Gölcüklü Motorsikletciler, 19 Mayıs'ta gerçekleştireceği KORTEJ HAZIRLIĞINI SÜRDÜRÜYOR
Gölcüklü Motorsikletçiler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda yapacakları kortej hazırlığını sürdürüyor.
Serin, “Hazırlıklarımızın son aşamasındayız”
Gölcüklü motorsiklet egitmeni Ömer Serin, 2021 yılında oluşum içinde oldukları gurup ile çeşitli faaliyetlerde bulunuyor.Gezen Motorcular Gezi ve Kamp gurubu kurucu başkanı olan Ömer Serin, " Gölcüklü motorsiklet sever arkadaşlarımızın katılımlarıyla gittikçe büyüyoruz. 2023 yılında logomuzu aldık. Henüz resmi olarak süreci tamamlayamamış olsakta, kurucu başkanı olduğum gurupla resmi bayramlarımızda izin alarak kortej halinde geçişlere başladık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda ilkini gerçekleştirdik. İkincisini de Atatürk'ün Kurtuluş meşalesini yaktığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızda gerçekleştirmek üzere hazırlıklarımızın son aşamasındayız” dedi.
“Bizim asıl amacımız Gölcük'te motorsiklet severleri bir araya getirmek, tanışma ve dostluk oluşturmaktır”
Serin sözlerinin devamında, “Motorsikletçiler ikiye ayrılır: Keyfi kullananlar, ulaşım için kullananlar. Biz gurup olarak her iki anlayışı da kural ve kaidelere uymak şartıyla bünyemizde topluyoruz. Kask takmak ilk kuralımız. Abartılı egzoz, tek teker yapmak, lastik yakmak gibi agresif davranışları kesinlikle kabul etmiyoruz. Bizim asıl amacımız Gölcük'te motorsiklet severleri bir araya getirmek, tanışma ve dostluk oluşturmaktır” dedi.
“Bunu toplumun geniş alanına yaymak amacındayız”
Serin son olarak yaptığı açıklamada, “Böylece iki tekerlek üzeri motorsiklet kültürü oluşturup, bunu toplumun geniş alanına yaymaktır. Bunu yaparken de kurallar çerçevesinde resmi kurumlarımız ve yerel yönetimlerimizle uyum içerisinde çalışmaktır. Bu vesileyle, Gölcüklü motorsiklet sever arkadaşlarımızın da katılımıyla, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızın kortej geçişine hazırız' diyebiliriz" dedi.
Haber: Serap DURUKAN
GÖLCÜK CHP'DEN CAMİLERDE İKRAM, SAHURDA DAYANIŞMA
"ÇANAKKALE RUHU, İSTİKLALİMİZİN EN BÜYÜK TEMİNATIDIR"
BAŞKAN BÜYÜKAKIN AFET GÖNÜLLÜLERİ İLE İFTAR YAPTI
BAŞKAN ALİ YILDIRIM SEZER İFTAR'DA SPOR KULÜP BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
MUKADDES EMANETLER BEYAZ KALPLERİ DUYGULANDIRDI
KOCAELİ’YE ÖZGÜ ÜRÜNLER HATIRA MAĞAZASI’NDA
BAŞKAN SEZER, “KAHRAMANLIK DESTANI ÇANAKKALE ZAFERİ'NİN 111.YILI KUTLU OLSUN”
BÜYÜKŞEHİR, RAMAZAN’IN RUHUNU ŞEHİRLE BULUŞTURDU
İLYAS DOBRA VEFAT ETTİ
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, “KOCAELİSPOR ÇOK DAHA İYİ YERLERDE OLACAK”
TALUS: İFTAR SONRASI SALON DIŞINDAKİ TARTIŞMA ÜZÜNTÜ YARATTI
GÖLCÜKSPOR CUMAYERİ MESAİSİNE BAŞLADI
KULİSTE MUHABBETLER...
CHP GÖLCÜK’TEN SAĞLIK ÇALIŞANLARINA 14 MART ZİYARETİ
SERVİS SORUMLULARINDAN BAŞHEKİM VE YÖNETİCİ HEKİMLERE TIP BAYRAMI SÜRPRİZİ
KARTEPE’DE CAMİLERDE BAYRAM MESAİSİ
VALİ AKTAŞ’TAN ÇOCUK ŞUBE İNCELEME
BAŞİSKELE’DEN FİLİSTİN’E RAMAZAN DAYANIŞMASI
ZABITA HUZURLU BİR BAYRAM İÇİN SAHADA
AK PARTİ İFTARINDA 3 BİN KİŞİ AYNI SOFRADA ORUÇLARINI AÇTI
“KAYIK ÇEKEK YERİ” DEĞİRMENDERE’YE ÇOK YAKIŞTI
TALUS: 323 BİN 36 ÜYEMİZ VAR
ARAÇ İÇİ EKRAN CEZALARI İPTAL !
YOLUN SONU ŞAMPİYONLUK 3-1
BAYRAMDA KOCAELİ'DE SIKI DENETİM!
BAŞKAN BÜYÜKAKIN’A SEVGİ SELİ
OKUL KAYITLARINDA 'SAHTE İKAMET' DÖNEMİ KAPANIYOR
ARİF’E DOĞUM GÜNÜ SÜRPRİZİ
BÜYÜKŞEHİR ZABITASI ÖĞRENCİLERE MESLEĞİ TANITTI
BÜYÜKŞEHİR’LE FOTOĞRAFIN TARİHSEL YOLCULUĞUNA ÇIKTILAR
Yükleniyor
-
BIST 100
16252,82%1,87
-
DOLAR
44,20% 0,05
-
EURO
51,18% 0,33
-
GRAM ALTIN
7110,14% -0,03
-
Ç. ALTIN
11584,42% 0,00



