Tarih: 04.08.2023 12:42

Gölcüklü Sanatçı Demet Akalın, KOCAELİSPOR İÇİN KONSER VERECEK

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü Sanatçı Demet Akalın, 

KOCAELİSPOR İÇİN KONSER VERECEK

Bu sezon ilimizi TFF 1. Ligde temsil edecek Kocaelispor yeni sezon hazırlıkları kapsamında Pendikspor takımı ile hazırlık maçı yapacak. Gölcüklü Sanatçı Demet Akalın bu maç öncesi taraftarlara konser verecek.

Konser 18.30’da başlayacak

5 Ağustos Cumartesi günü saat 21.00’de Kocaeli Stadyumu’nda Pendikspor takımını ağırlayacak olan Kocaelispor’lu taraftarlara Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nden konser jesti geldi. Büyükşehir Belediyesi’nin finansmanını karşılayacak olan konseri Gölcüklü Ünlü Sanatçı Demet Akalın verecek. Saat 18.30’da başlayacak olan konserde Kocaelispor’lu taraftarlar Demet Akalın’ın şarkıları ile coşacak.

Koyun, ‘Asılsız söylemlere inanmayın’

Kocaelispor Başkanı Engin Koyun, Ünlü Sanatçı Demet Akalın’ın finansmanını Büyükşehir Belediyesi’nin karşılayacağını duyurarak, bu konuda ortaya atılan asılsız söylemlere inanılmaması gerektiğini duyurdu. Kulüp Başkanı Engin Koyun, yaptığı açıklamada, ‘Demet Akalın’ı Büyükşehir Belediyesi getiriyor, bize hediye edecekler. Sanatçının bize hiçbir maliyeti yok. Bu jesti, katkısı için Büyükşehir Belediyemize, Tahir Büyükakın Başkanımıza teşekkür ediyoruz’ dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —