-
BIST 100
16193,56%0,17
-
DOLAR
44,07% 0,04
-
EURO
51,04% -0,29
-
GRAM ALTIN
7337,06% -0,24
-
Ç. ALTIN
11826,62% -0,32
Gölcüklü Motorsikletciler, 19 Mayıs'ta gerçekleştireceği KORTEJ HAZIRLIĞINI SÜRDÜRÜYOR
Gölcüklü Motorsikletçiler 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda yapacakları kortej hazırlığını sürdürüyor.
Serin, “Hazırlıklarımızın son aşamasındayız”
Gölcüklü motorsiklet egitmeni Ömer Serin, 2021 yılında oluşum içinde oldukları gurup ile çeşitli faaliyetlerde bulunuyor.Gezen Motorcular Gezi ve Kamp gurubu kurucu başkanı olan Ömer Serin, " Gölcüklü motorsiklet sever arkadaşlarımızın katılımlarıyla gittikçe büyüyoruz. 2023 yılında logomuzu aldık. Henüz resmi olarak süreci tamamlayamamış olsakta, kurucu başkanı olduğum gurupla resmi bayramlarımızda izin alarak kortej halinde geçişlere başladık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımızda ilkini gerçekleştirdik. İkincisini de Atatürk'ün Kurtuluş meşalesini yaktığı 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızda gerçekleştirmek üzere hazırlıklarımızın son aşamasındayız” dedi.
“Bizim asıl amacımız Gölcük'te motorsiklet severleri bir araya getirmek, tanışma ve dostluk oluşturmaktır”
Serin sözlerinin devamında, “Motorsikletçiler ikiye ayrılır: Keyfi kullananlar, ulaşım için kullananlar. Biz gurup olarak her iki anlayışı da kural ve kaidelere uymak şartıyla bünyemizde topluyoruz. Kask takmak ilk kuralımız. Abartılı egzoz, tek teker yapmak, lastik yakmak gibi agresif davranışları kesinlikle kabul etmiyoruz. Bizim asıl amacımız Gölcük'te motorsiklet severleri bir araya getirmek, tanışma ve dostluk oluşturmaktır” dedi.
“Bunu toplumun geniş alanına yaymak amacındayız”
Serin son olarak yaptığı açıklamada, “Böylece iki tekerlek üzeri motorsiklet kültürü oluşturup, bunu toplumun geniş alanına yaymaktır. Bunu yaparken de kurallar çerçevesinde resmi kurumlarımız ve yerel yönetimlerimizle uyum içerisinde çalışmaktır. Bu vesileyle, Gölcüklü motorsiklet sever arkadaşlarımızın da katılımıyla, 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramımızın kortej geçişine hazırız' diyebiliriz" dedi.
Haber: Serap DURUKAN
AKTAŞ ÇİFTİ, DONANMA KOMUTANLIĞININ ŞEHİT YAKINLARI VE GAZİLER ONURUNA DÜZENLEDİĞİ İFTAR KATILDI
VALİ AKTAŞ, GÖLCÜK EYÜP SULTAN PROJE HAFIZLIK İMAM HATİP ORTAOKULUNUN PROGRAMINA KATILDI
FİRARİ KADIN HIRSIZ YAKALANDI
HER NOKTA TİTİZLİKLE TEMİZLENİYOR
TRAFİK CEZASI KAOSU
TASAVVUF MÜZİĞİ KONSERİ
EMEKLİ MAAŞLARI BAYRAM ÖNCESİ ÖDENECEK
KADEM KOCAELİ TEMSİLCİLİĞİ’NDE BAYRAK DEĞİŞİMİ
Emekli astsubay Abdullah Güder Dualarla uğurlandı
KOCAELİ’NİN TURİZM RÜZGÂRI BERLİN’DE ESTİ
YENİ SPOR KOMPLEKSİ KÖRFEZ’E DEĞER KATACAK
KARTEPE’DEN BULGARİSTAN’A KARDEŞLİK KÖPRÜSÜ
GÖLCÜK’TE İLMEK İLMEK SANAT: 2. GELENEKSEL ÖRGÜ ŞÖLENİ BAŞLIYOR
KSO’DA KADIN ÇİFTÇİLER SÜRDÜRÜLEBİLİR BİR GELECEK İÇİN BULUŞTU
GÖLCÜK'TE EMNİYETTEN KAÇAMADI
TEMAD’IN İKİCİ İFTARI KARAMÜRSEL’DEKİ ÇOCUKLARA
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, GAZZELİLERE MORAL VERDİ
ESKİDEN OKULDA TUVALET Mİ VARDI ?
KULİSTE MUHABBETLER...
BAŞİSKELE’YE YENİ NEFES: YEŞİLYURT VADİSİ’NDE ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR
BAŞKAN BÜYÜKAKIN, MISIR’DA
BÜYÜKAKIN BAŞARILI SPORCULARLA İFTAR YAPTI
CADDEYE DÖKÜLEN YAĞ TEHLİKE SAÇIYOR
TATAROĞLU’NDAN AVUSTURYA’DA ALTIN ZAFER
Güder ailesinin acı günü Abdullah Güder vefat etti
DONANMA MAHALLESİNDE KENTSEL DÖNÜŞÜM
KAVAKLI’DA 1200 KİŞİLİK İFTAR SOFRASI KURULDU
DEPREM HAFTASI’NDA 2 BİN 700 KİŞİYE ULAŞILDI
SİLAH TİCARETİNDEN ARANAN ŞAHSA ŞAFAK OPERASYONU
AKARYAKIT ZAMMI HAYATIMIZI NASIL KUŞATIYOR ?
Yükleniyor



