Tarih: 19.05.2020 13:28

Gölcüklüler sokağa çıkma yasağını ihlal etmedi

Facebook Twitter Linked-in

 Ülkemizde coronavirüs tedbirleri nedeniyle 4 günlük sokağa çıkma yasağına Gölcüklüler uydu. 16 Mayıs 24.00’te başlayan sokağa çıkma yasağı 19 Mayıs Pazar 24.00’e kadar sürdü.

Vatandaşlar sağlıklarını düşündüler

Ülkemizde Mart ayından itibaren etkisini gösteren ve alınan tedbirler nedeniyle kontrol altına alınan coronavirüsle etkin mücadele devam ediyor. Ülkemizde ve ilçemizde coronavirüsle mücadele kapsamında 4 günlük sokağa çıkma yasağı uygulandı. Gölcüklüler 4 gün süren yasağa uyarak, evlerinde kaldı.

 Halkın yanında yer aldılar

İlçemizde 4 gün süren sokağa çıkma yasağında Kaymakamlığın oluşturduğu Gönüllüler, Vefa Destek Grubu, Belediye Ekipleri, Kızılay, GESOTİM vatandaşların ihtiyaçlarının karşılanması konusunda duyarlı çalışmalarını sürdürdüler. Ayrıca ilçemizde sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu 16 Mayıs Cumartesi ve 17 Mayıs Pazar günleri market, bakkal, manav, kasaplar ve online satış yapan işletmeler kapalı olurken, 18 Mayıs Pazartesi ve 19 Mayıs Salı günleri ise marketler, bakkallar, manavlar ve kasaplar 10.00-16.00 saatleri arasında faaliyet göstererek vatandaşlara hizmet verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —