Tarih: 08.04.2019 13:48

Gölcüklü Ülkücü Gençler, Başbuğ’un mezarına akın etti

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklü Ülkücü Gençler, Başbuğ’un mezarına akın etti

Gölcük Ülkü Ocağı Başkanı Tuncay Cabar ve Ülkücü Gençler Merhum Başbuğ Alparslan Türkeş’in vefatının 22. Yıldönümü münasebetiyle Ankara’daki mezarını ziyaret etti.

Başbuğ Türkeş’in kabrine yoğun bir katılımın gerçekleştirildiği gözlerden kaçmadı

Ülkü Ocakları camiasının önemli isimlerinden ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin kurucusu olan Merhum Lider Alparslan Türkeş, vefatının 22.yılında Ülkü Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Genel Merkez tarafından 4 Nisan 2019 Perşembe günü kabri başında anıldı. Başbuğ Türkeş’in kabrine ise yoğun bir katılımın gerçekleştirildiği gözlerden kaçmadı.

Başkan Cabar, “Ruhu şad olsun”

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gölcük Ülkü Ocakları İlçe Başkanı Tuncay Cabar, “Rahmetli Başbuğumuz’un vefatının 22.yılında Ülkücü gençlerimiz ile birlikte kabri başında anma programı düzenledik. Geçtiğimiz hafta Çarşamba günü saat 01:00’da Ocak binamızdan yoğun bir katılımla hareket ettik. Başbuğumuz bizlere miras bıraktığı Ülkü Ocaklarının son dumanına, son damlasına kadar Türk’ün, Türk dünyasının dünyaya açılan  penceresinden Türk İslam davasını yaşamaya yaşatmaya devam edeceğiz.  Başbuğumuz Alparslan Türkeş’e gani gani rahmet dilerken, yetişen neslin Türk’ün dünyaya vurduğu mührü olmaya bıkmadan ve yılmadan devam edeceğiz. Ruhu şad olsun” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —