim sergileri ile ilimiz ve ilçemiz Sanatına önemli katkı sağlıyor. Ressam İsmet Çetin yeni resim sergisini Mayıs ayı içerisinde Değirmendere Sanat Evi’nde açacak.

Mayıs ayı içerisinde olacak

Gerek İstanbul’da, gerek İzmit’te, gerekse ilçemizde açtığı Resim Sergileri ile büyük beğeni toplayan Gölcüklü Ressam İsmet Çetin, geçtiğimiz gün Gazetemizi ziyaret ederek yeni sergi çalışmaları hakkında bilgi verdi. Ressam Çetin, yeni sergisini Mayıs ayı içerisinde açacağı müjdesini verdi. 

“Resim sanatına ilginin az olması beni çok üzüyor”

Bugüne kadar açmış olduğu sergilerle büyük beğeni alan Gölcüklü Ressam İsmet Çetin, gerçekleştirdiği sergilerler ve Mayıs ayında gerçekleştireceği resim sergisi konusunda açıklamalarda bulundu. 20 Haziran 2022’den itibaren biri İstanbul Altunizade’de ve 3 adette Kocaeli’de olmak üzere dört adet karma resim sergisi düzenledim. Yalnız şunu fark ettim ki genel olarak resim sanatına ilginin yok denecek kadar az olduğunu gördüm.  Buna rağmen çocuklarımızın, gençlerimizin boş olduklarında yapabilecekleri kötü alışkanlıklardan men etme adına bu tarz etkinliklerin yapılmasından yanayım” dedi.

“Resim sergisinde benim 65, iki konuğumun da ikişer eseri sergilenecek”

Mayıs ayı içinde Değirmendere Sanat Evi’nde yeni bir sergi  açacağını ifade eden Çetin, “Bu zamana kadar gerçekleştirdiğim sergilerimi tek başıma yapmıştım. Mayıs Ayı içinde Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleştireceğim sergimi 3 sanatçı olarak gerçekleştireceğiz. Ben dahil  iki sanatçı arkadaşım Gülşen Çöllü Oğuz ve Fatma Ağırbaş’ın ikişer eseri ile benim 65 eserim ile 5. Karma sergimi gerçekleştireceğim.  Sergim Mayıs ayı içinde Değirmendere Sanat Evi’nde gerçekleştirmeyi düşünüyoruz. Çocuklar ve gençler için sanat açısından umutluyum” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —