Tarih: 13.12.2018 14:29

Gölcükspor Anadolu Bağcılarspor maçına odaklandı

Facebook Twitter Linked-in

Gölcükspor Anadolu Bağcılarspor maçına odaklandı

TFF 3. lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz Gölcükspor bu hafta sonu ligin son maçına çıkıyor. Kırmızı Siyahlılar yarın saat 13.30’da İstanbul’da Anadolu Bağcılarspor takımıyla karşılaşacak.

İkinci yarıya önemli hedefler koyarak başlayacağız

Hafta sonu ilk yarının son maçına çıkacak olan Kırmızı Siyahlılar 15 Aralık Cumartesi günü saat 13.30’da Anadolu Bağcılarspor’u konuk edecek. Temsilcimiz ilk yarıda 17 puan toplayarak, ligde 15. sırada yer aldı. Kırmızı Siyahlılar ilk yarının son maçından 3 puan hedefliyor. İlk yarıda istediği sonuçları alamayan temsilcimiz ikinci yarıda seri galibiyetler ile hakettiği yere gelmeyi hedefliyor.

Yönetimden taraftara davet

Gölcükspor yönetimi ilk yarının son maçını kendi saha ve seyircisi önünde galibiyet alarak noktalamak istiyor. Kongre öncesi yapılacak olan son maçını Anadolu Bağcılarspor kulübü ile İhsaniye stadında oynayacak. Gölcükspor yönetimi maça davet afişleri ile sosyal medya hesabından duyurusu ile taraftarlarını maça davet etti. Gölcükspor’dan yapılan açıklamada, “Haydi Gölcük, desteğe devam. 15.12.2018 Cumartesi günü Gölcükspor sevdalılarını İhsaniye Stadyumu’na bekliyoruz. Araçlar 15 Aralık Cumartesi saat 12.30’da Gölcük Merkez Vakıfbank önünden kalkacaktır’




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —