Tarih: 30.08.2021 12:58

Gölcüklüler askıda kırtasiye kampanyasına yoğun ilgi gösteriyor EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZ

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklüler askıda kırtasiye kampanyasına yoğun ilgi gösteriyor

EĞİTİM OLMAZSA OLMAZIMIZ

Türkiye’de ilk askıda kırtasiye kampanyasını başlatan Derya Okul Dünyası sahibi Savaş Toprak kampanyalarına her geçen yıl ilginin daha da çok arttığını ifade ederek, “ Gölcük eğitim konusunda her zaman kadirşinaslığını göstermiştir. Bu sene de kampanyaya katılımın yoğun olacağını ümit ediyorum” diyerek Gölcük halkının askıda kırtasiye kampanyasına katılmaya davet etti.

Forma alanlara okul çantalarında %50 ve kırtasiye ürünlerinde yıl boyu indirim yapılıyor

2021-2022 Eğitim Öğretim yılının başlamasına kısa bir süre kaldı ve öğrenciler büyük bir sabırsızlıkla okullarına kavuşacakları günü bekliyorlar. Her sene olduğu gibi bu yılda okul forması alanlara okul çantasında %50 ve kırtasiye ürünlerinde yıl boyu sürecek olan indirim kampanyasını bu sene de devam ettireceklerini ifade eden Derya Okul Dünyası sahibi Savaş Toprak yaptığı açıklamada, “ Derya Okul Dünyası olarak yaklaşık 10-15 yıldır Türkiye’nin en iyi firması olan Hakem ile çalışıyorum. Müşterilerimiz bizim kalitemizi çok iyi bilir. Bugün bir müşterimiz 3 sene önce çocuğuna aldığı forma “eskimedi ama  artık küçük geliyor” diyerek yenisini almaya geldi. Müşterilerimizden bu sözleri övgüleri duyduğumuz zaman gerçekten gurur duyuyoruz. Okul foralarında inanılmaz artış var. Tekstil sektörü dolara bağlı olduğu için önceki senelere nazaran inanılmaz bir fiyat artışı var. Biz mağaza olarak yaptığımız toplantılarda ve diğer Gölcük’te ki diğer firmalarla yaptığımız toplantılarda bunun tamamını müşteriye yansıtamayacağımızın kararına vardık. Çünkü  sadece biz pandemiden çıkmadık. Tüm Türkiye pandemiden çıkıyor ve pandeminin vurduğu ekonomik etki sadece  kırtasiye esnafına değil bütün vatandaşlara oldu.  Türkiye’de değil dünyada ki bu ekonomik dar boğaz her kesimi etkiliyor. Bu nedenle forma fiyatlarında biz minimum bir artış yaparak o tekstil firmalarını yapmış olduğu zamları bire bir vatandaşa uygulama noktasında en minimuma çekerekten politikamızı belirledik. Biz kendimiz 40 yıllık bir kuruluş olan Derya Okul Dünyası olarak forma alan müşterilerimize bir nebze faydamız olsun, Gölcük’ümüze bir nebze faydamız olsun diyerekten forma alan müşterilerimize mağazamızda ki çantaları etiketin yarı fiyatından satma kararı aldık. Ayrıca tüm kırtasiye malzemelerinde bir yıl boyunca vermiş olduğumuz indirim kuponları ile yapacakları kırtasiye alışverişlerinde  indirim yapıyoruz” dedi.

“Askıda kırtasiye kampanyası gün geçtikçe büyüyor”

Büyük ses getiren askıda kırtasiye kampanyasını bu sene de tekrarlayacağını ifade eden Toprak yaptığı açıklamada, “ Türkiye’de kırtasiye sektöründe askıda kırtasiye kampanyasını başlatan ilk kişiyim ve gerçekten Gölcük bu konuda çok duyarlı. Bilindiği gibi yakın bir zaman önce Antalya ve Ege bölgelerinde yangın felaketlerinde ve Karadeniz bölgesinde yaşanan sel felaketlerinde daha öncesinde yaşadığımız deprem felaketlerinde kendim bizzat içinde olduğum için çok yakinen biliyorum. Belediye başkanımız Sayın Ali Yıldırım Sezer’n de bu konularda çok büyük destekleri ve teşvikleri var. Gölcük halkı bu tarz konularda  gerçekten sıkı ve birbirine bağlı olduğunu göstererek yardıma muhtaç insanlara elinden geldiğinin fazlasıyla yardım ediyor. Şuna şahit oldum ki cebindeki parasının tamamını veren insanları gördüm veya cebindeki son kuruşa kadar gidip marketten erzak kolisi yaparak bunun oradaki insanlara daha çok ihtiyacı var diyen insanlara şahit oldum. Bizde yıllardan beri Türkiye’de ilk başlattığımız askıda kırtasiye kampanyamız var. Bu askıda kırtasiye kampanyamızı başlattığımız günden itibaren şunu söylemek gerekirse tahminlerimin kat ve kat fazlasını Gölcük halkı,  STK’lar, Gölcük’ün belli başlı kesimleri aşırı derecede bizlere destek oldu” dedi.

“Bizlerde her zaman olduğu gibi destek olacağız”

Toprak sözlerinin devamında, “Kampanyamızın bu kadar yoğun ilgi görmedi bizleri o kadar mutlu etti ki anlatamam. Gölcük’te gerçekten ihtiyaç sahibi olan, çocuğunu okutmak isteyipte ama imkanları kısıtlı olduğu için okutamayan, işte abisinden kalmış kıyafetleri giydirip çocuğunu ne olursa olsun okula gönderip okutmaya çalışan ama ekonomik durumu belli olan insanların son derece faydalandığı çok muazzam bir harekete döndü. Biz bunu pandemi döneminde de yaptık. Sayılarımız hiçbir zaman düşürmedik. Destek veren insanlarımız pandemi döneminde azalsa bile biz firma olaraktan buna aynı şekilde devam etmeye karar aldık, devam da ettik. Bu sene Allah nasip ederse okullarımız için bakanımız “kesin açılacak” dedi. Cumhurbaşkanımız da okulların açılması  yönünde ve kapanmaması yönünde her türlü tedbirleri alaraktan eğitim çok önemli olduğunu vurguladı. Yinede biz askıda kırtasiye olayımıza devam edeceğiz. Eylül’ün her zaman 1’inde başlıyorduk. Bu senede nasip olursa 1 Eylül’de başlayaraktan buradan ihtiyaç sahiplerine Gölcük’ün destek olacağına inanıyoruz. Bizlerde her zaman olduğu gibi destek olacağız. Bu şekilde inşallah sezonumuzu açacağız” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —