Tarih: 09.03.2020 12:45

Gölcüklüler hafta sonu Cumhuriyet Park’ına akın etti

Facebook Twitter Linked-in

Gölcüklüler hafta sonu Cumhuriyet Park’ına akın etti

İlçemizde bahar havası etkili oluyor. Mevsim normallerinin üzerinde seyreden hava sıcaklıklarını fırsat bilen aileler çocuklarını ilçemizdeki parklara getirerek, çocukların güzel havanın tadını çıkartmasını sağlıyor. İlçemizde hafta sonu güzel havayı bulan vatandaşlar ve çocuklar Cumhuriyet Park’ına akın etti.

Park cıvıl cıvıldı

İlçemizin en çok tercih edilen ikinci parkı olan Cumhuriyet Parkı’nda güzel havayı oyun oynayarak geçiren çocuklar ve aileleri ile doluydu. Mevsim normallerinin bir hayli üstünde seyreden havalar nedeniyle çocuk parkı cıvıl cıvıldı.

Çocukların yüzü güldü

Bu sene bahar ilçemize erken geldi ve havalar birçok vatandaşın yüzünü güldürdü. İlçemizde bulunan Cumhuriyet Parkı çocuk sesleriyle cıvıl cıvıl oldu. Çocuklar parkta bulunan oyun gruplarında gönüllerince eğlendiler.  Bazı aileler, ‘Yoğun kış günlerinin ardından bahar günlerinin yaşanması bizi çok memnun etti. Kış aylarında çocuklarımızı dışarıya gönderemiyoruz. Çocuklarımız güzel havalarda mutlu oluyor, dışarıda oyun oynamanın mutluluğunu yaşıyor. Umarız havalar artık çok soğumaz ve çocuklarımız evlere kapanmaz’ dediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —